Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(Jolete @ 2013 05 05, 17:52)
Tikriausiai kiekvienam individualiai  mirksiukas.gif bet taip teigti, kad netinka vaistai, jūs tikrai negalite, nebent esate daktarė -  endokrinologė  4u.gif

sveiki, nesupratau, kodel negaliu pasakyti, kad jie gali sukelti salutini poveiki, pvz,-viduriavima,
keistai mastote, jei zmogus alergiskas vit B grupei, nejau reikia vartoti net ir gyd paskyrus?
Atsakyti
Ateinu pasigirti! Man jau nutraukė metizolio vartojimą!!! thumbup.gif Aišku, po 3 mėn. reikės eiti pasitikrinti ar viskas ok, bet kolkas labai džiaugiuosi. Linkiu, kad ir kitoms greitai susitvarkytų hormonai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 05 10, 15:38)
Ateinu pasigirti! Man jau nutraukė metizolio vartojimą!!!  thumbup.gif  Aišku, po 3 mėn. reikės eiti pasitikrinti ar viskas ok, bet kolkas labai džiaugiuosi. Linkiu, kad ir kitoms greitai susitvarkytų hormonai.  smile.gif

4u.gif Sveikinu!!! Baltai pavydziu!!! Linkiu,kad niekad nebereiketu sugrizti prie jo!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 05 10, 15:38)
Ateinu pasigirti! Man jau nutraukė metizolio vartojimą!!!  thumbup.gif  Aišku, po 3 mėn. reikės eiti pasitikrinti ar viskas ok, bet kolkas labai džiaugiuosi. Linkiu, kad ir kitoms greitai susitvarkytų hormonai.  smile.gif

Kiek ilgai vartojote?
Atsakyti
Lygiai metus laiko. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as susirgau pries dvejus metus, krito svoris, trankesi sirdis, atsirado migrena, ir dar daug visokiu bedu bedeliu... per vasara tada pratempiau, o rudeniop skyre gydima motizoliu, geriau gana nesaziningai, ir per tris menesius tesugeriau dezute, nors skirtos buvo 4. Taciau, mano pacios nuostabai viskas gerejo, ir dabar jau pusantru metu nieko nevartoju bet viskas normos ribose, gal kas zinot tokiu atveju? ar cia gali buti tik laikina ar gali buti kad taip eme ir susitvarke? siuo metu esu uk ir niekaip nedasisneku su daktarais iki galo, ir echo rodziau ir tyrimus.. nesuprantu ar as ar jie pauksciu kalba kalbam...
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2013 05 12, 16:53)
Sveikos merginos,  as susirgau pries dvejus metus, krito svoris, trankesi sirdis, atsirado migrena, ir dar daug visokiu bedu bedeliu... per vasara tada pratempiau, o rudeniop skyre gydima motizoliu, geriau gana nesaziningai, ir per tris menesius tesugeriau dezute, nors skirtos buvo 4. Taciau, mano pacios nuostabai viskas gerejo, ir dabar jau pusantru metu nieko nevartoju bet viskas normos ribose, gal kas zinot tokiu atveju? ar cia gali buti tik laikina ar  gali buti kad taip eme ir susitvarke? siuo metu esu uk ir niekaip nedasisneku su daktarais iki galo, ir echo rodziau ir tyrimus.. nesuprantu ar as ar jie pauksciu kalba kalbam...

as galima sakyti jau taip septynis metus tai sergu tai nesergu,skydliauke yra padidejus,bet vaistu esu vartojus tris kartus per tuos septynis metus.Dabar neseniai baigiau kursa,geriau tris menesius,na liktais viskas dabar vel normos ribose.Vel lauksiu metus ar du kol vel bus blogai..o gal ir nebus 4u.gif tikiuosi
Atsakyti
sveikos,gal dabar jau cia pataikiau. bedos su skydliauke man greit nesibaigs tikriausiai. Tad noriu prisijungti ir siek tiek zmoniskai suzinoti kas cia pas mane per liga,nes gydytoja taip nieko ir nepaaiskino normaliai.

Pries menesi siaubingai uzkilo spaudimas,pulsas buvo 140 duziu,galvojau gala gausiu doh.gif pradejau ieskot kas cia man, padare tth o jis tik 0,005,FT4 buvo 44,5,israse metizoli,jau baigiu sugerti aciu dievuj jauciuosi jau gerai. bet gydytoja taip ir napaaiskino cia ar labai blogai ar cia tik laikina ar pan. vienu zodziu nieko nesuprantu esu pasimetus... turbut reiks prasyt siuntimo i klinikas ir ten gal bent zmoniskai paaiskins kazka...

p.s. gal zinote ar pavyksta sureguliuoti taip,kad nebereiketu vaistu?
nes esu jauna,dar negimdziusi,baigiu mokslus ir noreciau po kokiu metu planuotis leliuka,bet kai prisiskaiciau visko tai net nebezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshkiukas: 25 gegužės 2013 - 14:22
Sveikos merginos, išnaršiau visą intiką, akis jau skauda, niekur nerabndu, kokie produktai tinkami labiausiai sergant tirotoksikoze? Pagelbėkite prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2013 05 27, 15:01)
Sveikos merginos, išnaršiau visą intiką, akis jau skauda, niekur nerabndu, kokie produktai tinkami labiausiai sergant tirotoksikoze? Pagelbėkite prašau  4u.gif

kokie produktai jus domina?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 05 27, 15:25)
kokie produktai jus domina?

ui, neparašiau doh.gif . Tirotoksikoze sergantis žmogus yra nusilpęs, svoris nukritęs, internete randu tik tiek, kad sergantiems ta liga negalima kavos ir žaliosios arbatos, druską be jodo, o kokių produktų reikia valgyti - nerandu. Domina visi produktai, kuriuos pirmiausiai ir daugiausia reikėtų valgyti sergant tirotoksikoze 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 27 gegužės 2013 - 15:01
QUOTE(barbarux @ 2013 05 27, 16:00)
ui, neparašiau  doh.gif . Tirotoksikoze sergantis žmogus yra nusilpęs, svoris nukritęs, internete randu tik tiek, kad sergantiems ta liga negalima kavos ir žaliosios arbatos, druską be jodo, o kokių produktų reikia valgyti - nerandu. Domina visi produktai, kuriuos pirmiausiai ir daugiausia reikėtų valgyti sergant tirotoksikoze  4u.gif

Nesijaučiu tikrai labai nusilpusi, labai greitai tas svoris ir dar su kaupu, atsistato. Tik pradėjau vaistus vartoti visi kg sugrįžta. Po plazmaferezių taip, jaučiausi išsekusi, bet tai natūralu, trūko natrio, kalio.
Atsakyti