QUOTE(aistikke @ 2013 11 06, 15:32)
Sveikos, merginos

Noriu ir as prisiduoti - jau antras menuo kaip gyvenu be vaistu - TTH - 2.44, FT4 - 14.41, FT3 - 4.98. Tikiuosi be vaistu - tyrimai tik geres. Dabar truputuka nerimauju, kad TTH per aukstas pastojimui, pries 3 men. buvo 1.78.. Tiek visko prisiskaiciau, kad dabar nerimauju.. Jau taip atsibodo sekti tuos hormonus, norim labai

Gal pavyko kam su didesniu nei TTH - 1 pastoti?
Labukas
rugsejo pradzioje dariausi tyrimus ir mano TTH buvo 2,47, pries 2-3 m buvau tyrusis irgi buvo lygiai toks pats. Butent rugsejo men ejau pasidaryti is naujo tyrimus, nes su vyru planavom

endokrinologei pasakiau, kad noriu pastoti, sako tai planuokites, tyrimai normos ribose, vaistu neskirsiu, ateisi kai pastosi. ir tiek ziniu is jos.
Isejau be zado, nes cia forume irgi buvau prisiskaicius, kad TTH turi buti apie 1.
Pasakiau sau jei nepastosiu iki siu metu galo, tai nuo sausio men keisiu endokrinologa ir rimciau tirsiuosi. Ir ka rugsejo gale as nesulaukiau mmm ir pasirodo as

pas mane mmm nereguliarios buvo, bet pavyko praktiskai is pirmo ciklo (pirmas nesekmingas, nes vyrui ispuole komandiruotes ir jo daznai nebuvo namie).
Tik suzinojus, kad laukiuosi is karto nulekiau pasidaryti tyrimu, TTH uzkiles iki 5,9, ir FT4 dar tyre, tai 12,9. Paskyre tiroksino 0,25 mg ir sekantis vizitas po 6 savaiciu.
Kiek laiko jus nepastojat? Kiek matau jusu TTH sokineja, gal verta gerti vaistukus...
Linkiu, kad viskas iseitu i gera ir ilgai netrukus aplankytu jus gandrai
Papildyta:
O dabar noriu paklausti klausimuko
As lankausi pas privatu endokrinologa... ar galiu paprasyti savo seimos gydytojo siuntimo del TTH ir FT4, o tada su siais tyrimais keliauti pas endokrinologa privaciai?