Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra Dievas?

ačiū patieška, paskutiniu metu tu man labai pakeli nuotaiką. iš ties daug svarbiau negu garbinti koki pranašą, tai pripildyti savo širdį meile.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 01, 18:52)
ačiū patieška, paskutiniu metu tu man labai pakeli nuotaiką.

O čia už gerą darbą užsiskaitys? bigsmile.gif
Atsakyti
o tau labai svarbu pasidaryt padarytų gerų darbų sąrašą ir gaut už tai atitinkamą atlygį?
Atsakyti
Tai ne...aišku svarbu ...tsakant apdovanojimas labai motyvuoja tolimesnei veiklai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 01, 18:05)
Tai ne...aišku svarbu ...tsakant apdovanojimas labai motyvuoja tolimesnei veiklai  lotuliukas.gif

Pritariu.
Laukiu, gal man paminklą kas po mirties pastatys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 01, 09:07)
Pritariu.
Laukiu, gal man paminklą kas po mirties pastatys  thumbup.gif

Dar vienas sarkazmo perliukas?
Atsakyti
o man tai dzin kaip bus, gali ir nestatyt paminklo, vis tiek neleis jo nestis su savim, o palikt kitam gaila butu, tai kam ta bereikalinga savigrauza.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 05 01, 18:21)
pirminis šaltinis yra Absoliutas, tai yra kažkas nenusakomo ir neįvardijamo, ką žmogaus protui suvokti yra neįmanoma (nors pafilosofuoti, aišku, galima). Toliau įsikūnijimo arba materialėjimo procese eina Išvara, t.y. absoliuto įsikūnijimas, asmeninė dievybė, turinti savo energiją, savo pavidalą ir pan.

Sekant šita grandine toliau, po "išvaros" sekanti grandis turėtų būt šventikas (kunigas) mastau.gif Na, kad lengviau suprast, mylėt ir melstis būtų mirksiukas.gif
Ko gero čia ir yra mano STOP'as - aš pasitikiu tik Absoliutu rolleyes.gif

QUOTE(Patieška @ 2006 05 01, 18:47)
"Stabmeldys yra tas, kuris „sieloje nesunaikinamą Dievo sampratą priskiria bet kam, tik ne Dievui“...  jėgom, energijom ir t.t. musėt taip pat  tongue.gif

O čia jau išsisukinėjimas nono.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 01, 19:07)
Laukiu, gal man paminklą kas po mirties pastatys  thumbup.gif

Vaižgante, aš seniai sakau: galit paminklą ir man pastatyt už 6 sūnus. Dar gyvai esant - diiidelį, šokoladinį... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 05 01, 18:45)
Sekant šita grandine toliau, po "išvaros" sekanti grandis turėtų būt šventikas (kunigas) mastau.gif Na, kad lengviau suprast, mylėt ir melstis būtų mirksiukas.gif
Ko gero čia ir yra mano STOP'as - aš pasitikiu tik Absoliutu  rolleyes.gif
O čia jau išsisukinėjimas nono.gif
Vaižgante, aš seniai sakau: galit paminklą ir man pastatyt už 6 sūnus. Dar gyvai esant - diiidelį, šokoladinį... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tegul už tris pastato... biggrin.gif Kad ir iš manų košės ar ledų... smile.gif
Atsakyti
O uz ka jums tie paminklai? Ir isvis ne i tema nusidiskutavot. Prie ko cia Dievas ir paminklai jums?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 01, 19:30)
O uz ka jums tie paminklai? Ir isvis ne i tema nusidiskutavot. Prie ko cia Dievas ir paminklai jums?

Čia tik mudvi su Jėga tai galim suprasti... Atsiprašom, kad nukrypom nuo temos...Kartais pajuokauti yra sveika... biggrin.gif
Atsakyti
Juokaukit juokaukit bigsmile.gif
Atsakyti