Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(arville @ 2012 05 15, 07:33)
man irgi 15lt kainuoja, uzrase  viena zibinta aukstis neatitinka, antram lempute ne taip sviete is variklis apsitepalaves

pakartotinai dart nevarei?
Atsakyti
Nu ka, pasirodo pas mane irgi kondiske yra g.gif Suprantat, ziuriu yra knopke A/C, bet ne velnio nepasikeicia kai spaudziu.Schemoj labai neaiskiai viskas nupiesta ir ne vienam modeliui, tai B nusprende, kad '94m masinoj kondiso but nelabai gali, juk kibirelis.Ir sukau galva, kas cia dar tasai mygtukas gali but, bet protingiau neismastysiu tongue.gif Kitoj temoj uzdaviau klausima ir supratau, kad jis kvailai nuskambejo... biggrin.gif
Rusiskai laaabai sunkiai skaitau, beeet pasiemiau knyga ir viska isziurejau, tai siaip ne taip po raide sudeliojau, kas ir kaip ten... mazu papildyti reikia arba isvis ten viskas sugede.Reiks kokiam meistriukui nuvaryt.Tai busiu tada prie tu ispindejusiu lotuliukas.gif Ziu gal dar kokiu dalyku atrasiu, mazu dar ir sedynes, veidrodeliai bus sildomi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 05 15, 09:45)
Nu ka, pasirodo pas mane irgi kondiske yra  g.gif Suprantat, ziuriu yra knopke A/C, bet ne velnio nepasikeicia kai spaudziu.Schemoj labai neaiskiai viskas nupiesta ir ne vienam modeliui, tai B nusprende, kad '94m masinoj kondiso but nelabai gali, juk kibirelis.Ir sukau galva, kas cia dar tasai mygtukas gali but, bet protingiau neismastysiu  tongue.gif Kitoj temoj uzdaviau klausima ir supratau, kad jis kvailai nuskambejo...  biggrin.gif
Rusiskai laaabai sunkiai skaitau, beeet pasiemiau knyga ir viska isziurejau, tai siaip ne taip po raide sudeliojau, kas ir kaip ten... mazu papildyti reikia arba isvis ten viskas sugede.Reiks kokiam meistriukui nuvaryt.Tai busiu tada prie tu ispindejusiu  lotuliukas.gif Ziu gal dar kokiu dalyku atrasiu,  mazu dar ir sedynes, veidrodeliai bus sildomi  hihihi.gif

tai gal ten klimato kontrolė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 12:09)
tai gal ten klimato kontrolė?  lotuliukas.gif

Ne, sake kintama srove...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 15 gegužės 2012 - 11:24
As siandien pasivazinejau thumbup.gif su teciu i kaima vaziavau, dar i sodyba uzsukom- uodus pamaitinom biggrin.gif uz vairo as visa kelia thumbup.gif nors kelis kartus klause ar dar pati vaziuosiu, nes tokiu sunkesniu vietu buvo, bet viska iveikiau pati thumbup.gif Ir si karta neturejo ka prikist, sake zymiai geriau, va ka reiskia vienai pavazinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 15, 14:04)
As siandien pasivazinejau  thumbup.gif 

4u.gif
Atsakyti
o aš vis dar nesuprantu, kaip važiavimas gali suklelti tooookį malonumą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 17:17)
o aš vis dar nesuprantu, kaip važiavimas gali suklelti tooookį malonumą  blush2.gif

O as nesuprantu kaip gali nepatikti vairuot blush2.gif
Keista, bet siandien net jokio jauduliuko nebuvo g.gif kleva masinai ant siknos ir pirmyn, dabar kleva rankinuke arba masinoj laikau-kaip kada lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu, kaip gali nepatikti vairuoti, savaitgaki sedejom namie, tai pirmadieni vaziavau ir "kaifavau" po darbo pasiimu vaika is darzelio, paskui i parduotuve, pats savo laika reguliuoji, nereikia su niekuo tartis, nieko laukti, maisu is parduotuves nesti thumbup.gif zodziu niekaip nesuprantu, kaip man anksciau galejo teisiu nereiketi doh.gif
Atsakyti
sveikos,pameni kazkada cia kalbejot apie draudima. Man draudimas baigiasi geguzes 19d,o uz dvieju savaiciu isskrendu is Lietuvos neribotam laikui.Anksciau budavo galimybe apsidraust savaitei,dviem.Dabar ta galimybe yra jau panaikinta ir liepia draustis menesiui.As kaip lapas ,tai draudimas gaunasi brangiai,o man reik kiekviena centa skaiciuot kol pagaliau isskrisiu.Ar dideles baudas deda policija,jei sustabdo,o as be draudimo?Ar imanoma tu dedziu ismykt ir apsimest blondine ,o dar lapas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 16:17)
o aš vis dar nesuprantu, kaip važiavimas gali suklelti tooookį malonumą  blush2.gif

Eik eik... o ka, tau nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 16:17)

Tai isivaizduok,man jis sukelia tooki malonuma,kad prireike net specialybe keisti doh.gif O jei bent diena nepavairuoju-lomkes buna kaip narkomanui,vietos nerandu ir bunu liudna ir pikta kaip velnias... lotuliukas.gif
Atsakyti