Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

UAB stoja į verslininkų asociacija, UAB'ui reikia sumokėtti stojimo ir nario mokestį. Tai asociacija turėtų išrašyti sąskaitą tam nario ir stojimo mokesčiui ar aš čia nusibludiju? nes priimė 27 narius ir nei vienas sąskaitos nepaprašė g.gif
Atsakyti
Nekalbat? Einu namo, man jau savaitgalis tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 05 10, 06:50)
UAB stoja į verslininkų asociacija, UAB'ui reikia sumokėtti stojimo ir nario mokestį. Tai asociacija turėtų išrašyti sąskaitą tam nario ir stojimo mokesčiui ar aš čia nusibludiju? nes priimė 27 narius ir nei vienas sąskaitos nepaprašė  g.gif

nesu garantuota kaip su UAB'ais, bet mes ŽŪB'as nario mokestį prisiskaičiuojam pagal pranešimą smile.gif ten, aišku, visi rekvizitai vienų ir kitų, sumos, už kuriuos metus ir pan. info, pasirašau buh.pažymą ir viskas rolleyes.gif o pranešimą (gali ir kitaip vadintis) turi atsiųsti asociacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 10 gegužės 2012 - 09:32
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 10, 10:25)
Nekalbat? Einu namo, man jau savaitgalis tada  cool.gif

Oi tu, tau gerai, nors ir man neblogai - darbe gimtadienis, vaisiai valdo smile.gif yra ir tortas, bet aš ant dietos, dar ir toks nelabai skaniai atrodo, tai ir nenoriu.
Atsakyti
Sveikos
Žinau kad jau beveik savaitgalis bet gal dar atsakysit iki jo smile.gif
Aš vėl su tais anstoliais. Max galima išskaičiuot 50% nuo MMA (tai yra nuo 800). Tai jei žmogus gauna 0,5MMA tai vistiek max bus 50% t.y. galiu atskaičiuot iki 200Lt? Žinau kad prieš tai atskaičiuoju mokesčius, bet aš čia taip grubiai klausiu smile.gif
Ar gal yra kokia suma nuo kurios jau neišskaičiuojama?
Tikiuos suprantamai paklausiau, nes jau ko tais akys merkias -nebesigalvoja..
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2012 05 10, 22:10)
Sveikos
Žinau kad jau beveik savaitgalis bet gal dar atsakysit iki jo smile.gif
Aš vėl su tais anstoliais. Max galima išskaičiuot 50% nuo MMA (tai yra nuo 800). Tai jei žmogus gauna 0,5MMA tai vistiek max bus 50% t.y. galiu atskaičiuot iki 200Lt? Žinau kad prieš tai atskaičiuoju mokesčius, bet aš čia taip grubiai klausiu smile.gif
Ar gal yra kokia suma nuo kurios jau neišskaičiuojama?
Tikiuos suprantamai paklausiau, nes jau ko tais akys merkias -nebesigalvoja..

Jei 0,5MMA tai max 50 proc. išskaičiuojama , nėra jokios sumos , nuo kurios neišskaičiuojama. Tarkim gauna 10 litų, tai anstoliams vis tiek 5 litus reiktų pervesti cool.gif

Atsakyti
Mielos kolegės,

Su buhalterių diena! user posted image

user posted image
Atsakyti
Su Buhalterių ir Auditorių diena wub.gif !!!
user posted image
Atsakyti
Jau šiandien? blink.gif Greit sukasi laikas...

Tai pristupim, raz jau proga yr

user posted image

user posted image

O pabaigai - kaip priklauso, pagal kiekvienos skonį cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 11, 08:17)
Jau šiandien?  blink.gif Greit sukasi laikas...

Tai jau taip, net per greit tas laikas lekia mirksiukas.gif

Na, ir kaip gali dirbti po tokių vaišių ir su tokiais berniukais lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu visas su mūsų švente 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O švenčiam nuo pat ryto thumbup.gif
Tai su mūsų švente
user posted image
Atsakyti