Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

Mergaitės, kaip čia yra g.gif
Teko vieniems pažystamiems imt būsto paskolą, galėjo pretenduoti į remiamą, bet atsisakė, nes tuomet bankas pareikalo pradinio įnašo 30 proc. norimos sumos blink.gif
Tai pasėmė neremiamą ir pradinio įnašo reikėjo 15 proc.
Atsakyti
QUOTE(Nimu @ 2013 02 05, 22:58)
Gal kas žinote ar yra koks nors skirtumas imti paskolą susituokus ar ne? ar yra koks nors skirtumas?

nesusituokus jus nesate seima, o subsidija tai jaunoms seimoms

[quote=medlink,2013 02 06, 15:31]
Paskaičiusi viską supratau, kad jei jau esi paėmęs paskolą prieš tarkim penkis metus ir tuo metu negavai subsidijos, šiuo metu irgi jau neturi galimybės jos prašyti, nors ir šeimos sudėtis pasikeitusi ir pajamos gerokai sumažėję? g.gif
Subsidiją būsto paskolai galima gauti tik tuo metu kai perki būsta? Ar aš teisingai viską supratau?

Ačiū 4u.gif
[/quot]

Taip
Atsakyti
[quote=roberta_a,2013 02 09, 18:41]
nesusituokus jus nesate seima, o subsidija tai jaunoms seimoms
[quote=medlink,2013 02 06, 15:31]
Na mums jau nebegaliotų subsidija jaunai šeimai, nes draugui yra 35 ax.gif bet... tiesiog planuojam tuoktis ir galvojam ar imti paskolą prieš ar po vestuvių, ar jokio skirtumo nėra? Ir dar įdomu jei pvz priklausytų 20% subsidija, o bankas nori gauti 20% įnašą, ar įmanoma būtų ta subsidija padengti tą pradinį įnašą....?
Atsakyti
QUOTE(Nimu @ 2013 02 28, 21:27)
Na mums jau nebegaliotų subsidija jaunai šeimai, nes draugui yra 35  ax.gif bet... tiesiog planuojam tuoktis ir galvojam ar imti paskolą prieš ar po vestuvių, ar jokio skirtumo nėra? Ir dar įdomu jei pvz priklausytų 20% subsidija, o bankas nori gauti 20% įnašą, ar įmanoma būtų ta subsidija padengti tą pradinį įnašą....?

Subsidiją gaunat nuo paimtos sumos palūkanų ir ją valstybė perveda bankui mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal jau kas domėjotės, kada šiemet bus paskelbti bankai, teikiantys lengvatines paskolas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2013 03 08, 20:31)
Gal jau kas domėjotės, kada šiemet bus paskelbti bankai, teikiantys lengvatines paskolas?  smile.gif

siandien skambinau, tai niekas nesiteike atsakyti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Skaičiau, skaičiau... susipainiojau visai... pasiskambinau į savivaldybę, ten apie paramą išviso jie nieko nežino... gal ne tuo tel. paskambinau blink.gif
Gal kas jau susidūrę su panašia situacija...? Aš su vyru 2007m buvau nusipirkusi su paskola bet be subsidijų butą. 2009m issiskyrėme: jis pasiliko butą aš vaiką. Dabar noriu pirkti būstą, pradiniam įnašui pinigus turėčiau. Bet ar yra man galimybė gauti lengvatinę būsto paskolą? todėl kad tai jau kaip ir nepirmas būstas būtų...
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2013 03 04, 10:09)
Subsidiją gaunat nuo paimtos sumos palūkanų ir ją valstybė perveda bankui  mirksiukas.gif

Tai galima subsidiją panaudoti kaip pradinį įnašą ar ne? tiesiog TAIP ar NE. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(xgieriux @ 2013 04 24, 21:18)
Tai galima subsidiją  panaudoti kaip pradinį įnašą ar ne? tiesiog TAIP ar NE. Ačiū

AISKU, kad NE.
Atsakyti
Sveikos, buvau banke, tai mane informavo, kad šiemet planuoja gegužės pabaigoje paskebti, kuris bankas gaus dotacijas. Tai belieka laukti. Kiek supratau didelė galimybė, kad ją tikrai gaus swedbankas, kaip ir paskutiniuosius metus iš eilės, o koks kitas bankas bus nelabai žinau.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 04 25, 12:04)
AISKU, kad NE.

o jus garantuota,kad NE? nes mano drauge 2010m pirko ir jiems 20 % denge valstybe,tai gavosi 20 % pradinis inasas ir 80 % bankas. o patys issavo kisenes mokejo uz dokumentu tvarkima.
o gal jau pasikeite?nes tie istatymai kas puse metu keiciasi g.gif
Atsakyti
Tikrai ne, nes aš to paties klausiau banke, tai patikino,kad subsidija niekuo nesusijusi u pradiniu įnašu, todėl pradinį įnašą asmuo turi pats įnešti, o paskui iš valstybės gauną ta dotaciją.
Atsakyti