Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Na ka, teks siandien pasidarbuot kojelem biggrin.gif Pamirsau is B masinos vaiku kedutes isimti doh.gif Savaitgali benzina taupiau... Dabar suprantu, kaip gera vaziuot biggrin.gif Nu nieko, pasivaiksciosim iki poliklinikos, gal nelis.Be keduciu vezti schmoll.gif
Atsakyti
Bamboooocha, jusu Passat'as 1.9? MB bando mane itikinti, kad jam reikia Passato, bet ten 2.5, bijau kuro sanaudu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 14, 20:49)
Bamboooocha, jusu Passat'as 1.9? MB bando mane itikinti, kad jam reikia Passato, bet ten 2.5, bijau kuro sanaudu doh.gif

kodel visi mano, kad jei didesne variklio kubatura, tai jau bus "zveriskas rijikas" g.gif musu BMW su 2.5 benzinas dujos, eme 8l benzino ir 10l duju mieste, o autostradoj, vaziuojant iki 130km/h isvis tik 7-8 l duju, o dabartinis Mersas su 5 l varikliu "valgo" 12 l benzino ( tikrai nemanau, kad tai dag tokiam varikliui), kai tuo tarpu mano pirmasis golfukas su 1.6 varikliu mieste "rydavo" 8-9 l benzino.
O as jau vaziuoju su savo naujuoju golfyciu rolleyes.gif kol kas labai patinka ir kuro nedaug ima, dar reikia chemini valyma padaryt ir padazyt kelias vietas, bet vazinejimui tai netrukdo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 05 14, 20:20)
kodel visi mano, kad jei didesne variklio kubatura, tai jau bus "zveriskas rijikas" g.gif

Nes jei masina senesne, tai taip dazniausiai ir buna smile.gif
Ziurime mazdaug 2000-2002 metu modelius.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 14, 20:49)

Pas mane 1,9 tik nepamenu TDI ar TD blush2.gif Mano masinukas 1997m biggrin.gif kuro sanaudom esu visiskai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 14, 21:22)
Nes jei masina senesne, tai taip dazniausiai ir buna smile.gif
Ziurime mazdaug 2000-2002 metu modelius.

na, taip, bet manau, tai budinga dar senesnems 4u.gif
Atsakyti
Dabar MB vazineja 1.4 benzinu. Tai verkia, kad negali su tokiu mazu varikliu - nevaziuoja atseit jam (normaliai viskas ten vaziuoja, tiesiog po 2.2 110 kw neiprasta biggrin.gif ). Bet kuro sanaudos visai nemazos 9-10 l mieste. Todel galvoju gal tie 2.5 dyzelio neims daugiau g.gif Kitaip seimos biudzetui gresia bankrotas doh.gif O vazineti tenka nemazai.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 14, 21:36)
Dabar MB vazineja 1.4 benzinu. Tai verkia, kad negali su tokiu mazu varikliu - nevaziuoja atseit jam (normaliai viskas ten vaziuoja, tiesiog po 2.2 110 kw neiprasta  biggrin.gif ). Bet kuro sanaudos visai nemazos 9-10 l mieste. Todel galvoju gal tie 2.5 dyzelio neims daugiau  g.gif Kitaip seimos biudzetui gresia bankrotas  doh.gif O vazineti tenka nemazai.

Tai gal taip atrodo is galingesnes persedus mirksiukas.gif
Mano brolis tai megejas pasidraskyt biggrin.gif ar kaip cia issireikst g.gif bet 1,9l per akis biggrin.gif
Net jam vazinejant kuro sanaudos nera dideles biggrin.gif
Dar neatsidziaugiu masiniuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 14, 21:36)
Dabar MB vazineja 1.4 benzinu. Tai verkia, kad negali su tokiu mazu varikliu - nevaziuoja atseit jam (normaliai viskas ten vaziuoja, tiesiog po 2.2 110 kw neiprasta  biggrin.gif ). Bet kuro sanaudos visai nemazos 9-10 l mieste. Todel galvoju gal tie 2.5 dyzelio neims daugiau  g.gif Kitaip seimos biudzetui gresia bankrotas  doh.gif O vazineti tenka nemazai.

pasiskaity cia gal rasi ka naudingo, sis puslapis man visai pink, daug skaitinejaus, kai negalejau apsispresti kokia masina issirinkti
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2012 05 14, 09:37)
Pakartotines kaina priklauso nuo to, kiek prietaisu jiems reikia naudoti:
6 lt, kai tik apziuri (pvz buvo nepakankamai geltoni posukiai ar neturejai gesintuvo)
11lt - kai viena dalyka matuoja
15lt - kai 2
21 - kai 3 ir daugiau

ok, bet pas mane viena matavo, o kainavo 15lt. Nebent variklio vaizda irgi matavo, arba granatu gumas biggrin.gif g.gif siaip tai dzin. mirksiukas.gif

Šiandien kaip pavariauuuuu bigsmile.gif pati savim stebejausi ir sakiau, nu šakės Kliamka, tu vyras bigsmile.gif biggrin.gif Pasistačiau tarp dviejų mašinų prie šaligatvio iš pirmo karto, be jokio pataisymo, be krypties keitimo, tiesiai ir tik kokie 5 cm nuo šaligatvio. idealiai pasisekė thumbup.gif čia buvo antras bandymas per visą mano važinėjimo karjerą, priparkuot atbulom prie šaligatvio, neskaitant mokymosi. smile.gif reikės dažniau bandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 14, 21:16)
ok, bet pas mane viena matavo, o kainavo 15lt. Nebent variklio vaizda irgi matavo, arba granatu gumas biggrin.gif g.gif siaip tai dzin. mirksiukas.gif

Kolegos sake,kad kaina priklauso nuo to kokia masina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 14, 22:28)
Kolegos sake,kad kaina priklauso nuo to kokia masina... g.gif

man irgi 15lt kainuoja, uzrase viena zibinta aukstis neatitinka, antram lempute ne taip sviete is variklis apsitepalaves
Atsakyti