Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(Jolete @ 2013 05 27, 16:09)
Nesijaučiu tikrai labai nusilpusi, labai greitai tas svoris ir dar su kaupu, atsistato. Tik pradėjau vaistus vartoti visi kg sugrįžta. Po plazmaferezių taip, jaučiausi išsekusi, bet tai natūralu, trūko natrio, kalio.

Ačiū, ar teisingai supratau, kad valgyti normaliai ir viskas atsistatys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2013 05 27, 17:25)
Ačiū, ar teisingai supratau, kad valgyti normaliai ir viskas atsistatys? 4u.gif

Žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal galite pasakyti, kur galeciau Kaune, Siauliuose ar Panevezyje pasidaryti skydliaukes harmonu tyrimus be gydytojo siuntimo? Busiu labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2013 06 08, 19:25)
Merginos gal galite pasakyti, kur galeciau Kaune, Siauliuose ar Panevezyje pasidaryti skydliaukes harmonu tyrimus be gydytojo siuntimo? Busiu labai dekinga uz info  4u.gif

pas mus bent jau kaune silainiu poliklinikoje,daro ir su gydytojo siuntimu tyrimus ir be siuntimo,tik be siuntimo reik kazkiek moket. kaune kildos klinikoj daro.
Atsakyti
Merginos gal galite pasakyti, kur galeciau Kaune, Siauliuose ar Panevezyje pasidaryti skydliaukes harmonu tyrimus be gydytojo siuntimo? Busiu labai dekinga uz info  4u.gif

Kaune į Via Medica eičiau be siuntimo.
Atsakyti

Man kiek teko darytis, tai pigiausia poliklinikoje arba ligonineje. Jei neturiu endokrinologo siuntimo (o as jo beveik visada neturiu biggrin.gif), tai moku uz TTH, FT4 ir FT3 31 Lt poliklinoje (cia uz visus 3), o privaciuose vienas kainuoja apie 30 Lt. Nesu isitikinusi, kad visur,bet manau ligonineje ar savo poliklinikoje tikrai gali pasidaryt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistikke: 11 birželio 2013 - 10:10
Aciu mergytes uz pagalba 4u.gif
Aistikke zinau, kad pigiausia ten, bet nepatinka man darytis poliklinikoje ax.gif esu kelis sykius pastebejusi, kad tyrimo atsakymai skiriasi nuo kitur darytu, gal sena labaratorija musu poliklinikoje, ar koks ten biesas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i serganciuju gretas verysad.gif
Man hipertiroze nustate keli menesiai po gimdymo. Hormonai visiskai pasiute doh.gif Pradejau gerti Metizoli po 2 tap 3 kartus per diena. Ir pradejau viduriuoti - kaip kazkas sake tai gali buti salutinis poveikis. O jum nesake tabletes uzsigerti pienu? Nes galvoju gal man nuo pieno tas viduriavimas, niekad jo daug negeriau. Keisiu i vandeni - ziuresiu kas bus, nes jau nuo namu baisu toliau paeiti...
Dar man gydytoja minejo, kad yra tyrimas, kuris parodys, ar hiperfunkcija atsirado itakota nestumo (tiroiditine) ir praeis greitai bei neatsinaujins, ar atseit tiesiog sutriko (Greivso) ir tada jau ilgai ir nuobodziai gydysiuos. Tyrimas vadinasi antiTTH, apie 100 lt \kildos klinikoje kainuoja. Gal kazkas daret? Ar gerai supratau sio tyrimo tiksla?
Ar buvo kam sutrikus kepenu funkcija? Labai bijau verysad.gif
Atsakyti
Pienu??? Kiek žinau visus vaistus galima užsigerti tik vandeniu. Nesijaudinkit, jei viskas bus gerai, doze Jums greit sumažins. Man hipertirozė susitvarkė daug maž po pusmečio, bet vaistukus teko gerti visus metus. Tiesą antrąjį pusmetį gėriau tik po pusę tabletės, o iš pat pradžių man, kaip ir Jums, skyrė gerti po 2 tab. 3 k. per dieną. Laikykitės, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 07 26, 13:13)
Pienu??? Kiek žinau visus vaistus galima užsigerti tik vandeniu. Nesijaudinkit, jei viskas bus gerai, doze Jums greit sumažins. Man hipertirozė susitvarkė daug maž po pusmečio, bet vaistukus teko gerti visus metus. Tiesą antrąjį pusmetį gėriau tik po pusę tabletės, o iš pat pradžių man, kaip ir Jums, skyrė gerti po 2 tab. 3 k. per dieną.  Laikykitės, viskas bus gerai 4u.gif

Aciu 4u.gif Nebegeriu pieno, lyg gerai dabar unsure.gif Norejau gydytojos paklausti, kas cia kaip, bet pasirodo telefonu negaliu pakalbet, jei noriu tai turiu atvaziuot ir aisku susimoket (einu privaciai)....
O ar tikrai tie kiti vaistai geresni uz Metizoli? Kodel apie juos net neuzsiminama net privacioje klinikoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A sol' @ 2013 07 26, 14:40)
Aciu 4u.gif  Nebegeriu pieno, lyg gerai dabar unsure.gif  Norejau gydytojos paklausti, kas cia kaip, bet pasirodo telefonu negaliu pakalbet, jei noriu tai turiu atvaziuot ir aisku susimoket (einu privaciai)....
O ar tikrai tie kiti vaistai geresni uz Metizoli? Kodel apie juos net neuzsiminama net privacioje klinikoje? g.gif

Uzjauciu del sitos baisybes uzklupusios verysad.gif reikia tiketis kad cia nestumas viska padare ir viskas greit susitvarkys. Man lygiai taip pat buvo, bet jokio tyrimo nustatyti kas suaktyvino skydliauke nesiule g.gif nors irgi ejau privaciai doh.gif gal cia viskas nuo gydytojo priklauso, taip pat kaip ir vaistu paskirimas, vienoms metizoli israso, kitoms thyrozoli smile.gif
Mergaites gal kaikam yra didelis ATPO? kokiais vaistais ji numusti? ar jis neturi labai dideles itakos niekam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diadora: 26 liepos 2013 - 16:54
Ziuriu daugeja serganciuju ratas. As is pradziu irgi geriau metizoli apie pora men, pasidariau tyrimus buvo susinormalizave bet doze buvo zveriska po 6 tabletes per diena. Po to nuejau privaciai,norejau issaiskinti kas ir kaip. Paskyre propycyii tai cia patapo ne tik doze zveriska bet ir kaina blink.gif ir gydytojas pasake kad turesiu gerti vaistus apie metus pusantru... tik dabar galvoju ar labai jau yra didelis skirtumas tarp to metizolio ir propicylio,kazkaip noretusi siek tiek pigiau issisukti blush2.gif po menesio vel vizitas pas gydytoja,bus matyt ar bent kazkiek gereja...
Atsakyti