QUOTE(Jolete @ 2014 12 03, 12:24)
Draugiškai siūlau prašyti siuntimo į LSMU klinikas, nes kai gulėjau pirmą kartą klinikose su manim gulėjo moteris iš Šiaulių su ta pačia bėda, nes tame jūsų krašte nėra endokrinologų gerų, bent taip ta moteris sakė.
Iš kur atsiranda endrokrinolinės ligos? atsakymas dar nesugalvotas. Nesuk per daug sau galvos iš kur susirgai, dabar galvok kaip sveikti
labai teigiamos emocijos padeda
Širdelės taip greit nesustabdysi, palauk kol hormonai nurims. Ne taip greitai viskas.
Iš kur atsiranda endrokrinolinės ligos? atsakymas dar nesugalvotas. Nesuk per daug sau galvos iš kur susirgai, dabar galvok kaip sveikti

Širdelės taip greit nesustabdysi, palauk kol hormonai nurims. Ne taip greitai viskas.
žiūrėsiu ką šiandiena pasakys, jei grybaus, eisiu atgal pas gydytoja, kad rašytu siuntima į kauna

bandau nurimti. reiks sėti į mašina ir pasivažinėti tada atsigausiu.
QUOTE(Only1 @ 2014 12 03, 12:24)
O iš kur atsiranda, sunku pasakyti. Sako, kad paveldima, bet mano šeimoj visi skydliaukę išsityrę ir pas visus ji puikiai veikia. Nebent iš senelių paveldėt galėjau, bet kai nei vieno gyvo nėra ir niekas tais laikais tokiais dalykais nesiskundė, tai sunku pasakyti ar aš iš kažko paveldėjau ar tapsiu ta pirmąja iš kurios tolimesnės kartos paveldės. Gal nesenai patyrei didelį stresą? Skydliaukė jam labai neatspari, tai nuo šiol ypač turėsi saugot save nuo bereikalingo nervinimosi, kad tik skydliaukei nepablogėtų. 

aš neturiu nieko ko galėčiau paklausti ar pas ką buvo. ir kaip sakai būsiu pirma šeimoje.