Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(audrutee007 @ 2015 03 07, 17:14)
Sveikos  4u.gif  Tos pačios bėdos. Antra kartą man bandyta nutraukti metizolį, nes tyrimai vis gerėjo ir atrodė viskas labai gerai. 3mėn visai jo negėriau ir vėl viskas trukt už vadžių, vėl iš pradžių... Miegot neimanoma, karštą atrodo net degu iš vidaus. Rankos dreba, širdis dreba... Pas daktarę tik kitą savaitė, bet nebeištvėriau ir pati savavališkai pradėjau gert metizolį...buvau priaugusi 1,5kg ir labai džiūgavau,tikėjausi dar svorio priaugti,bet vėl nukrito ir nebesiekiu 46kg. jaučiu greit išnyksiu  unsure.gif
Papildyta:
aš irgi už tyrimus nemoku. Nebent noriu paskubėt, tai kelis kartus ėjau privačiai pati pasidaryt, kad pas daktarė nueičiau jau su atsakymais. O šiaip visada gydytoja parašo siuntimą, ir susiplanavus laiką dar tą pačią dieną spėju nubėgt pasidaryt  doctor.gif

Spyga pas mus gausi, suplojau 21 eura doh.gif
Aš nauja tai nemoku dar eksperimentuoti su metozol doh.gif blogiausia kad pradėjo skaudėti širdį ir spaudimas su pulsu didelis. Vizitas jau 19 diena, antradienį suzinosiu atsakymus kiek dabar nubludijo hormonai g.gif
Atsakyti
QUOTE(audrutee007 @ 2015 03 07, 16:14)
Sveikos  4u.gif  Tos pačios bėdos. Antra kartą man bandyta nutraukti metizolį, nes tyrimai vis gerėjo ir atrodė viskas labai gerai. 3mėn visai jo negėriau ir vėl viskas trukt už vadžių, vėl iš pradžių... Miegot neimanoma, karštą atrodo net degu iš vidaus. Rankos dreba, širdis dreba... Pas daktarę tik kitą savaitė, bet nebeištvėriau ir pati savavališkai pradėjau gert metizolį...buvau priaugusi 1,5kg ir labai džiūgavau,tikėjausi dar svorio priaugti,bet vėl nukrito ir nebesiekiu 46kg. jaučiu greit išnyksiu  unsure.gif
Papildyta:
aš irgi už tyrimus nemoku. Nebent noriu paskubėt, tai kelis kartus ėjau privačiai pati pasidaryt, kad pas daktarė nueičiau jau su atsakymais. O šiaip visada gydytoja parašo siuntimą, ir susiplanavus laiką dar tą pačią dieną spėju nubėgt pasidaryt  doctor.gif

Sveiki,

kiek ilgai antrą kartą vartojote vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 03 07, 23:37)
Sveiki,

kiek ilgai antrą kartą vartojote vaistus?

Savaitę pageriau. Šnd buvau pas daktatę, tai gavau velnių už tai... bet tai ka man reikėjo daryt? Sako pirma tyrimus reikia pasidaryt, bet kad juos pasidaryti kiek reikia praeit: registruotis pas šeimos daktare ir laukt kad duotų siuntimą, tada registruotis pas endo ir laukt. O tik tada ji duoda lapelį kraujui ir kitą savaitę skambint dėl atsakymo... tai registracijas ir taip pradedu prieš mėnesį laiko.
Atsakyti
Sveikos,
pas endo eisiu 19 d. gavau kraujo atsakyma tai tth 0,29 o ft4 10,71. o ko spaudimas blūdija ir pulsas neaišku g.gif jei viskas gerai, sakau gal jau galiu pradėt sportuoti g.gif
Atsakyti
Šiandien nemažai skaitinėjausi apie hipertiroze, ir užkliuvo, kad daug simptomų yra jaučiama tiesiog trūkstant kažkokių medžiagų (magnio, geležies ir pan.). Pamenu kai prieš kokius 2-3 metus buvau pas Šidlauską jis man pasakė kad tyrimai normoj ir aš niekaip negalėjau suprasti kodėl labai smarkiai skauda kojas ir krinta svoris. Tada jis man liepė pagert magnio. Ir ką jūs manot? Padėjo smile.gif
ar jums daktarai ką nors panašaus rekomenduoja? Nes aš iš saviškės nieko panašaus nesu išgirdusi, o pas šidlauską daugiau nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(audrutee007 @ 2015 03 13, 17:20)
Šiandien nemažai skaitinėjausi apie hipertiroze, ir užkliuvo, kad daug simptomų yra jaučiama tiesiog trūkstant kažkokių  medžiagų (magnio, geležies ir pan.). Pamenu kai prieš kokius 2-3 metus buvau pas Šidlauską jis man pasakė kad tyrimai normoj ir aš niekaip negalėjau suprasti kodėl labai smarkiai skauda kojas ir krinta svoris. Tada jis man liepė pagert magnio. Ir ką jūs manot? Padėjo smile.gif
ar jums daktarai ką nors panašaus rekomenduoja? Nes aš iš saviškės nieko panašaus nesu išgirdusi, o pas šidlauską daugiau nebuvau.

Taip, magnį, kalį pasipildau reguliariai, nes kai suaktyvėja skydliaukė, suaktyvėja ir medžiagų apykaita, tai iš organizmo taip ir magnis ir kiti mikroelementai iškeliauja.
Atsakyti
O kodėl man niekas nesakė, kad trūksta medziagu g.gif aš geriu dabar tik carsil ir viskas. Tai dabar sakykit juos geriat atskirai ar koki kompleksa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 13, 17:57)
O kodėl man niekas nesakė, kad trūksta medziagu g.gif aš geriu dabar tik carsil ir viskas. Tai dabar sakykit juos geriat atskirai ar koki kompleksa g.gif

Įvairiai, kaip papuola. Dabar geriu tik magnį, rudenį gėriau Mg ir kalį.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 03 13, 19:05)
Įvairiai, kaip papuola. Dabar geriu tik magnį, rudenį gėriau Mg ir kalį.

Aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 13, 18:57)

Katik iš vaistinės su magniu thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(audrutee007 @ 2015 03 15, 21:53)
Katik iš vaistinės su magniu  thumb_yello.gif

Ir as blush2.gif
Atsakyti
Nesakė kiek ir ko, bet tyrimai blogi. Gal kas nors žinote ką nors apie gydymą radioaktyviu jodu?
Atsakyti