QUOTE(Smaika @ 2012 05 29, 15:03)
Aisku, neteisybe,aisku,seimoje geriau.Jei ka,mes tikrai su vyru nesedim namie,kaip vistos su visciukais.Cia juk tarpinis variantas tarp seimos ir globos namu,o kodel nieko nepyktina,nestebina,kiek moka globos namams?Ten tai normalu,o seimynai ka moka,tai stebina?

Tuoj nebestebintu,jei bent kelios ikurtumet seimynas..O va,globos namus ne bet kas gali ikurti ir vadovauti..Ai,zodziu,beprasme diskusija.
Smaika, bent kuo tu, tiksliau tavo šeimynos vaikai, geresni už Germinės 4 vaikus, kad dviem daugiau turi? O pajamos dvigubai didesnės.Aš auginu vieną, tegul, kaip sakant pasiliksiu šone, savęs nelyginsiu šitoj vieotoj. Nors palaukit , galiu palyginti, mano Fėja iš vis stebuklas, ji net vaiko pinigų negauna, nes jos globėjai, o tiksliau tas, kuris net ne globėjas , o tik globėjos vyras labai nemažai uždirba

, tai jai nepriklauso dėl to vaiko pinigai.

Tik pašalpa 520. taigi paimam konkrečius vaikus, tavo gauna 1040 , Germinės 520+52, o mano tik 520. Statusas tas pats. Kodėlllllll taip yra?Kuo mano FĖJA tokia išskirtinė? Jos poreikiai kitokie?
Apie globos namus net nekalbu, mistika man ten.