Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

sveiki, kreipiuosi i tuos, kurie jau turi paskola
turedama laiko, paskaiciau visa kredito sutarti, zinojau, kad imu paskola su 7 proc palukanomis, bet va, nu niekur neradau kur parasyta sutartyje sis skaicius,
marza radau, viska, bet ten kur palukanos, tiesiog tuscia vieta, ar galejo vadybininke suklysti? ar tai teisingai parasyta?
aciu
Atsakyti
Turiu kelis klausimus dėl valstybės remiamo būsto kredito subsidijai gauti:
ar vidurkis imamas už kalanedorinius metus ar už metus paduodant prašymą/paraišką, t y. jei paduodam prašymą rugpjūtį, tai būtų už 2012.08-2013.07 ar už 2012.01-2012.12?
Ar teisingai suprantu, kad į pajamas skaičiuojama: atlyginimas, mašinos nuoma, ligos pašalpa, bedarbio pašalpa, už vaiką gaunama neįgalumo pašalpa?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Situacija tokia, jog mama mirusi, gyvenau su tečiu, studijavau ir gavau našlaičio pensiją. Jau artėja 24 metai ir tuomet jos nebegausiu. kažin ar galiu gauti išmoką būstui įsigyti? Ar ją gali gauti tik abiejų tėvų neturintys? Skaičiau įstatymą, rašo jog išmoka suteikiama tam, kam buvo nustatyta globa ir nelabai suprantu,ar man priklauso.. Gal kas susidūrėte su šia situacija? smile.gif
Atsakyti
Negi niekas nėra su tuo susidūręs? Ar galbūt žinote kur kreiptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gint22 @ 2013 08 06, 17:49)
Negi niekas nėra su tuo susidūręs? Ar galbūt žinote kur kreiptis? blush2.gif

Pasiskaitykit:
http://www.socmin.lt....php?-603827432
Atsakyti
Skaičiau ir šį ir daug kitų straipsnių, vistiek nesuprantu.. Kvaišta tikra aš 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gint22 @ 2013 08 06, 16:02)
Sveikos smile.gif Situacija tokia, jog mama mirusi, gyvenau su tečiu, studijavau ir gavau našlaičio pensiją. Jau artėja 24 metai ir tuomet jos nebegausiu. kažin ar galiu gauti išmoką būstui įsigyti? Ar ją gali gauti tik abiejų tėvų neturintys? Skaičiau įstatymą, rašo jog išmoka suteikiama tam, kam buvo nustatyta globa ir nelabai suprantu,ar man priklauso.. Gal kas susidūrėte su šia situacija? smile.gif

Kiek as zinau,tai tik visiski naslaiciai gali i tai pritenduoti.
Jums gi jokios globos nebuvo suteikta,nes turit teti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 06 rugpjūčio 2013 - 21:03
labas, kam priklauso lengvatine busto paskola?
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 08 08, 11:41)
labas, kam priklauso lengvatine busto paskola?

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=415165
Atsakyti
Prasau padekite.
Ar man priklauso lengvatine busto paskola jeigu kaip jaunai seimai, jeigu:
1. Esu 27 metu,
2. Neturiu turto,
3. Grynosios metines pajamos mazesnes nei 27500,
4. Gyvenu vienas,
5. Turiu abu normalius tevus.

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(robdov @ 2013 08 08, 17:57)

Na cia vistiek neraso, kokios turi buti pajamos kad gauti lengvata.. Gal kas konkreciai zinote skaicius?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 11 06, 23:23)
Na cia vistiek neraso, kokios turi buti pajamos kad gauti lengvata.. Gal kas konkreciai zinote skaicius?smile.gif

Jei niekas nepasikeite tuomet:
asmens be šeimos grynosios metinės pajamos – 27 500 litų ir turtas – 40 300 litų;
dviejų ar trijų asmenų šeimos grynosios metinės pajamos – 38 500 litų ir turtas – 81 900 litų;
keturių ir penkių asmenų šeimos grynosios metinės pajamos – 46 200 litų ir turtas 109 200 litų;
šešių ir daugiau asmenų šeimos grynosios metinės pajamos vienam asmeniui – 7 920 litų ir turtas vienam asmeniui – 26 000 litų.
Atsakyti