QUOTE(vertimai.plunge @ 2014 02 22, 17:45)
Sveikos, mamytes, dar karta, kazkaip nelabai cia kas uzeina?
serganciom linkiu pasveikti
noreciau Jusu patarimo del hormonu; tyriausi keleta metu;as kiek i juos ziuriu, vis nieko nesuprantu;
vis norma ir norma; bet sirdis tikrai plaka, ir spaudimas nelabai geras;galva spaudzia, guziukas dideja;
pasidariau dabar DHEAS tyrima, jis rodo, kad per daug vyriskojo hormono, del ko mane beria; nu ok, del sito passke gert Diane,ir tiroksina priedo, 0,25 mg puse lygtais; bet vistik KAM MAN JIS?
BET del tos hormonu normos, argi nera cia taip, kad priklauso ir nuo amziaus, ciklo? Gal cia kaip su spaudimu: yra norma, bet pvz man gydytojas sako, kad 135 ma jau didelis, kadagi as sveriu 53/54 kg;
Taigi, siu metu tokie:
TSH (0,27-4,20) 1,59
FT4 (12-22) 17,31
Testosteronas (0,49-3,30) 1,57
DHEAS (iki 340) 419,9
menstruacijos 01 .10 /tyrimai daryti 01.08.
labai dekoju, jei kuri atsakys
serganciom linkiu pasveikti

noreciau Jusu patarimo del hormonu; tyriausi keleta metu;as kiek i juos ziuriu, vis nieko nesuprantu;
vis norma ir norma; bet sirdis tikrai plaka, ir spaudimas nelabai geras;galva spaudzia, guziukas dideja;
pasidariau dabar DHEAS tyrima, jis rodo, kad per daug vyriskojo hormono, del ko mane beria; nu ok, del sito passke gert Diane,ir tiroksina priedo, 0,25 mg puse lygtais; bet vistik KAM MAN JIS?
BET del tos hormonu normos, argi nera cia taip, kad priklauso ir nuo amziaus, ciklo? Gal cia kaip su spaudimu: yra norma, bet pvz man gydytojas sako, kad 135 ma jau didelis, kadagi as sveriu 53/54 kg;
Taigi, siu metu tokie:
TSH (0,27-4,20) 1,59
FT4 (12-22) 17,31
Testosteronas (0,49-3,30) 1,57
DHEAS (iki 340) 419,9
menstruacijos 01 .10 /tyrimai daryti 01.08.
labai dekoju, jei kuri atsakys

Sveika

Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2014 03 25, 15:12)
Sveiki, taip, tikrai kažkur visos dingę. Matyt visos pasveiko. O aš visgi toliau gydausi metizoliu, nes netekau žirniuko.
Gydytoja prakalbo apie jodo terapiją, bet truputį baisu ją bandyti. Gal kas bandėt?
Vertimai.plunge, radau tik tokį sakinį: "Darant TTH tyrimą, reikia atkreipti dėmesį į paros ritmo svyravimus: didžiausias kiekis 2-4 val., mažiausias 17-18 val." Ar pradėjot gerti vaistus ar negėrėt? Beje, o tiroksinas nėra geriamas kai būna hipotireozė?

Vertimai.plunge, radau tik tokį sakinį: "Darant TTH tyrimą, reikia atkreipti dėmesį į paros ritmo svyravimus: didžiausias kiekis 2-4 val., mažiausias 17-18 val." Ar pradėjot gerti vaistus ar negėrėt? Beje, o tiroksinas nėra geriamas kai būna hipotireozė?
Only1, užjaučiu... Kiek savaitėlių turėjai? O stebėjai hormonus kol laukeisi? Stiprybės tau ir tikiu greitai kruopytė vėl atkeliaus

O dėl tiroksino, tai skiria jį ir kai viskas tvarkoje su hormonais, bet yra bloga savijauta.. Tad matyt gydymo visokių yra..