Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 05 24, 07:07)
laureta, nekalbėkite netiesos. Mano vaikų statusas buvo sutvarkytas įvaikinimui, bet pradžioje aš susitvarkiau nuolatinę globą...

tikrai, nuolatinę, ne laikinąją. Mums neleido
Atsakyti
taip, nuolatinę, mūsiškiai buvo jau įrašyti įvaikinamųjų sąraše, bet per 4 mėnesius nebuvo atsiradusi nė viena šeima jiems, tai gal todėl sutiko visi. Mus, aišku, VTAT atkalbinėjo, bet mes pasakėme savo argumentus, kad pradžiai norime globoti, nes du vaikai iškart ir pan. Mums aiškino, kad teismo procesai užtrunka laiko prasme tiek pat ir pan., bet nepasidavėm ir įteisino nuolatinę globą. Bet mes sakėm, kad mūsų tikslas vaikintis, tai čia laikina. Aišku, ir su Įvaikinimo tarnyba dar pakalbėjau šiuo klausimu, tai jie tik pasakė, kad nenorėtų, kad ta nuolatinė globa tęstųsi iki pilnametystės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeimos kaklas: 24 gegužės 2012 - 09:17
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 05 24, 09:16)
taip, nuolatinę, mūsiškiai buvo jau įrašyti įvaikinamųjų sąraše, bet per 4 mėnesius nebuvo atsiradusi nė viena šeima jiems, tai gal todėl sutiko visi. Mus, aišku, VTAT atkalbinėjo, bet mes pasakėme savo argumentus, kad pradžiai norime globoti, nes du vaikai iškart ir pan. Mums aiškino, kad teismo procesai užtrunka laiko prasme tiek pat ir pan., bet nepasidavėm ir įteisino nuolatinę globą. Bet mes sakėm, kad mūsų tikslas vaikintis, tai čia laikina. Aišku, ir su Įvaikinimo tarnyba dar pakalbėjau šiuo klausimu, tai jie tik pasakė, kad nenorėtų, kad ta nuolatinė globa tęstųsi iki pilnametystės.

atkaklūs jūs, man vieno teismo per akis, o čia dveji teismai...
Mūsų mažiaus taip pat net 9-iems gavusiems pasiūlymą nereikėjo.
Atsakyti
slogūs prisiminimai tik dėl nuol.globos teismo, kažkaip dėl įvaikinimo viskas vyko sklandžiai, gražiai ir be jokių slogių prisiminimų. Svarbiausia, kad viskas pasibaigėsmile.gif Kiečiausias bajeris tas, kad gavome iš anstolės raštą, kuri informuoja įmonę, mus ir vaikų bio tėvą, kad išieškoma pinigų suma mano naudai. Bio tėvas įsidarbino mūsų draugo įmonėj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif labiausiai sunervino ant rašto parašytas mūsų namų adresas, bet greitai patvarkiau tą reikąlą su antstole ir draugu, kad bio tėvas nesužinotų, kur mes gyvename. O jam adresuotas laiškas ten, kur jis jau negyvena, tai jis jo negaus... vat kaip būna gyvenime...gyvename dideliame kaime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 05 23, 09:28)
Šelma  happybday.gif  birthday.gif  4u.gif su vakardiena Tave  4u.gif

Ačiū labai wub.gif Iš kur žinau bigsmile.gif

Buvau seime, globėjų konferencijoje, ar buvot kuri?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 24, 12:18)
Ačiū labai  wub.gif Iš kur žinau  bigsmile.gif
Buvau seime, globėjų konferencijoje, ar buvot kuri?
Nežinau,iš kur tu žinai,kad tavo gimtadienis lotuliukas.gif
Pasidalink įspūdžiais iš konferencijos 4u.gif
Atsakyti
Man tai mama sakė biggrin.gif
Buvo visai smagu, gražūs žmonės, gražios kalbos, gražūs pažadai ( biggrin.gif ), linkėjimų daug. Koncertukas smagus wub.gif Ai, dar pristatė filmukus, kuriuos visuomenei rodys, alia klipai, tokie, žiauriai per silpną vietą kertantys, norisi dar ir dar vaikų pažiūrėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 24, 22:09)
Man tai mama sakė  biggrin.gif
Buvo visai smagu, gražūs žmonės, gražios kalbos, gražūs pažadai ( biggrin.gif ), linkėjimų daug. Koncertukas smagus  wub.gif  Ai, dar pristatė filmukus, kuriuos visuomenei rodys, alia klipai, tokie, žiauriai per silpną vietą kertantys, norisi dar ir dar vaikų pažiūrėjus  doh.gif

kas per partizanė. Ką pažadėjo pasakyk. Tada aš pasakysiu kaip man sekasi gauti pažadėtus Vilniaus miesto sav.pinigus.
Atsakyti
Konkrečiai nieko, tik supratimą, kad pinigai maži, kad nesikeičia nau N metų ir kaip smagu, kad mūsų tai neįtakoja biggrin.gif Žodžiu nieko naujo, tiesiog šventė, pagerbimas smile.gif Padėką ministro gavau ax.gif
Va, kad labai akcentavo šeimynas nepatiko, manau prioritetai šeimai visvien turi būti. Ir gerumo žvaigždes tik šeimynos gavo, aišku, daugiau vaikų namus rado, bet..aš skeptiška kažkiek šio klausimu cool.gif
Alfija, dabar tu biggrin.gif Mano vtato vedėja sakė, kad tie pinigai "jei yra atliekamų.." O jų niekada nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 24, 22:48)
Konkrečiai nieko, tik supratimą, kad pinigai maži, kad nesikeičia nau N metų ir kaip smagu, kad mūsų tai neįtakoja  biggrin.gif Žodžiu nieko naujo, tiesiog šventė, pagerbimas  smile.gif Padėką ministro gavau  ax.gif
Va, kad labai akcentavo šeimynas nepatiko, manau prioritetai šeimai visvien turi būti. Ir gerumo žvaigždes tik šeimynos gavo, aišku, daugiau vaikų namus rado, bet..aš skeptiška kažkiek šio klausimu  cool.gif
Alfija, dabar tu  biggrin.gif  Mano vtato vedėja sakė, kad tie pinigai "jei yra atliekamų.." O jų niekada nėra  smile.gif

Šeimynos man irgi nepatinka, tegu nepyksta tos, kurios turi įsteigusios. Aš ne prieš jas biggrin.gif . Kad su globa šeimose geriau jau būtų baigti, na taip neoficialiai- sklando ore.
Na kaip sekasi man. Pinigus man paskyrė- dar negavau. Paaiškino jog dokumentai nuo padavimo dienos keliauja per kabinetus maždaug tris savaites. Po to kai administracija pasirašo įsakymą per penkias dienas oficialiai gaunam raštą jog paskyrė, o va pinigus kada gaunam- nežinia. Rašto dar irgi negavau. Sakė dokumentus pateikus buvau antroji biggrin.gif
Atsakyti
Gavau labai neblogų rekomendacijų ir pasiūlymų vaikų matematiniam ir loginiam mąstymui skatinti. Kiekviena galite tai padaryti.
Ryte vaikas kelias minutes patrepsi basomis kojomis ant akmenukų ir kankorėžių. Ir ryte - vakare paskaičiuoja pupeles, akmenukus, kaštonus. Ryte suskaičiuoja kiek jau ten jūs jų duodat- vakare prieš eidami miegoti perskaičiuoja.
Atsakyti
Laba diena.
Ko reikia norint paimti vaikeli is globos namu savaitgaliui, sventem, per atostogas?
Kokie reikalavimai?
Aciu
Atsakyti