Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

labas dienas
Julioske as irgi panasius sapnus sapnuoju, tai negi ir man nedapisitas? g.gif lotuliukas.gif

Skierkute melyniausi sveikinimai 4u.gif wub.gif noriu ir as vel tokio mazuliuko biggrin.gif

Raimuko ir daluzes pasimatymas thumbup.gif

Mes sende turbut leksim pas mb mama i kaima kelias dienas pailset ir padirbet, dama gales pasiganyt po pievas, jai ten patinka, o ir man is paskos nereikia lakstyt kad i kokia gatve neislektu ar nosies nenusibalnotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 12, 20:29)
o ka daryt...?  ax.gif

Tokiu atveju, bandyčiau bent išsamius tyrimus išsikovot ir kai būtų gauti jų rezultatai, konsultuotis su LT gydytojais telefonu ar internetu. Šiaip, jei taip nuolat sergama, reikėtų pilnai išsitirt. Pvz atostogų metu, būnant LT. Ir varyčiau pas įvairius gydytojus - tiek tradicinės, tiek netradicinės medicinos atstovus (homeopatus, žolininkus).
Suprantu, kad laikas, finansai, bet juk sveikata - brangiausias turtas.

Man pačiai neseniai kipišas su vaistais išėjo. Prieš kelias dienas, mano ginė rado uždegimą, kuris mane jau senokai vargina. Kažkaip nesusiprotėjau pasiskambint savo homeopatei ir pasikonsultuot, o pradėjau gert ginės išrašytus vaistus (jie ne antibiotikai - tai maniau, nieko tokio). Po poros dienų prasidėjo toks blogumas - galvos skausmas, pykinimas, viduriavimas, vėmimas, maniau, mirsiu. Skambinu ginei, ta sako, būna šioks toks pykinimas nuo tų vaistų, bet kad taip baisiai, sako, ji pirmą kartą girdinti. Tuomet paskambinau savo homeopatei ir išsiaiškinau, kad tokia reakcija galėjo būt dėl to, kad gydausi homeopatiniais preparatais, kurie po truputį išvalo organizmą nuo toksinų ir tuomet organizmas visus neatpažintus preparatus (cheminius vaistus, alkoholį ir pan.) traktuoja kaip nuodą ir stengiasi kuo greičiau pašalinti juos iš organizmo. Tai va, nuvažiavau į polikliniką, pasiėmiau tyrimą ir važiuosiu pas homeopatę recepto homeopatiniams vaistams, nes paprastų mano organizmas jau nebetoleruoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 12, 22:34)
Koks darbas dirbamas savaitgaliais? biggrin.gif

Pvz, aš gyvenime nesu turėjus darbo normaliu grafiku (t.y. pirmad. - penktad., 8 - 17 val) - tai man kažkaip net tokia mintis nekyla, kad "o koks čia darbas savaitgaliais"? smile.gif
Taigi belia koks: parduotuvė, grožio salonas, ligoninė, policija, viešbutis, kavinė ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Tiesa, užvakar su vienu bičiuliu pagastroliavom, tai vakar kažkokias moralines pagirias apturėjau, plius miegojus mažai buvau. Tai nieko nenorėjau veikt, kažkaip liūdna buvo, plius internetas - dingęs, tai SM skaityt negalėjau. biggrin.gif Tai filmą žiūrėjau (dukra pas mano mamą svečiavosi) - "My name is Khan" ir, nepameluosiu, bet žliumbiau viso filmo metu. doh.gif Ne tiek dėl paties filmo, kiek dėl asociacijų, kurias man jis sukėlė. Turbūt kokių pusės metų ašarų atsargas išverkiau, net nežinau, iš kur pas mane tiek jų yra.
Bet šiandien jau viskas gerai - išsimiegojau už 2 dienas. smile.gif
Tiesa, penktadienį pokalbyje dėl darbo buvau. Darbas susijęs su klientų konsultavimu. Atsakymą, ar pakliuvau į kitą etapą sužinosiu šios sav. pabaigoj arba kitos pradžioj. Nors dar pati nesu tikra, ar norėčiau ten dirbt. Yra du minusai - darbas gan monotoniškas, plius, įmonė labai toli. Be nuosavo automobilio būtų sudėtinga. Pliusai - normalios darbo valandos, kokių visada norėjau ir tai, kad įmonė - stambi tarptautinė kompanija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 14 gegužės 2012 - 13:09
QUOTE(Upjora @ 2012 05 14, 10:30)
Julioške, hihihi.gif.Diagnozė-nedapisitas.Bet kokia tu išnaudotoja,nep sapne tau vyrai dirba.  lotuliukas.gif

as lygiai ta pati pagalvojau, ji ne tik naturoj tik darbas ri darbas, bet dar ir sapne vyrus fiziskai isnaudoja lotuliukas.gif tik namu ukio darbam lotuliukas.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 05 14, 11:22)
Puki netingek dirbk,juk zmogus darba puosia lotuliukas.gif

Nu tai pukis afigienai grazi bigsmile.gif nereali bigsmile.gif nes nuo tiek kik dirbama, net Miss visata man neprilygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
kažkaip nuotaikos nėr... dalyvauju su jumis tyliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 14, 14:47)
Labukas  4u.gif
kažkaip nuotaikos nėr... dalyvauju su jumis tyliai  mirksiukas.gif

Nutiko kas nors?
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 14, 15:41)
Nutiko kas nors?

Ne, nieko nenutiko (tfiu tfiu tfiu)
Darbas baigia emociškai pribaigti.
Dar šiandien vėl prie dietos gryžau, tai iškrovos diena šiandien. Jergutėliau kaip sunku, tai matyt dar tas maisto trūkumas nuotaiką gadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 14, 15:49)
matyt dar tas maisto trūkumas nuotaiką gadina  biggrin.gif

Labai gali būti. Aš kai nevalgius - irgi pikta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 14, 12:30)
Puuupi,tu man pasakyk,kas per skonis tos marmites.Kažkada javainių marmitės nupirkau,bais pigiai buvo,ajoptvajmat,niekas nevalgė,išmečiau,nu baisus skonis.Viau.

fui kokia sliksyne doh.gif
gavom is parduotuves per klaida, kai prekes pristatinejo, ryziu paploteliu su tokiu skoniu.

QUOTE(annomis @ 2012 05 14, 15:07)
Tiesa, penktadienį pokalbyje dėl darbo buvau. Darbas susijęs su klientų konsultavimu. Atsakymą, ar pakliuvau į kitą etapą sužinosiu šios sav. pabaigoj arba kitos pradžioj. Nors dar pati nesu tikra, ar norėčiau ten dirbt. Yra du minusai - darbas gan monotoniškas, plius, įmonė labai toli. Be nuosavo automobilio būtų sudėtinga.  Pliusai - normalios darbo valandos, kokių visada norėjau ir tai, kad įmonė -  stambi tarptautinė kompanija.

visi tie darbai turi minusiu, bet tavasis dar ir du didelius pliusus. sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 14 gegužės 2012 - 15:43
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 14, 14:41)
as lygiai ta pati pagalvojau, ji ne tik naturoj tik darbas ri darbas, bet dar ir sapne vyrus fiziskai isnaudoja  lotuliukas.gif  tik namu ukio darbam  lotuliukas.gif
Nu tai pukis afigienai grazi  bigsmile.gif  nereali  bigsmile.gif  nes nuo tiek kik dirbama, net Miss visata man neprilygsta  lotuliukas.gif

taip taip,juk kas daugiau jai ne pats save gali pasigirti thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

baigesi "pavasaris", vel ruduo pas mus siandien verysad.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 05 14, 09:30)
Puuupi,tu man pasakyk,kas per skonis tos marmites.Kažkada javainių marmitės nupirkau,bais pigiai buvo,ajoptvajmat,niekas nevalgė,išmečiau,nu baisus skonis.Viau.

Man tai jis nepatinka, bet va vaikis mano kapoja kaip reikalas. Ten kazkoks mieliu ekstraktas, daug vitamino B yra. Neveltui anglai sako "you love it, or hate it" biggrin.gif

QUOTE(annomis @ 2012 05 14, 11:21)
Tokiu atveju, bandyčiau bent išsamius tyrimus išsikovot  ir kai būtų gauti jų rezultatai, konsultuotis su LT gydytojais telefonu ar internetu. Šiaip, jei taip nuolat sergama, reikėtų pilnai išsitirt. Pvz atostogų metu, būnant LT. Ir varyčiau pas įvairius gydytojus - tiek tradicinės, tiek netradicinės medicinos atstovus (homeopatus, žolininkus).
Suprantu, kad laikas, finansai, bet juk sveikata - brangiausias turtas.

Nedaro jie tyrimu,jei nemato reikalo, o jei pradesiu kiekviena karta skandalus kelt, tai i ligonine nukreips nervu pasigydyt biggrin.gif Mano vaikui kraujas netirtas nuo gimimo, ir niekaip tu jiems neirodysi,kad butu gerai karts nuo karto ji istirt, ypac, kai vaikis daznai serga ir ne tik paprastais persalimais.
Mielai LT issitirciau, bet kad nuvaziuoju ten karta i 2 metus geriausiu atveju, be to atostogu gaunu 2 sav, tai ka ten jau issitirsi per tiek laiko.Aisku, butu kazkokia labai rimta beda, tai imciau atostogu savo saskaita kuo daugiau ir jau tada tektu vaziuot tirrtis normaliai, tik va gryzus tektu saus aduona grauzt kokius metus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 14, 18:35)

Mielai LT issitirciau, bet kad nuvaziuoju ten karta i 2 metus geriausiu atveju, be to atostogu gaunu 2 sav, tai ka ten jau issitirsi per tiek laiko.Aisku, butu kazkokia labai rimta beda, tai imciau atostogu savo saskaita kuo daugiau ir jau tada tektu vaziuot tirrtis normaliai, tik va gryzus tektu saus aduona grauzt kokius metus  cool.gif

Liūdna dėl tokios situacijos. Nors pas mus Lietuvoj, sveikatos apsaugos sistema irgi neypatinga. Jei neturi pinigų, vizito pas gydytoją gali tekti laukti porą mėnesių. O pas homeopatus ar pan. išvis nemokamai nepateksi, nes jie dirba tik privačiai.
Tokiais atvejais tenka naršyt internete ir prisimint natūralius mūsų bobučių ligų gydymo metodus. smile.gif
Atsakyti