QUOTE(Roga @ 2014 12 03, 12:01)
sveikos,
ar priimsit naujoke
nueinu pirmadienį visa drebanti, pulsas 140. spaudimas 80/60, visa drebu. padaro tyrima ir gavau šiandiena į rankas TTH <0,05 ir FT4 49,72 čia blogai ar trupiti blogai

. iš šeimos gydytojos. tas dvi dienas mušė man spaudima ir davė raminamuosius, aišku aš gėriau po puse.
toks klausimas kas manęs laukia? šiandiena einu prašytis pas endikrinologa, nes užrašyta extra? ką turėtu man padaryti tirti ar dar ką.
Sveika, teks tikrai prisijungti prie mūsų
tau kuo skubiau reikia patekti pas endokrinologą, FT4 aukštas, toks kaip ir mano buvo ligos pradžioje. Gydymas vaistais bus - metizoliu, tirozoliu arba propiciliu, viskas nuo gydytojo priklausys pas kurį pateksi. Šiaip, šalia to turėtų skiriti ir pulsą retinančius vaistukus, aš esu gėrusi dvejus skirtingus - proponololį ir metaprololį. Siūlau pasiimti nedarbingumą, nes šią mūsų ligą ir tokius aukštus rodiklius sąlygoja patiriamas stresas..
Gydymo modelis taip pat priklauso nuo gydytojo, bet greičiausiai pradžioje teks pagerti po 6 tabletes per dieną, kol hormonus numuš iki normų, o gal net ir ims jų trūkti. Pradžioje teks dažnai pasikartoti tyrimus, kas dvi savaites, kas mėnesį, po to vis rečiau, bet viskas priklausys nuo tavo savijautos taip pat. Man antras ligos paūmėjimas buvo labai sudėtingas, nes teko visą mėnesį gerti po 6 tabletes tirozolio..
Dabar svarbu nurimti ir pailsėti

Jei kils kokių klausimų - drąsiai rašyk, pasidalinsim patirtimi