Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Praėjau TA clap.gif Variklis dar biškį nepatiko, bet praleido. Labai fainas vyrukas tikrino, net pasikvietė į duobę pažiūrėt, kad pamatyčiau kur tepaluota. biggrin.gif O šiaip maloniai viską paaiškino, smagu kai žmonės dirba nesusiraukę. thumbup.gif
O vakar pirmą kart servise buvau, irgi patiko, faini bachūriukai dirba, nors šviesų, kaip TA sakė, nedareguliavo. cool.gif
Atsakyti
Kliamka, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ei, o kiek kainuoja TA? smile.gif
Aš tai vis prisibijau parkuotis lygiagrečiai. Dar tas vairas nėra su stiprintuvu, tai statau tik statmenai.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 12, 21:36)
Ei, o kiek kainuoja TA?  smile.gif
Aš tai vis prisibijau parkuotis lygiagrečiai. Dar tas vairas nėra su stiprintuvu, tai statau tik statmenai.

42 lt.Pakartotinė 12lt.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 12, 23:09)
42 lt.Pakartotinė 12lt.

Ne visai taip. 42 litai jei kuras benzinas, dujos apie 70, o dyzelis nežinau, kadangi neaktualu tai neįsidėmėjau. O pakartotinė apžiūra 15 litų.
Bet įdomus jausmas ten varyt, vistiek nervas ima bent kažkiek, nežinia kaip čia bus.. o jie sako juk nieko čia baisaus. Aišku jiems tai tik darbas. Dar pasakiau savo tlf tai kitam kartui primins sms, kad jau laikas į TA. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 12, 22:42)
Ne visai taip. 42 litai jei kuras benzinas, dujos apie 70, o dyzelis nežinau, kadangi neaktualu tai neįsidėmėjau. O pakartotinė apžiūra 15 litų.
Bet įdomus jausmas ten varyt, vistiek nervas ima bent kažkiek, nežinia kaip čia bus.. o jie sako juk nieko čia baisaus. Aišku jiems tai tik darbas. Dar pasakiau savo tlf tai kitam kartui primins sms, kad jau laikas į TA. smile.gif

na, parašiau kokios kainos man buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 10, 21:36)
Net nezinau...kas liecia zibintus...neseniai ant dienu pirkausi posukio zibinta priekini,uzklausiau apie gamintoja,tai sake jau senokai apart Taivanio nieko nebebuna,na,bet Taivanis ne Kinija,normaliai man tas posukis tiko,problema tik tame kad laikikliai visi isluze,tai buvo panaudoti klijai ir kol kas jis izoliacija paklijuotas,kol prisiruosiu nepatingeti ir sugalvoti kaip ten ji "prisabacint" kad neiskristu bevaziuojant... ax.gif Autoakstej berods pirkau,jie tik kebulinem dalim ir prekiauja atrodo... g.gif

nupirkau taivano, kitu neradau , jau idejo, nureguliavo zibintu auksti, jei spesiu pirmadieni ar antradieni varisiu i T,A , dar pries tai uzsuksiu irgi paplaut varyklio, biski apsitepalaves sake ax.gif tikiuos viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 12, 23:42)

Pakartotine skirtingai buna,priklauso kokia masina,ka blogo rado ar dar nuo kazko,velniai zino... doh.gif Kiek kalbejom su kolegom,visi skirtingai mokejo,as mokejau 11lt...
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 05 13, 00:47)
dar pries tai uzsuksiu irgi paplaut varyklio, biski apsitepalaves sake ax.gif tikiuos viskas bus ok smile.gif

Tik plauk ten kur ir iš apačios plauna, nes jie žiūri iš apačios. Man nors sakė, kad paplovė ir iš apačios, bet buvo tepaluota. Nebent pas tave apačioj švaru. Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 05 13, 08:52)
Pakartotine skirtingai buna,priklauso kokia masina,ka blogo rado ar dar nuo kazko,velniai zino... doh.gif Kiek kalbejom su kolegom,visi skirtingai mokejo,as mokejau 11lt...

Vadinasi skirtingai. Gal priklauso nuo to kiek punktų neatitinka reikalavimų, nžn. O aš pažiūrėjau, kad ant seno TA lapo užrašyta PTA 11 lt, tai galvoju pabrango per du metus. biggrin.gif
Atsakyti
As apacia savitarnoj retsykiais biski prasiplaunu,issuku ratus,ir is apacios prasieinu su slanga,ir dugna prasivarau tuo paciu,slanga pakreipus is apacios nusiplauna ax.gif Keista,kad profai plovejai nenuplove normaliai (siaip del to ir megstu pati varikli nusiplauti,ir savai,ir darbinei ax.gif kaip vienam plovejui,norejusiam atimti is manes slanga, pasakiau-man geriau zinoti,kurioj vietoj labiau tepaluota,negu jums... biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 13, 11:11)
Tik plauk ten kur ir iš apačios plauna, nes jie žiūri iš apačios. Man nors sakė, kad paplovė ir iš apačios, bet buvo tepaluota. Nebent pas tave apačioj švaru. Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:

Vadinasi skirtingai. Gal priklauso nuo to kiek punktų neatitinka reikalavimų, nžn. O aš pažiūrėjau, kad ant seno TA lapo užrašyta PTA 11 lt, tai galvoju pabrango per du metus. biggrin.gif

Pakartotines kaina priklauso nuo to, kiek prietaisu jiems reikia naudoti:
6 lt, kai tik apziuri (pvz buvo nepakankamai geltoni posukiai ar neturejai gesintuvo)
11lt - kai viena dalyka matuoja
15lt - kai 2
21 - kai 3 ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2012 05 14, 08:37)
Pakartotines kaina priklauso nuo to, kiek prietaisu jiems reikia naudoti:
6 lt, kai tik apziuri (pvz buvo nepakankamai geltoni posukiai ar neturejai gesintuvo)
11lt - kai viena dalyka matuoja
15lt - kai 2
21 - kai 3 ir daugiau

o, ačiū biggrin.gif

tai pas mane pustrečio naudojo matyt hihihi.gif
Pakarotinė 12lt užkliuvo lempos abi, išmetimas, vienos padangos protektorius
Atsakyti