Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip bebūtų bloga, aš viską galiu

Laikykites visos kurios nekaip jauciasi. Tuoj jus supuosite savo aukselius ir tada nieko neprisiminsite.
Atsakyti
Viskas bus gerai, neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2008 11 25, 20:51)
Laikykites visos kurios nekaip jauciasi. Tuoj jus supuosite savo aukselius ir tada nieko neprisiminsite.

Nuo pirmos nestumo dienos kankina yvairus negalavimai, ir taip norisi pasiskusti...
Siaubyngas pykinimas, vemimas, nugaros skausmas, kirksniu skausmas(siaubyngas) gaktikaulio skausmas, padidejas plaukuotumas, nemalonus kuno kvapas, mieguistumas, apatija, kai kurie depresijos pozymei, su didziule pagarba ziuriu i nescia moteri, ir tik dabar suprantu kaip istikruju sunku buti nesciai, laikykites merginos,stiprybes visom!
Ir lengo jums gimdymo!
Atsakyti
QUOTE(loovee @ 2006 10 15, 12:38)
kĄ TIK BEPERSKAITAU - VISKAS LABAI GRAŽU IR MIELA!!! O man atrodo kad besilaukiant to mažo stebuklėlio, to meilės angelėlio, net pykinimas turėtų būti mielas... tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(lauralina3 @ 2009 03 06, 14:32)

labukas visoms,galbut ir as nestuke.gif nezinau dar nes nerodytu testukas pabandem dar karta nes pries 2men man padare abrazija nes nesivyste nestumas manau del antibijotiku buvo jau 11sav pravemiau siaubingai numetus buvau6kg gulejau su lasalinemis ligoninej brrrr baisu prisimint verysad.gif bet tikiuosi jei jau uzkibs sy karta bus biskas thumbup.gif nes su pirma dukryte kuriai jau beveik 6metai viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loovee @ 2006 10 15, 12:38)
kĄ TIK BEPERSKAITAU - VISKAS LABAI GRAŽU IR MIELA!!! O man atrodo kad besilaukiant to mažo stebuklėlio, to meilės angelėlio, net pykinimas turėtų būti mielas... tongue.gif

sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
bet buvo verta kenteti,ar ne. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Oiiii kaip negera... Bet taip gera palieka cia pasiskaicius. Zinau, kad man taip ne vienai ir tai mane padrasina, palaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cviekiuke: 11 birželio 2009 - 07:54
QUOTE(karole31 @ 2009 04 09, 16:11)
bet buvo verta kenteti,ar ne. drinks_cheers.gif

jau nieks neatsakys i si klausyma,nes rasynio autore neprisijunge jau nuo 2007metu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 birželio 2009 - 06:41
manau visus blogumus atperka supratimas, kad vaikas sveikas ir jau gimes:) laikykites
Atsakyti
Svarbiausia nusiteik optimistiskai biggrin.gif ir viskas bus gerai thumbup.gif
man irgi daug bedu buvo, pirmus tris men. labai bloga savijauta buvo, paskui rado nesciuju diabeta, o dar struma, trachikardija, gale spaudimas pradejo labai kilti doh.gif pirmus men. gydytojai tik ir siuntinejo nuo vienu pas kitus doh.gif po darbo kiekviena diena eidavau dar kokiu tyrimu, konsultaciju doh.gif del diabeto turejau istisai sedet ant dietos, kad nepakenkt mazyliui, budavo kartais sunku ir apsizlimbdavau, bet paskui susiimdavau, juk man negalima nervuotis juk tai irgi jam kenkia biggrin.gif ir stengdavaus veikt ka malonaus, visur vaziavau, keliavau ir gime sveikutele nuostabi mergyte wub.gif kaip gydytoja sake, viskas baiges gerai del to kad as stengiausi nepasiduoti ir optimistiskai i viska zvelgt biggrin.gif
o dabar pasimirso visos bedos, ir liko daug, daug dziaugsmo wub.gif
NEPASIDUOK pamatysi, rezultatas atpirks visas pastangas 4u.gif

Apsiziurejau kad temos autores jau senokai nesimato ax.gif bet gal mano zodziai pades kitom nestuke.gif kntriai laukti savo stebuklo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukste;))): 25 balandžio 2010 - 00:29
Juk visi sie pykinimai ir negerumai ne del ko kito, o del musu vaikuciu wub.gif wub.gif wub.gif Kai supsite ant ranku savo mazyli, visa tai jau busit uzmirsusi mirksiukas.gif
Atsakyti