QUOTE(ma9 @ 2013 09 08, 21:11)
Būtų įdomu sužinot, kaip Jums sekasi dabar, kokį gydymą pasirinkot?Man vietos gydytoja taip pat buvo skyrusi metizolį, vėliau tiroksiną+metizolį. Hormonai šokinėjo, o gydytoja jau buvo pradėjusi kalbėti apie operaciją. Išsigandau, susiradau kitą gydytoją, jid gydo tik metizoliu. Gi mūsiškė, sužinojusi apie ano gydymą, pareiškė, kad man pradės vystytis mazgai. Darosi neramu
Sveiki

tyliai sakau, kad man sekasi kol kas gerai... skaiciuoju paskutines dienas iki vaistu nutraukimo. Prabegusi kelis gydytojus, likau istikima pirmajai. Tas sokinejimas yra normalus reikaliukas - gydytojai iesko palaikomios dozes, su kuria hormonai isliktu stabilus. Man rezultatai stabilizavosi tik po puses metu, tai dabar nuo sausio men. jie patenka visada i normas, paskutiniai tyrimai buvo puikus - hormonai visiskai stabilizavosi, antikuniai taip pat sumazeje, skydliaukes echoskopija buvo kaip sveiko zmogaus, nors pries pusmeti vis dar buvo marga. As paskutini pusmeti geriau ir tirozoli, ir tiroksina. Pradejau sportuoti, labiau save tausoti. Taip kad sveika pasikonsultuoti, bet sergant sia liga reikia labai tiketi ir gydytoju ir savimi. Linkiu to viduriuko! Man momentais budavo paranoja, kad vel nusoko rodikliai, nes svoris truputi pakildavo ir pan., bet nei karto tai nebepasiteisino. Tad maziau baimes, daugiau teigiamu emociju! As net ir pries juros buvau, ir man rytine saule leido pasimegauti. Sekmes!