Laikykites visos kurios nekaip jauciasi. Tuoj jus supuosite savo aukselius ir tada nieko neprisiminsite.
Viskas bus gerai, neprarask vilties

QUOTE(aistejukas @ 2008 11 25, 20:51)
Laikykites visos kurios nekaip jauciasi. Tuoj jus supuosite savo aukselius ir tada nieko neprisiminsite.
Nuo pirmos nestumo dienos kankina yvairus negalavimai, ir taip norisi pasiskusti...
Siaubyngas pykinimas, vemimas, nugaros skausmas, kirksniu skausmas(siaubyngas) gaktikaulio skausmas, padidejas plaukuotumas, nemalonus kuno kvapas, mieguistumas, apatija, kai kurie depresijos pozymei, su didziule pagarba ziuriu i nescia moteri, ir tik dabar suprantu kaip istikruju sunku buti nesciai, laikykites merginos,stiprybes visom!
Ir lengo jums gimdymo!
QUOTE(loovee @ 2006 10 15, 12:38)
kĄ TIK BEPERSKAITAU - VISKAS LABAI GRAŽU IR MIELA!!! O man atrodo kad besilaukiant to mažo stebuklėlio, to meilės angelėlio, net pykinimas turėtų būti mielas...

Papildyta:
QUOTE(lauralina3 @ 2009 03 06, 14:32)
labukas visoms,galbut ir as

QUOTE(loovee @ 2006 10 15, 12:38)
kĄ TIK BEPERSKAITAU - VISKAS LABAI GRAŽU IR MIELA!!! O man atrodo kad besilaukiant to mažo stebuklėlio, to meilės angelėlio, net pykinimas turėtų būti mielas...

sekmes jums

bet buvo verta kenteti,ar ne.

Sekmes

Oiiii kaip negera... Bet taip gera palieka cia pasiskaicius. Zinau, kad man taip ne vienai ir tai mane padrasina, palaiko

QUOTE(karole31 @ 2009 04 09, 16:11)
jau nieks neatsakys i si klausyma,nes rasynio autore neprisijunge jau nuo 2007metu

manau visus blogumus atperka supratimas, kad vaikas sveikas ir jau gimes:) laikykites
Svarbiausia nusiteik optimistiskai
ir viskas bus gerai
man irgi daug bedu buvo, pirmus tris men. labai bloga savijauta buvo, paskui rado nesciuju diabeta, o dar struma, trachikardija, gale spaudimas pradejo labai kilti
pirmus men. gydytojai tik ir siuntinejo nuo vienu pas kitus
po darbo kiekviena diena eidavau dar kokiu tyrimu, konsultaciju
del diabeto turejau istisai sedet ant dietos, kad nepakenkt mazyliui, budavo kartais sunku ir apsizlimbdavau, bet paskui susiimdavau, juk man negalima nervuotis juk tai irgi jam kenkia
ir stengdavaus veikt ka malonaus, visur vaziavau, keliavau ir gime sveikutele nuostabi mergyte
kaip gydytoja sake, viskas baiges gerai del to kad as stengiausi nepasiduoti ir optimistiskai i viska zvelgt
o dabar pasimirso visos bedos, ir liko daug, daug dziaugsmo
NEPASIDUOK pamatysi, rezultatas atpirks visas pastangas
Apsiziurejau kad temos autores jau senokai nesimato
bet gal mano zodziai pades kitom
kntriai laukti savo stebuklo

man irgi daug bedu buvo, pirmus tris men. labai bloga savijauta buvo, paskui rado nesciuju diabeta, o dar struma, trachikardija, gale spaudimas pradejo labai kilti

o dabar pasimirso visos bedos, ir liko daug, daug dziaugsmo

NEPASIDUOK pamatysi, rezultatas atpirks visas pastangas

Apsiziurejau kad temos autores jau senokai nesimato

Juk visi sie pykinimai ir negerumai ne del ko kito, o del musu vaikuciu
Kai supsite ant ranku savo mazyli, visa tai jau busit uzmirsusi