Aš tai ne. Kai naglai taranuoja, tai jau geriau pasitraukiu, prisdabdau, nei kad mainos šoną nubrėš
Žiūriu čia nemažai principingų.
Aš tai ne. Kai naglai taranuoja, tai jau geriau pasitraukiu, prisdabdau, nei kad mainos šoną nubrėš
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 01, 09:48)
Žiūriu čia nemažai principingų.
Teisingas poziuris
QUOTE(lenada @ 2012 06 01, 08:59)
Teisingas poziuris
Anksciau salia manes kaimynas gyveno, vairuotoju dirbo ilga laika, tai visada sakydavo: duok durniui kelia. Tik nevisada sveikas protas nugali, cia as apie save 
Aha,auksine DDK taisykle
QUOTE(lenada @ 2012 06 01, 09:32)
Gerai pastebeta
as tik puse metu uz vairo, tai ziuriu tik i masinas, zenklus ir posukius ir tikrai nespeju ivertinti vyras ar moteris uz vairo.
as kartais speju ivertint, mane moteris praleidzia, ar vyras, kartais atkreipiu demesi ir pasiziuriu kas prie vairo
QUOTE(Singė @ 2012 06 01, 08:14)
Reiškia jau gerai vairuoji
-sako, kai pastebi gražią priešingą lytį gatvėse ir pamatai jų dėmesį-jau moki matyti ne tik mašiną ir ženklus, bet ir visa kita
.
Oj ne, toli gražu negerai aš dar vairuoju, bet stovint prie šviesoforo speju apsidairyt,kas aplink darosi
Šiandien kirtau ištisinę, nes nespejau laiku persirikiuot, o prieš nosi man sustabde, taip ir likau įstryžai tarp dvieju juostu ir dar ant ištisines
na va, išvažiavau į parduotuvę po pertraukos. siaubas, kaip pirmą kartą už vairo sėdėčiau
kol nuvažiavau tuos kelis šimtus metrų, užgesau kelis kartus, visai kaip be galvos. ir šviesų dar neįsijungiau
vai vai...
vai vai...
Jungiuosi į pradedančių vairuotojų gretas
Teises įgijau tik prieš 2 sav. Iki vakar dienos vairuodavau tik šalia sėdint vyrui. Vakar teko važiuoti vienai. Maniau, kad nudėsiu vyrą už tai, kad jis sudarė tokią situaciją. Bijojau. Keisčiausia, kad pradėjus važiuoti neliko jokios baimės. Grįžau namo gyva ir sveika, nieko nenudaužiau, nė karto neužgesau, nesudariau avarinės situacijos
Ir šiaip važiavau geriau nei tuomet, kai šalia sėdėdavo vyras. Vakar labai savimi didžiavausi
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 02, 18:39)
Teises įgijau tik prieš 2 sav. Iki vakar dienos vairuodavau tik šalia sėdint vyrui. Vakar teko važiuoti vienai. Maniau, kad nudėsiu vyrą už tai, kad jis sudarė tokią situaciją. Bijojau. Keisčiausia, kad pradėjus važiuoti neliko jokios baimės. Grįžau namo gyva ir sveika, nieko nenudaužiau, nė karto neužgesau, nesudariau avarinės situacijos
Ir šiaip važiavau geriau nei tuomet, kai šalia sėdėdavo vyras. Vakar labai savimi didžiavausi 
zinok man irgi geriau sekasi, kai vyras nesedi salia, tada vaziuoju kaip man atrodo teisingai,maziau stresuoju tuomet, aisku darau klaidas ir tai jauciu, bet nespecialiai
Kviečiu visas prisijungti prie vairuojančių moterų klubo www.autoledi.lt !
Čia taip pat galite užsisakyti ir pasipuošti savo mašiniuką lipduku (MANDAGUMAS PRIE VAIRO PUOŠIA arba MOTERYS VAIRUOJA GERIAU)
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 06 02, 14:55)
na va, išvažiavau į parduotuvę po pertraukos. siaubas, kaip pirmą kartą už vairo sėdėčiau
kol nuvažiavau tuos kelis šimtus metrų, užgesau kelis kartus, visai kaip be galvos. ir šviesų dar neįsijungiau
vai vai...
vai vai...
Manau, kad tai normalu
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 02, 17:39)
Šaunuolė
QUOTE(arville @ 2012 06 02, 18:35)
zinok man irgi geriau sekasi, kai vyras nesedi salia, tada vaziuoju kaip man atrodo teisingai,maziau stresuoju tuomet, aisku darau klaidas ir tai jauciu, bet nespecialiai 
Tik tarp musu mergaiciu, ar primokejote dar savo insturktoriui kiek nors pradedant su juo vazineti? (kalbu ne apie privacias pamokas)
QUOTE(marielit @ 2012 06 03, 18:04)
Tik tarp musu mergaiciu, ar primokejote dar savo insturktoriui kiek nors pradedant su juo vazineti? (kalbu ne apie privacias pamokas)
Ne.