Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(SADNESS @ 2014 06 24, 21:07)
Pas mane dar yra tachikardijos priepuoliai tuomet pulsas virs 200, suaktyvejus skydliaulkei siu malonumu turiu 3kart per sav, kardiologai liepe pasitikrint ir susitvarkyt skydliauke, buvau klinikose sake kol kas be vaistu, manau cia nuo gyd poziurio priklauso ax.gif vet tas vaistukas koks brangus blink.gif

Maziukas manau mln kartu brangesnis biggrin.gif Oi, tai tau labai didelis pulsas... Man jau virs 90 atrodo misios doh.gif O kol nesilaukei, pulsas budavo normalus?
Atsakyti
QUOTE(aistikke @ 2014 06 24, 21:09)
Maziukas manau mln kartu brangesnis  biggrin.gif Oi, tai tau labai didelis pulsas... Man jau virs 90 atrodo misios  doh.gif O kol nesilaukei, pulsas budavo normalus?

As ta virs 200 greit nusiimu, bet jei skydliauke bloges gali tekt ir priimamajam pabut nes jie pavojingi, o vaistu gert nusiimt negaliu doh.gif o pulsas pastoviai apie 90 jis mane dar lb nervina nei tas aukstas kuri su kvepavimu kol kad nusiimu :mirksiukas mirksiukas.gif
Man skydliauke sutriko po sunelio gimimo, isgyvanau baisiausia etapa gyvenime, pulsas 110, dar pliys priepuoliai kurou nebevaldau nuimdavo tik sirdies vaistukai tokie kaip verapamilis, karta buvo taip bloga kad atsiduriau priimamaja prijungta prie laseliniu ir deguonies, po ti laiko lb bijojau kad tik skydliauke nesukvailiotu unsure.gif
Atsakyti
Mano savijauta nebuvo bloga, bet TTH rezultatas buvo vos 0.001. Tai gal tikrai dar pastebės Jus kurį laiką... Nors jei taip blogai su širdim, tai gal ir gerai būtų mažą dozę Propycil pagert. O ką sako endokrinologė?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 06 24, 21:46)
Mano savijauta nebuvo bloga, bet TTH rezultatas buvo vos 0.001. Tai gal tikrai dar pastebės Jus kurį laiką... Nors jei taip blogai su širdim, tai gal ir gerai būtų mažą dozę Propycil pagert. O ką sako endokrinologė?

Maniske atostogauja, klinikose sake pakartot tyrimus veliau reikes, o kada tas veliau nesake, nepatiko man ta gydytoja tokia pasikrlus, skubanti
Atsakyti
Reikėtų 2-3 sav. bėgyje, nes laukiatės.
Atsakyti
Buvau vakar klinikose nes sake atsiimt atsakyma seimos gyd, bet nuejus pasake, kad reiks pakartot tyrimus liepos pradzioje ir tada 14d atsakymai pas ja.
Tai maciau, kad tth 0,19 o pries 3 dienas buvo 0,133 g.gif tai gal gereja, sake dazniausiai po 12sav nestumo pradeda pati atsistatinet
Atsakyti
Sveikos, gal kas gydėtės skydliaukės hyperfunkciją natūraliai būdais pas gydytojus natūralistus - taikančius natūralius gydymo metodus, išsamų organizmo ištyrimą ir pan.?

Labai laukčiau rekomendacijos tokių gydytojų, nes pati intensyviai ieškau.

Atsinaujino skydliaukės hyperfunkcija (per nėštumą buvo susinormalizavusi, apsiėjau be vaistų ir dar metai po gimdymo gera savijauta buvo iki dabar). Stipri, būtinai reiktų gerti metizol arba propycil nes dar maitinu vaikutį.

Jei kas norėtumėte pasidalinti savo sėkmingu gydymu, rašykite man žinute arba čia temoje, manau daug kam būtų naudinga.

Atsakyti
QUOTE(cia @ 2014 06 26, 17:52)
Sveikos, gal kas gydėtės skydliaukės hyperfunkciją natūraliai būdais pas gydytojus natūralistus - taikančius natūralius gydymo metodus, išsamų organizmo ištyrimą ir pan.?

Labai laukčiau rekomendacijos tokių gydytojų, nes pati intensyviai ieškau.

Atsinaujino skydliaukės hyperfunkcija (per nėštumą buvo susinormalizavusi, apsiėjau be vaistų ir dar metai po gimdymo gera savijauta buvo iki dabar). Stipri, būtinai reiktų gerti metizol arba propycil nes dar maitinu vaikutį.

Jei kas norėtumėte pasidalinti savo sėkmingu gydymu, rašykite man žinute arba čia temoje, manau daug kam būtų naudinga.

Pasigirti dar tikrai negaliu, bet esu užsiregistravus kitą savaitę pas žolininkę. Šiuo metu guliu klinikose, hipertirozės recidyvas. Bandysiu dar žolėmis.
Atsakyti
Vaistais iki šiol nesigydėte? Kokiomis žolelėmis, tikriausiai Vaisgina / Bugleweed ir pan.?
Gal galėsite pasidalinti rezultatais gydymo ar netgi pas ką gydotės? Sveikite.
Atsakyti
Sveikos aš ir vėl čia. Atkritau, ir dabar tyrimai dar blogesni nei buvo pirmą kartą...o po echoskopo kaip supratau daug echogeniskų darinių/skydliaukė marga g.gif pas gydytoja tik kita savaite kaži ką tai reiškia, ar tai mazgai? vel geriu metizoli po 8 tab per dieną ir nuo viso kūno drebėjumo bei širdies permušimo Propranolol Actavis 40mg
po 1 tris kart dienos, nes drebėjimas viso kūno baisus ir širdis 150 per minute. Skirtingai nei nuo pirmo karto siaubingai skauda galvą baisiai ir limfmazgiai visur padidejo, buvau onkologinese, infekcinėj - nieko nėra, sakė skydliaukėj ieškot, laukiu vizito pas gydytoja, kur jau visų tyrimų atskymai bus - ką tada pasakys.
Atsakyti
QUOTE(vita_gallo @ 2014 06 30, 08:45)
Sveikos aš ir vėl čia. Atkritau, ir dabar tyrimai dar blogesni nei buvo pirmą kartą...o po echoskopo kaip supratau daug echogeniskų darinių/skydliaukė marga  g.gif  pas gydytoja tik kita savaite kaži ką tai reiškia, ar tai mazgai? vel geriu metizoli po 8 tab per dieną ir nuo viso kūno drebėjumo bei širdies permušimo Propranolol Actavis 40mg
po 1 tris kart dienos, nes drebėjimas viso kūno baisus ir širdis 150 per minute. Skirtingai nei nuo pirmo karto siaubingai skauda galvą baisiai ir limfmazgiai visur padidejo, buvau onkologinese, infekcinėj - nieko nėra, sakė skydliaukėj ieškot, laukiu vizito pas gydytoja, kur jau visų tyrimų atskymai bus - ką tada pasakys.

Sveika.. Užjaučiu, nes aš neseniai tai perėjau.. Po nesivystančio atkritau ir taip, kad beveik mėnesį nedarbingumą turėjau.. Savaitę iš lovos nepakilau, nes galvojau galva susprogs.. Širdis taip pat durniavo, pulsas aukštas.. Man dar ir leukocitai labai nukrito, naktimis visas kūnas degdavo, ant kūno kraujosrūvos atsirasdavo, sutriko ciklas.. Tad tiesiog turi pailsėti... Skydliaukė marga tikrai ne dėl mazgų, tiesiog pasikeičia jos stuktūra.. Kai nurims hormonai, sugrįš ji į normalų vaizdą. Sėkmės gydantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistikke: 30 birželio 2014 - 08:03
man ir liepe imt bileteni, bet neimiau dar.
O tai ką reiškia daug darinių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita_gallo: 30 birželio 2014 - 08:07