QUOTE(vita_gallo @ 2014 06 30, 08:45)
Sveikos aš ir vėl čia. Atkritau, ir dabar tyrimai dar blogesni nei buvo pirmą kartą...o po echoskopo kaip supratau daug echogeniskų darinių/skydliaukė marga

pas gydytoja tik kita savaite kaži ką tai reiškia, ar tai mazgai? vel geriu metizoli po 8 tab per dieną ir nuo viso kūno drebėjumo bei širdies permušimo Propranolol Actavis 40mg
po 1 tris kart dienos, nes drebėjimas viso kūno baisus ir širdis 150 per minute. Skirtingai nei nuo pirmo karto siaubingai skauda galvą baisiai ir limfmazgiai visur padidejo, buvau onkologinese, infekcinėj - nieko nėra, sakė skydliaukėj ieškot, laukiu vizito pas gydytoja, kur jau visų tyrimų atskymai bus - ką tada pasakys.
Sveika.. Užjaučiu, nes aš neseniai tai perėjau.. Po nesivystančio atkritau ir taip, kad beveik mėnesį nedarbingumą turėjau.. Savaitę iš lovos nepakilau, nes galvojau galva susprogs.. Širdis taip pat durniavo, pulsas aukštas.. Man dar ir leukocitai labai nukrito, naktimis visas kūnas degdavo, ant kūno kraujosrūvos atsirasdavo, sutriko ciklas.. Tad tiesiog turi pailsėti... Skydliaukė marga tikrai ne dėl mazgų, tiesiog pasikeičia jos stuktūra.. Kai nurims hormonai, sugrįš ji į normalų vaizdą. Sėkmės gydantis