Gal kas nors galėsite padėti naujai iškeptai buhalterei susitvarkyti su tokia situacija:
Įregistruota nauja UAB, vienas akcininkas.
1) Įmonę įsteigė asmuo XX, jis įnešė pinigus į kaupiamąją sąskaitą (D271, K 4486) Analitika pagal asmenį XX ???
2) Įregistravus įmonę RC, įrašai apskaitoje D4486, K301 (analitika pagal tą patį XX ???)
3)Iš karto asmuo XX išgrynina pinigus iš sąskaitos (banko išraše matosi, kad išėmė pinigus XX) ir tuo pačiu metu keičiasi įmonės akcininkai, todėl į kasą pinigus įneša jau kitas akcininkas YY. kaip čia parodyt korespondencijas, kai pinigus išgrynina vienas, o įneša jau kitas asmuo? Analitika pagal ...??? Ar čia nebūtina rodyt pagal ką analitika, tiesiog parodyt vienu įrašu D273 (pinigai kelyje) D272 (kasa)
Sveikos buhalteres
turiu prasyma,reiketu pagalbos.
Reiktu askaitos programos namu naudojimui,apskaiciuoti pajamas.
Mano vaikinas uzsiima automobiliu pirkimu,pardavimu.Tai reiktu kazkokia apskaita vesti.O as visokius karoliukus ,papildomai salia darbo veriu(ranku darbo papuosalai). Gal ka pasiulitumet?

Mano vaikinas uzsiima automobiliu pirkimu,pardavimu.Tai reiktu kazkokia apskaita vesti.O as visokius karoliukus ,papildomai salia darbo veriu(ranku darbo papuosalai). Gal ka pasiulitumet?
QUOTE(rubija @ 2012 07 01, 14:30)
Sveikos buhalteres
turiu prasyma,reiketu pagalbos.

kaži ar čia verta investuotuot į programą. nebent nemokamai gaut norit

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 07 01, 19:10)
kaži ar čia verta investuotuot į programą. nebent nemokamai gaut norit
o šiaip tokiai apskaita pilnai excelio užteks 

As ir galvojau ,kad excelio uztenka.Bet as nemoku padaryti,kad pliusuotusi tarp saves islaidos ir pajamos,ir issivestu pelnas.
QUOTE(rubija @ 2012 07 01, 20:23)
As ir galvojau ,kad excelio uztenka.Bet as nemoku padaryti,kad pliusuotusi tarp saves islaidos ir pajamos,ir issivestu pelnas.

Žiūrėkit, jei nuo rugpjūčio didinama MMA, tai SD jau mokėsim ne 72Lt, o 76,50Lt, o PVSD ne 228Lt, o 242,25Lt?
Ir kaip su NPD bus, jei alga ne MMA?
Ir kaip su NPD bus, jei alga ne MMA?

O sakykit kaip bus su ta formule NPD, jei dideja MMA? Reikia pakeisti ja?

QUOTE(Tučka @ 2012 07 02, 10:47)
Gal reikia kokios VMI paklaust

Jei atlyginimas MMA, tai nieko nekeisim, bet kai daugiau, tai pagal viską turėtų keistis

Bet niekur neparašyta, kad NPD nuo MMA dydžio priklausytų, ten konkretūs skaičiai surašyti, tai mano galva nieko keist nereikia

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 07 02, 11:07)
Bet niekur neparašyta, kad NPD nuo MMA dydžio priklausytų, ten konkretūs skaičiai surašyti, tai mano galva nieko keist nereikia 

Neparašyta, bet kur logika tada?

QUOTE(Tepaluota @ 2012 07 02, 11:16)
Neparašyta, bet kur logika tada?
Jei tuos pačius 470Lt taikysim 850Lt, tai logiška, kad tuos pačius 430Lt turėtumėm taikyti jau ne 1000Lt, o 1050Lt 

O kur tu pas mus įstatymuos logiką matei