Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(sunflow @ 2012 05 08, 10:11)
Aš iš visų automobilių dylerių išreikalavau pažymas apie sumontuotas išmetamųjų dujų neutralizavimo sistemas ir mokesčių nemoku...  schmoll.gif

Na jau ne, nerankiosiu jokių pažymų, nenuskurs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 05 08, 06:55)
paaiškinkit man kaip yra su kuro taršos mokesčiu, kurios įmonės jį moka, čia visoms pildyt reikia? neseniai susiginčijom, kad moka tik toks , kurių auto nėra katalizatorių ir kaip supratau dabartinėse visose yra  g.gif

Reikia išsiimti pažymą iš Tuvlitos arba gamintojo oficialaus atstovo Lietuvoje koks auto dūmingumas, koks išmetamas blogūjų dalelių kiekis į aplinką. Toje pažymoje turi būt parašyta, kokį ES standartą atitinka, tuomet ir deklaracijoj pasirenkat atitinkamus parametrus. Bet kiekvieną litrą reikia deklaruot, nebent važiuojat su elektromobiliu. smile.gif Vien pažymos kad turit katalizatorių nepakanka.
Atsakyti
Klausimas: jei mes privalom teikti įvežimo intrastatą, nes daug prekių atsivežam. O jei išvežam mažai, tai gal šios neprivalom teikt, nesvarbu, kad įvežimus privalom?.. Už praėjusį mėnesį pamiršau patiekti ir žiūriu neraudonina ir nieko neieško, tai sakau, gal nebesivarginti?..
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 05 08, 17:05)
Klausimas: jei mes privalom teikti įvežimo intrastatą, nes daug prekių atsivežam. O jei išvežam mažai, tai gal šios neprivalom teikt, nesvarbu, kad įvežimus privalom?.. Už praėjusį mėnesį pamiršau patiekti ir žiūriu neraudonina ir nieko neieško, tai sakau, gal nebesivarginti?..

Jei išvežat mažai, t,y praeitais metais išvežėt mažiau negu 700 tūkst., tai išvežimo intrastato ir nereikia pildyti. Pildote tik įvežimo intastatą, truputį persistengėte biggrin.gif
Aišku reikia stebėti, kad neviršytume 700 tūkst. išvežimo ribos nuo metų pradžios, kai tik viršysite, kitą mėnesį privalėsite teikti ir išvežimo ataskaitą.
Atsakyti
QUOTE(Airin @ 2012 05 08, 20:55)
Jei išvežat mažai, t,y praeitais metais išvežėt mažiau negu 700 tūkst., tai išvežimo intrastato ir nereikia pildyti. Pildote tik įvežimo intastatą, truputį persistengėte biggrin.gif
Aišku reikia stebėti, kad neviršytume 700 tūkst. išvežimo ribos nuo metų pradžios, kai tik viršysite, kitą mėnesį privalėsite teikti ir išvežimo ataskaitą.

dekui smile.gif nevirsysim tikrai.
Atsakyti
Mergicos, PVM ir pelno mokesčio delspinigių kodai atskiri ar bendras 1001?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 09, 08:35)
Mergicos, PVM ir pelno mokesčio delspinigių kodai atskiri ar bendras 1001?

bendras kodas 1001 ir delspinigiams
Atsakyti
Labas rytas,
Direktoriaus gyvenimą viežbutyje apskaitoje įdėjau į neleidžiamus. PLN204 tą sumą rodyt 9 ar 19 eilutėj?
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 05 09, 10:18)
Labas rytas,
Direktoriaus gyvenimą viežbutyje apskaitoje įdėjau į neleidžiamus. PLN204 tą sumą rodyt 9 ar 19 eilutėj?

Aš tokius dedu į 19 eilutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 05 09, 10:44)
Aš tokius dedu į 19 eilutę  4u.gif

Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Aš su klausimu mirksiukas.gif

Įmonė atsidarė banko sąskaitą Latvijoje. Ar reikia pranešti apie tai VMI ir kokia forma? Inspektorė nežino schmoll.gif , o info telefonas pastoviai užimtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 05 09, 11:05)
Aš su klausimu  mirksiukas.gif

Įmonė atsidarė banko sąskaitą Latvijoje. Ar reikia pranešti apie tai VMI ir kokia forma? Inspektorė nežino schmoll.gif , o info telefonas pastoviai užimtas  doh.gif

Mes nieko nepranesinejome 4u.gif
Atsakyti