QUOTE(Heli @ 2012 05 16, 17:53)
o jus gal cia stoga jau su viskuom skaiciuojat nuo a iki z, ta prasme ir su kaminais, lietvamdziais ir pakalimais ir t.t.?
atsiprašau visų, bet kadangi Heli antrą kartą prašo to pačio kas yra vienu puslapiu atgal, specialiai dėl Heli padarau copy paste:
--------------------------------------
molinių čerpių stogas, 247m2, 20laipsnių nuolydis, be lietvamzdžių ir latakų sistemos, be apskardinimo, be apšiltinimo ir be pakalimų - 37,000Lt (džiovinta impregnuota mediena stogui, bei karkasinei sienelei bei visokiems grebėstams, plėvelė, pačios čerpės su įv. priedais, metalinės sijos gegnių atrėmimui, du stoglangiai ir darbas)
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 16, 18:05)
Ta proga žvilgtelėjau į savo sąmatas. tai pamatai + mūras gavosi panašiai kaip stogas. Stogas su šiltinimu gavosi 160Lt/m2.su skardinimais, horizontaliais lietvamzdžiais, pakalimais, be šiltinimo be medinės perdangos. Danga bituminė.
pas mus ir pamatai ir mūras atskirai kiekvienas gavosi brangiau nei stogas
vėlgi, labai individualu iš ko ir kiek
su skardinimu ir lietvamzdžiais bei pakalimais pas mus gavosi brangiau nei 160Lt/m2
pigiai kažkaip Jūs čia sukatės
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 16, 18:10)
aš manau, kad savas namas visad geriau, nei pirkti kito statytą - man matyt taip yra todėl, kad aš niekuom netikiu, nes jei man reikėtų parduot namą - aš dar ne to papasakočiau, " kaip oi aš jį sau stačiau i sienas glosčiau i plyčikes deliojau.. i taip toliau i panašiai ta linkme .." o čia jei ir buvo kliauzė tai žinau kur i mąstau ką daryt. visas statybų nuovargis kada nors praeis brangieji, ir sėdėdami terasose tik džiaugsimės savo namai namučiais
v.
gerai Jums kalbėti, kai liko tik kėdes į terasą išsinešti ...... o kai kuriems dar tiek iko, kad ...... aj, bet nors pasidžiaugiam už Jus