Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 16:17)
o aš vis dar nesuprantu, kaip važiavimas gali suklelti tooookį malonumą  blush2.gif

O as nemegstu vairuoti nail.gif

QUOTE(charizsma @ 2012 05 15, 17:54)
sveikos,pameni kazkada cia kalbejot apie draudima. Man draudimas baigiasi geguzes 19d,o uz dvieju savaiciu isskrendu is Lietuvos neribotam laikui.Anksciau budavo galimybe apsidraust savaitei,dviem.Dabar ta galimybe yra jau panaikinta ir liepia draustis menesiui.As kaip lapas ,tai draudimas gaunasi brangiai,o man reik kiekviena centa skaiciuot kol pagaliau isskrisiu.Ar dideles baudas deda policija,jei sustabdo,o as be draudimo?Ar imanoma tu dedziu ismykt ir apsimest blondine ,o dar lapas?  lotuliukas.gif

Geriau nevazineti be draudimo: visu pirma bauda yra didesne nei draudimas, antra - jus "klevas", todel betkoks pazeidimas jums ne i nauda, nes dar neaisku del tos tvarkos del nuolatiniu teisiu gavimo, trecia - neduok Dieve pateksit i avarija, tai tada jau gali tukscius tekti moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 16:17)
o aš vis dar nesuprantu, kaip važiavimas gali suklelti tooookį malonumą  blush2.gif

Man vairavimas antras didziausias malonumas po sexo blush2.gif lotuliukas.gif .
Pora dienu be vairavimo ir degu noru sesti uz vairo,lekiu kur nors,jei ir nereikia biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 15, 22:26)
Tai isivaizduok,man jis sukelia tooki malonuma,kad prireike net specialybe keisti  doh.gif O jei bent diena nepavairuoju-lomkes buna kaip narkomanui,vietos nerandu ir bunu liudna ir pikta kaip velnias... lotuliukas.gif

va ir as dabar pikta kaip velnias, nes vyras rytoj mane veza i darba ir pasiima MANO masina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 15, 10:05)
pakartotinai dart nevarei?

jau vakar praejau smile.gif dabar lengviau ant duses smile.gif
Atsakyti
Jai aš pradėčiau vardinti visus didesnius malonumus už vairavimą tai ilgas sąrašas būtų.

man tai tik greitesnis būdas pasiekt tašką B.
Mieste praktiškai tik pėstute keliaujuaš, ir vaiką tempiuosi lotuliukas.gif
Pasiekt reikiamą vietą užmiesty jau padeda automobilis.

Nors sėdėt keleivio sėdynėj tai man pmalonumas. Vairavimas darbas.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 16, 10:04)
Jai aš pradėčiau vardinti visus didesnius malonumus už vairavimą tai ilgas sąrašas būtų.

man tai tik greitesnis būdas pasiekt tašką B.
Mieste praktiškai tik pėstute keliaujuaš, ir vaiką tempiuosi  lotuliukas.gif
Pasiekt reikiamą vietą užmiesty jau padeda automobilis.
Nors sėdėt keleivio sėdynėj tai man pmalonumas. Vairavimas darbas.

as dar su tokia itampa vaziuoju, vakar kol nuvaziavau i regitra ir atgal, grizau labai pavargusi, zinau, su laiku ta itampa mazes, tai buvo pirma savarankiska kelione vaziuot dideli atstuma, per du ziedus vaziavau, man jie baugoki dar biski, o siaip jau apsiprantu, jau nelabai noriu, jei ner galimybes vaziuot masina, vaziuot autobusu ax.gif, man tik parkavimas kelia sunkumu, o taip jau nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 05 16, 08:37)
as dar su tokia itampa vaziuoju, vakar kol nuvaziavau i regitra ir atgal, grizau labai pavargusi,  zinau, su laiku ta itampa mazes, tai buvo pirma savarankiska kelione vaziuot dideli atstuma, per du ziedus vaziavau, man jie baugoki dar biski, o siaip jau apsiprantu, jau nelabai noriu, jei ner galimybes vaziuot  masina, vaziuot autobusu ax.gif, man tik parkavimas kelia sunkumu, o taip jau nieko ax.gif

sveikinu su praeita TA thumbup.gif

Aš iš tikro džiaugiuosi, kad turėjau pertrauką nuo vairavimo. Per tą laiką visos teorinės žinios susidėliojo, nusistovėjo atsisėdusi už vairo jaučiausi ramiau, labiau užtikrinta....
Aišku, praktikos dar trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 16, 10:40)
sveikinu su praeita TA  thumbup.gif

Aš iš tikro džiaugiuosi, kad turėjau pertrauką nuo vairavimo. Per tą laiką visos teorinės žinios susidėliojo, nusistovėjo atsisėdusi už vairo jaučiausi ramiau, labiau užtikrinta....
Aišku, praktikos dar trūksta.

aciu smile.gif o kaip tau sekasi, ar greit ruosies eit T,A?ar buvai pas meistrus? blin man kazko srtigt valituvai pradejo, buna jungiu posuki , valituvai isijungia doh.gif paskui sustojau kieme, lyg atstaciau, kai jungiu posuki lyg neisijungi, na stebesiu, jeigu ka teks vel pas meistra vaziuot doh.gif kas jiems atsitiko nzn, buvo viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 05 16, 08:47)
aciu smile.gif  o kaip tau sekasi, ar greit ruosies eit T,A?ar buvai pas meistrus? blin man kazko srtigt valituvai pradejo, buna jungiu posuki , valituvai isijungia doh.gif  paskui sustojau kieme, lyg atstaciau, kai jungiu posuki lyg neisijungi, na stebesiu, jeigu ka teks vel pas meistra vaziuot doh.gif kas jiems atsitiko nzn, buvo viskas gerai g.gif

Ryt gal varys MB.
Paliko šian pas meistrą dėl lempų.
Dėl išmetimo detalę pakeitė pats, ir tai 300 atsiėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 16, 10:49)
Ryt gal varys MB.
Paliko šian pas meistrą dėl lempų.
Dėl išmetimo detalę pakeitė pats, ir tai 300 atsiėjo sad.gif

man irgi zibintus pats MB pakeite, o kadangi keite netoli serviso , tai iskart ir diagnostika nuvariau, ten pazistamas dirba, tai pasake kokis varztus atsukinet, ir pakeite ax.gif pirma karta irgi keite, nes pats nevairuoja, nenorejo, tai dab kai as vairuoju, tai pats usimane vairuot, pastumejau smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš vairuojant per kamščius jaučiu tokią įtampą, ir taip pavargstu, jau praeita sav. pora kartu važiavau į darbą mikriuku, pasidare labai graudu, kad išgaruoja vairavimo malonumas verysad.gif ,jau maniau kad vis gi vairavimas ne man, o šian pirma karta važiavau mieste vakare, kai tuščia, tai koks KAIFAS thumbup.gif ,visada važiuoju kai daug mašinu, visai norečiau pasimokyti ekstremalaus vairavimo ,Vilniuje kitaip neišeina vairuot, tik ekstremaliai
Tai vat tokie prieštaringi jausmai....
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 05 16, 21:38)
Sveikos  4u.gif
O aš vairuojant per kamščius jaučiu tokią įtampą, ir taip pavargstu, jau praeita sav. pora kartu važiavau į darbą mikriuku, pasidare labai graudu, kad išgaruoja vairavimo malonumas  verysad.gif  ,jau maniau kad vis gi vairavimas ne man, o šian pirma karta važiavau mieste vakare, kai tuščia, tai koks KAIFAS  thumbup.gif  ,visada važiuoju kai daug mašinu, visai norečiau pasimokyti ekstremalaus vairavimo ,Vilniuje kitaip neišeina vairuot, tik ekstremaliai
Tai vat tokie prieštaringi jausmai....

Labai gerai žinau tokią situaciją. Neimk į galvą, praeis, tiesiog važiuosi tarp daug automobilių ir viskas. Tik reikia daug atidumo. Bet kai nebus įtampos, viskas bus lengviau.

Šiandien buvo pora tokių, kurie kokia 80km/h lekia, tai gerai, kad pastebėjau jų greitį, nes antraip būčiau jau prieš nosį užlindus. Prieš persirikiuojant reikia gerai įvertint, kokiu greičiu važiuoja auto kitoj juostoj.

O kaip jums su aukštakulniais sekasi? Ar nenusitrina batai ir kulnai? Daugiau pavažinėjau su aukštakulniais, žiūriu, kad kulnas jau aptrintas. Negaliu su jais vairuot, nenoriu batų sugadint. verysad.gif ar naudojat apsaugas? ar persiaunat? doh.gif
Atsakyti