Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Gal kas nors galėsite padėti naujai iškeptai buhalterei susitvarkyti su tokia situacija:
Įregistruota nauja UAB, vienas akcininkas.
1) Įmonę įsteigė asmuo XX, jis įnešė pinigus į kaupiamąją sąskaitą (D271, K 4486) Analitika pagal asmenį XX ???
2) Įregistravus įmonę RC, įrašai apskaitoje D4486, K301 (analitika pagal tą patį XX ???)
3)Iš karto asmuo XX išgrynina pinigus iš sąskaitos (banko išraše matosi, kad išėmė pinigus XX) ir tuo pačiu metu keičiasi įmonės akcininkai, todėl į kasą pinigus įneša jau kitas akcininkas YY. kaip čia parodyt korespondencijas, kai pinigus išgrynina vienas, o įneša jau kitas asmuo? Analitika pagal ...??? Ar čia nebūtina rodyt pagal ką analitika, tiesiog parodyt vienu įrašu D273 (pinigai kelyje) D272 (kasa)
Atsakyti
Sveikos buhalteres smile.gif turiu prasyma,reiketu pagalbos.

Reiktu askaitos programos namu naudojimui,apskaiciuoti pajamas.
Mano vaikinas uzsiima automobiliu pirkimu,pardavimu.Tai reiktu kazkokia apskaita vesti.O as visokius karoliukus ,papildomai salia darbo veriu(ranku darbo papuosalai). Gal ka pasiulitumet?

Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2012 07 01, 14:30)
Sveikos buhalteres smile.gif turiu prasyma,reiketu pagalbos.

Reiktu askaitos programos namu naudojimui,apskaiciuoti pajamas.
Mano vaikinas uzsiima automobiliu pirkimu,pardavimu.Tai reiktu kazkokia apskaita vesti.O as visokius karoliukus ,papildomai salia darbo veriu(ranku darbo papuosalai). Gal ka pasiulitumet?

kaži ar čia verta investuotuot į programą. nebent nemokamai gaut norit smile.gif o šiaip tokiai apskaita pilnai excelio užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 07 01, 19:10)
kaži ar čia verta investuotuot į programą. nebent nemokamai gaut norit smile.gif o šiaip tokiai apskaita pilnai excelio užteks smile.gif

As ir galvojau ,kad excelio uztenka.Bet as nemoku padaryti,kad pliusuotusi tarp saves islaidos ir pajamos,ir issivestu pelnas.
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2012 07 01, 20:23)
As ir galvojau ,kad excelio uztenka.Bet as nemoku padaryti,kad pliusuotusi tarp saves islaidos ir pajamos,ir issivestu pelnas.

ohmy.gif taigi yra internetas, surasykit formules ir turesit 4u.gif
Atsakyti
Žiūrėkit, jei nuo rugpjūčio didinama MMA, tai SD jau mokėsim ne 72Lt, o 76,50Lt, o PVSD ne 228Lt, o 242,25Lt?
Ir kaip su NPD bus, jei alga ne MMA? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 02 liepos 2012 - 08:26
O sakykit kaip bus su ta formule NPD, jei dideja MMA? Reikia pakeisti ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 07 02, 10:47)
O sakykit kaip bus su ta formule NPD, jei dideja MMA? Reikia pakeisti ja?  g.gif

Gal reikia kokios VMI paklaust g.gif
Atsakyti
Jei atlyginimas MMA, tai nieko nekeisim, bet kai daugiau, tai pagal viską turėtų keistis unsure.gif
Atsakyti
Bet niekur neparašyta, kad NPD nuo MMA dydžio priklausytų, ten konkretūs skaičiai surašyti, tai mano galva nieko keist nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 07 02, 11:07)
Bet niekur neparašyta, kad NPD nuo MMA dydžio priklausytų, ten konkretūs skaičiai surašyti, tai mano galva nieko keist nereikia  g.gif

Neparašyta, bet kur logika tada? unsure.gif Jei tuos pačius 470Lt taikysim 850Lt, tai logiška, kad tuos pačius 430Lt turėtumėm taikyti jau ne 1000Lt, o 1050Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 07 02, 11:16)
Neparašyta, bet kur logika tada? unsure.gif Jei tuos pačius 470Lt taikysim 850Lt, tai logiška, kad tuos pačius 430Lt turėtumėm taikyti jau ne 1000Lt, o 1050Lt unsure.gif

O kur tu pas mus įstatymuos logiką matei lotuliukas.gif . Mano galvą 850 jau teks formulę taikyt g.gif gal dar kas paaiškės, kol reiks skaičiuot, o jeigu ne tai skambinsiu į VMI ir klausiu, kaip daryt, kad paskui pievų nepriskaičiuot.
Atsakyti