Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(marielit @ 2012 06 03, 17:04)
Tik tarp musu mergaiciu, ar primokejote dar savo insturktoriui kiek nors pradedant su juo vazineti? (kalbu ne apie privacias pamokas)

Ne.
Mokėjau tik už papildomas.
Atsakyti
QUOTE(marielit @ 2012 06 03, 18:04)
Tik tarp musu mergaiciu, ar primokejote dar savo insturktoriui kiek nors pradedant su juo vazineti? (kalbu ne apie privacias pamokas)

Kas cia per nesamone blink.gif ?Uz ka moketi,jei jam jau yra sumoketa uz pamokas?Vat per toki mastyma,paskui ir reikia visur duoti ir duoti,mes patys islepinam kysiais.
Atsakyti
QUOTE(marielit @ 2012 06 03, 19:04)

Net minčių tokių nebuvo blink.gif ,jau pabaigoj tiesiog žodžiais padekojau už nuoširdų darbą
Atsakyti
QUOTE(marielit @ 2012 06 03, 18:04)

Ne.Privaciu pamoku nereikejo ir jokiu papildomu nereikejo.Dar ir nusuko kelias valandas, bet koks skirtumas, islaikiau is pirmo karto.Zinau, kad butu paemes mielai tokia pakisa, bet niekam neduodu ir neduosiu.Viskas oficialiai apmoketa, tegu tik dirba savo darba, o ne s mala, o po to va tarkis privaciai.
Atsakyti
Tai va ir mano toks mastymas, kad neduoti, nes jau sumokejau, bet vis is pasaliniu girdziu: duok, pamatysi kad tada ne tik nores atvazinet valandas, bet ir pamokins normaliai. Na, ziuresiu.
Atsakyti
LABARYTIS,
Šį ryt važiavau per Vilnių 6,30 val. Na kaifas, o ne vairavimas-pustuštis miestas. Taip gi nebūna smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 06 03, 23:37)
Ne.Privaciu pamoku nereikejo ir jokiu papildomu nereikejo.Dar ir nusuko kelias valandas, bet koks skirtumas, islaikiau is pirmo karto.Zinau, kad butu paemes mielai tokia pakisa, bet niekam neduodu ir neduosiu.Viskas oficialiai apmoketa, tegu tik dirba savo darba, o ne s mala, o po to va tarkis privaciai.

Pritariu 4u.gif

Man islaikyti teises kainavo didelius pinigus... per ta laika pakeiciau 2 instruktorius, nes abu chamiškai nusukinejo pamokas... atvažinėjom galima sakyti puse man skirto laiko, o mokykloje atsakymas budavo na bandykite graziai tartis... dar megejai jie susitinka kazka plepasi, o tu stovi lukuriuoji...
sakiau as ne karta pastabas, taciau jiems vienodai...o tas pakišas tai čia nuo sovietiniu laiku likusi tradicija.. pamenu močiute poliklinikoje duodavo kad geriau pasižiures atseit, mokykloje, darzelyje visur budavo kisama kad ala geriau, graziau pasiziures i vaika... veliau veiksmas persikele i ligonines ir tesiasi iki siandien, ko pasekoje turime tokia iskreipta medicinos sistema..
Kadangi tema ne apie tai, tai merginai kuri cia susiruose ta kisiuka kisti patarsiu nesimetyti pinigais ir nepratinti... kad islaikytum egzamina pilnai uztenka mokyklos skirtu pamoku jei atvazinejama saziningai!!! pas mano instruktoriu islaike visi is pirmo karto, na o kuriems sekasi sunkiau uztenka keletos papildomu pamokeliu. O tie kurie turi galimybiu papildomai pasivazineja po aikstele su seimos nariais...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 06 04, 06:13)
LABARYTIS,
Šį ryt važiavau per Vilnių 6,30 val. Na kaifas, o ne vairavimas-pustuštis miestas. Taip gi nebūna smile.gif.

Prasidėjo vasara, žmonės pradėjo eiti atostogų, man irgi pasirodė daug mažiau mašinų mieste, taigi iki rugsėjo - gerasis vairavimo sezonas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lasorita @ 2012 06 03, 15:20)
Man atrodo aš irgi geriau jaučiuos viena, nes kai važiuoju su kažkuo "ale" labai nusimanančiu, pradedu kažkaip nebegalvoti pati, permetu atsakomybę kitam žmogui blink.gif

Pastebėjau ir aš tokį dalyką, kad kai vairuoju su šalia sėdinčiu vyru, kuris ruošia iš manęs "vairuotoją profesionalą " doh.gif, laukiu leidimo persirikiuoti ir pan., geriau jau vienai važiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 04 birželio 2012 - 08:44
QUOTE(grmarti @ 2012 06 04, 08:43)
Prasidėjo vasara, žmonės pradėjo eiti atostogų, man irgi pasirodė daug mažiau mašinų mieste, taigi iki rugsėjo - gerasis vairavimo sezonas thumbup.gif

sakot g.gif
man ramiau vairuot kai mokyklinukai suoluose sėdi, o ne pirmyn, atgal į parduotuvę laksto, ar lekia kamuolio į gatvę pasiimt nesižvalgę.
O kur dar išlindę dviratininkai bei motociklininkai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(marielit @ 2012 06 04, 00:42)
Tai va ir mano toks mastymas, kad neduoti, nes jau sumokejau, bet vis is pasaliniu girdziu: duok, pamatysi kad tada ne tik nores atvazinet valandas, bet ir pamokins normaliai. Na, ziuresiu.

Netikiu,kad zmogus,nesugebantis normaliai ismokyti,uz papildomus pinigus jau ismokytu...nu nebuna taip... doh.gif O jei vairavimo pamokos atrodo per pigios,tai visada galima susirasti mokykla,kur jos brangesnes... ax.gif
Atsakyti
Šiandien man nesisekė vairuoti doh.gif Važiavome su vyru namo. Stovėjau priešais šviesoforą ir laukiau, kol užsidegs žalia šviesa. Už manęs buvo taksi. Užsidegė šalia, o aš tik šast ir užgesau (nebepamenu, kada taip bėra buvę). Lyg tyčia niekaip nepavyko staigiai užvesti mašinos. Net vyras užvedė tik iš antro karto. Už manęs stovėjęs taksistas aiškiai susinervino ir nutarė, pažeisdamas visas taisykles, pro dešinę pusę mane aplenkti. Lįsdamas į kitą juostą nepamatė atvažiuojančio traktoriaus ir į jį rėžėsi. Smūgis nebuvo labai stiprus, bet mašiną aišku aplamdė. Aš nuvažiavau ir nemačiau, kokios buvo pasekmės. Dėl avarijos nesu kalta, bet vis tik kažkaip nemalonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 04, 13:45)
Šiandien man nesisekė vairuoti  doh.gif  Važiavome su vyru namo. Stovėjau priešais šviesoforą ir laukiau, kol užsidegs žalia šviesa. Už manęs buvo taksi. Užsidegė šalia, o aš tik šast ir užgesau (nebepamenu, kada taip bėra buvę). Lyg tyčia niekaip nepavyko staigiai užvesti mašinos. Net vyras užvedė tik iš antro karto. Už manęs stovėjęs taksistas aiškiai susinervino ir nutarė, pažeisdamas visas taisykles, pro dešinę pusę mane aplenkti. Lįsdamas į kitą juostą nepamatė atvažiuojančio traktoriaus ir į jį rėžėsi. Smūgis nebuvo labai stiprus, bet mašiną aišku aplamdė. Aš nuvažiavau ir nemačiau, kokios buvo pasekmės. Dėl avarijos nesu kalta, bet vis tik kažkaip nemalonu  unsure.gif

O galima šitaip pasišalinti
jei kvietė policiją ne patys pildė įvikio deklaraciją g.gif
Atsakyti