QUOTE(Shiduh @ 2006 05 01, 18:52)
ačiū patieška, paskutiniu metu tu man labai pakeli nuotaiką.
O čia už gerą darbą užsiskaitys?

QUOTE(Patieška @ 2006 05 01, 18:05)
Pritariu.
Laukiu, gal man paminklą kas po mirties pastatys

QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 01, 09:07)
Dar vienas sarkazmo perliukas?
QUOTE(Žiogelis @ 2006 05 01, 18:21)
pirminis šaltinis yra Absoliutas, tai yra kažkas nenusakomo ir neįvardijamo, ką žmogaus protui suvokti yra neįmanoma (nors pafilosofuoti, aišku, galima). Toliau įsikūnijimo arba materialėjimo procese eina Išvara, t.y. absoliuto įsikūnijimas, asmeninė dievybė, turinti savo energiją, savo pavidalą ir pan.
Sekant šita grandine toliau, po "išvaros" sekanti grandis turėtų būt šventikas (kunigas)

Ko gero čia ir yra mano STOP'as - aš pasitikiu tik Absoliutu

QUOTE(Patieška @ 2006 05 01, 18:47)
"Stabmeldys yra tas, kuris sieloje nesunaikinamą Dievo sampratą priskiria bet kam, tik ne Dievui... jėgom, energijom ir t.t. musėt taip pat 

O čia jau išsisukinėjimas

QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 01, 19:07)
Vaižgante, aš seniai sakau: galit paminklą ir man pastatyt už 6 sūnus. Dar gyvai esant - diiidelį, šokoladinį...

QUOTE(jėga @ 2006 05 01, 18:45)
Sekant šita grandine toliau, po "išvaros" sekanti grandis turėtų būt šventikas (kunigas)
Na, kad lengviau suprast, mylėt ir melstis būtų
Vaižgante, aš seniai sakau: galit paminklą ir man pastatyt už 6 sūnus. Dar gyvai esant - diiidelį, šokoladinį...

Man tegul už tris pastato...

O uz ka jums tie paminklai? Ir isvis ne i tema nusidiskutavot. Prie ko cia Dievas ir paminklai jums?
QUOTE(hamid @ 2006 05 01, 19:30)
O uz ka jums tie paminklai? Ir isvis ne i tema nusidiskutavot. Prie ko cia Dievas ir paminklai jums?
Čia tik mudvi su Jėga tai galim suprasti... Atsiprašom, kad nukrypom nuo temos...Kartais pajuokauti yra sveika...

Juokaukit juokaukit