Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(Germinė @ 2012 08 31, 11:59)
Mano pirmokėliui  wub.gif Dreba mamos širdelė  ax.gif

o pirmokėlio nuotaikos? Labai džiaugiasi kad taip užaugo?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 31, 11:32)
o pirmokėlio nuotaikos? Labai džiaugiasi  kad taip užaugo?
Vakar pas miesto merą buvo.Dovanų gavo,pasifotkino.Nealpsta,nežinia jam.Tik Vyšnia šokinėja iš laimės pagaliau sulaukus.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 08 31, 12:43)
Vakar pas miesto merą buvo.Dovanų gavo,pasifotkino.Nealpsta,nežinia jam.Tik Vyšnia šokinėja iš laimės pagaliau sulaukus.

mano Žiogas laukia mokyklos. Pilnas geriausių ketinimų- suole sėdėt, per pamokas nerėkauti, nesikeikti, su vaikais draugauti. Kaip įmanau palaikau tą jo nusiteikimą. Manau kad bus daug geriau negu pernai bet kokiu atveju.
Duksis irgi labai labai laukia mokyklos. Būrelių laukia labai. Žodžiu auga vaikas. Turi daug planų pakeisti irgi daug dalykų.
Bet labiausia mokyklos laukiu aš biggrin.gif , man taip atrodo. Prasidės mano atotogos, eisiu į darbą biggrin.gif , ir žinosiu kad pusdienį jie tikrai saugiai leidžia laiką.
Atsakyti
laukia vaikas mokyklos, kaip kitaip mažiukams biggrin.gif
Eism rytoj, jau nupirkta gėlė mokytojai, paruošim puokšteles draugėms - būsimoms pirmokėms smile.gif
Bus viename koridoriuje, galės ne vien kieme ar mano darbe draugauti smile.gif
Dėl būrelių dar neapsisprendžiam, aišku blaškosi, aš labai ir nesipriešinu - lai išbando viską, tam dabar laikas. Tikiuosi, kad lankys aerobiką. Ir žinoma, chorą. gal suspės ir į piešimą, nepasakyčiau, kad gabi, bet jei nori - lai eina.
Atsakyti
Pavydžiu tiems, kas ryt į mokyklą eina. Rugsėji pirma, pagal mane, neturėtų nusikelti į rugsėjo trečią. Ir vaikai nori pirmą dieną į mokyklą eiti.
Nueini, susižinai, kad dar ko neturi, ramiai, be panikos sekmadienį pat ir nuperki.
Šiaip tai man įdomus tas įsakas, leidimas fizinio poveikio prieš vaikus taikymas mokyklose.
Dėl būrelių žiūriu labai laisvai, palankys- patiks lankys toliau, nelankys tai nelankys. Kaitalios, tą darys ar kitą. Man būrelis, tai toks laiko leidimas su bendraminčiai, daugiau nei kas kito. Kad savas imtynes lankytų labai norėčiau, ir treneris norėtų- sako labai labai daug duomenų. O toliau- pakonstruos, gyvūnais pasidomės, gros/negros, tai jau nebetaip ir svarbu. Baseine plauks, nes kiemo kompanija ten. Mažius gimnastiką lankys. Labai tikiuosi. Ir krūvis, ir raumenynas, ir susitvardymas- daug visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 31 rugpjūčio 2012 - 14:55
Mums sportine gimnastika yra gėris. Ritmas, krūvis, išvermė, susikaupimas, griežtumas, eilės seka paskui kitus vaikus- kaip tik tai, ko mano pipiriukei reikia. ir jai labai patinka. Nė karto nebuvo, kad nenoriu, nevaziuosiu.
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2012 08 31, 17:20)
Mums sportine gimnastika yra gėris. Ritmas, krūvis, išvermė, susikaupimas, griežtumas, eilės seka paskui kitus vaikus- kaip tik tai, ko mano pipiriukei reikia. ir jai labai patinka. Nė karto nebuvo, kad nenoriu, nevaziuosiu.

kur lankot?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 31, 18:22)
kur lankot?

Gimnastikos mokykloje Kauno gatveje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 31 rugpjūčio 2012 - 17:52
QUOTE(jurgaite @ 2012 08 31, 18:51)
Gimnastikos mokykloje Kauno gatveje

ir mes ten eisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 31, 19:35)
ir mes ten eisim smile.gif

Bus proga pabendrauti:)
Atsakyti
Mes rytoj palydėsim į mokyklą savo ketvirtokę smile.gif
O mažylis jau kelis kartus po porą valandėlių pratinosi darželyje. Tai rezultatas jau akivaizdus. Per kelias valandas išmoko "riaumoti" taip, kaip dar nebuvau girdėjus. doh.gif Jis visai ne verksnys, toks kantruolis, meilutis, ale aktorinių gebėjimų nebuvau įvertinus lotuliukas.gif
Gražios mokslo metų pradžios! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 31 rugpjūčio 2012 - 19:45
QUOTE(jurgaite @ 2012 08 31, 20:42)
Bus proga pabendrauti:)

būtinai.
Papildyta:
QUOTE(arna @ 2012 08 31, 20:42)
Mes rytoj palydėsim į mokyklą savo ketvirtokę  smile.gif 
O mažylis jau kelis kartus po porą valandėlių pratinosi darželyje. Tai rezultatas jau akivaizdus. Per kelias valandas išmoko "riaumoti" taip, kaip dar nebuvau girdėjus.  doh.gif Jis visai ne verksnys, toks kantruolis, meilutis, ale aktorinių gebėjimų nebuvau įvertinus  lotuliukas.gif
Gražios mokslo metų pradžios! 4u.gif

tai kad jis nuostabuolis. Kaip jis aiškino jog kamuolio nori wub.gif - taip ir stovi akyse. Taip išraiškingai, su gestais, ech tikrai neeilinis talentas.
Tau irgi geros pradžios 4u.gif
Na o mes vietoj mokslo metų pradžios ir darbo- pirma gerai atšvęsim, eisim į Sostinės dienas, paskui jau darban kibsim smile.gif
Atsakyti