Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Mažai info apie rad. jodą. Man siūlė, bet aš tempiau gumą ir atsisakiau, bet bijau, kad vistiek kada nors teks ryžtis jam. Mane labiausiai gąsdina tai, kad yra labai didelė tikimybė, kad po rad. jodo vietoj hipertirozės susirgsi hipotiroze, o tai jau praktiškai garantuota liga visam gyvenimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2015 03 19, 11:08)
Mažai info apie rad. jodą. Man siūlė, bet aš tempiau gumą ir atsisakiau, bet bijau, kad vistiek kada nors teks ryžtis jam. Mane labiausiai gąsdina tai, kad yra labai didelė tikimybė, kad po rad. jodo vietoj hipertirozės susirgsi hipotiroze, o tai jau praktiškai garantuota liga visam gyvenimui.  4u.gif

Radioaktyvus jodas visiškai sunaikina skydliaukę, po jodo išgėrimo tiroksinas visam likusiam gyvenimui.
Atsakyti
Sveikos,
Gavau leidimą sportuoti bigsmile.gif po truputuka lėtai pradesiu namie sportuoti
Paliko dar 3 mėn metizol, nepatikliai žiuri i mano tyrimus, sako neįtikėtiną, taip greitai, kad iš nieko skydliaukė atsistate bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 19 kovo 2015 - 20:12
QUOTE(Only1 @ 2015 03 19, 12:08)
Mažai info apie rad. jodą. Man siūlė, bet aš tempiau gumą ir atsisakiau, bet bijau, kad vistiek kada nors teks ryžtis jam. Mane labiausiai gąsdina tai, kad yra labai didelė tikimybė, kad po rad. jodo vietoj hipertirozės susirgsi hipotiroze, o tai jau praktiškai garantuota liga visam gyvenimui.  4u.gif

Man jau antrą kartą tą gydymą pasiūlė. Pirmą kartą net į kalbas nesileidau ir nesvarsčiau. Manau ir dabar aš tam dar nepasiruošusi...
Atsakyti
Kaip pavasaris mus veikia? UŽ poros savaičių einu tyrimus kartoti. Svorio kai priaugau, nei gramo nenumetu, tai nesugaudau kaip ta mano skydliaukė gyvena.
Atsakyti
Mano paskutiniai tyrimai geri (tpu tpu tpu). Iškart po gimdymo turbūt nutrauks man Metizolį. Uf, kaži kaip skydliaukė reaguos. 4u.gif Dar labai tikiuosi, kad mažiukas nepaveldės mano skydliaukės bėdų.
Atsakyti
Sveikos,
Aš neblogai, jei nepykintu butu visai neblogai. Jau pradėjau sporti ir suteikia jėgų. Tyrimus priduosiu birželį, jei viskas gerai tai sake nutrauks metizol.
Atsakyti
sveiki,

Gal galite rekomenduoti gera endokrinologa? Man sake, kad geriausi yra Kaune. AS pati is Vilniaus. Labai laukciau rekomendaciju.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2015 05 14, 10:18)
sveiki,

Gal galite rekomenduoti gera endokrinologa? Man sake, kad geriausi yra Kaune. AS pati is Vilniaus. Labai laukciau rekomendaciju.

Kokią bėdą turite?
Atsakyti
Sveikos,
Niekaip neatkasu kas man yra, hormonai normoje o širdies srityje negerai, spaudžia makaluojasi, nesijaučiu gerai doh.gif dar 18 diena eisiu pas endokrinologe ziuresiu ką sakys g.gif
Prakaitavimas didelis, širdis muša, pikta kaip velnias, sakau gal ir pas ginekologė nueiti gal toj vietoje, kokia menopauze prasidėjo. Nors vėl per jauna esu tokiam dalykui (guodziu taip ), o gal g.gif
Atsakyti
sveikos hiperiukes,
Jungiuosi prie jusu ir as... verysad.gif . Vis paskaitinedavau , bet rasyti kazkaip nedrisau. Jau 1.5 metu kariauju su skydliauke, o ji vis naujas isdaigas man iskrecia. Dabar jau geras pusmetis hormonai normoje (geriu tik palaikomaja 1tab metizolio), taciau prasidejo dddddideles problemos su akytemis. Is pradziu tik maudimas ir jautrumas sviesai, paskui pykinimas, dar veliau pradejo stumti aki ir kas baisiausiai- susidvejino vaizdas. Vel sedziu su biuleteniu ir net nezinau kada grisiu i darba, o dirbu tai siuvykloje. Gal kas susiduret su panasiomis problemomis, gal bet paguosit kad viskas praeis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, man kiek aiškino pykinimą nuiima carsil arba esiansial kepenims. Dar pastebėjau MG+B6 ir savijauta pagerina, nes ir geriu 1 tab palaikymui. Dar kartu geriu ir omega 3-6-9, jau baigiau gerti CaMgZn.

Mane labiau nuramina, kad su širdimi blogiau jaučiuosi, va leidžia Meldronata tai savijauta gerokai geresne mano.
Atsakyti