Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 27 tema

QUOTE(mergina05 @ 2012 05 16, 20:44)
o virtuvės baldus turit jau? ar tik bt?

turim. pas mane virtuvė ištapetuota bus, užtat i negaliu statyt - kantriai laukiu.

v.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 16, 20:50)
na , kadangi aš kriaukles/unitazus/dušo kabinas bei maišytuvus jau senokai turiu, manau ir taip esu gerokai "užbėgęs į priekį" 

oba blink.gif vo čia tai nomer

v.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 16, 20:50)
va, matai ką statybos daro, jau net iš šono matosi kad nervininkas  mirksiukas.gif

na , kadangi aš kriaukles/unitazus/dušo kabinas bei maišytuvus jau senokai turiu, manau ir taip esu gerokai "užbėgęs į priekį"  lotuliukas.gif  skalbenkė gali būti pereboras  lotuliukas.gif

oho kaip tu čia drąsiai, įtariu gali tekti išparduotuvę atsidaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 05 16, 20:55)
turim. pas mane virtuvė ištapetuota bus, užtat i negaliu statyt  - kantriai laukiu.

v.

pas mane kantrybė jau senka su kiekviena diena, šiandien name niekas nevyksta ir man nervai kyla doh.gif
Atsakyti
per beta.lt robotuką siurblį pigiau parduoda

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 16, 20:58)
per beta.lt robotuką siurblį pigiau parduoda

v.

aš bandau tartis su šitais robotukais: http://www.frekenbok.lt/
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 16, 20:56)

pas mane kantrybė jau senka su kiekviena diena, šiandien name niekas nevyksta ir man nervai kyla  doh.gif

aš kai matau, kad dirba žmonės, tai kažkaip viskas neblogai su kantrybe. tik reiks patiems pvz plyteles, lenteles prieš valymą išsinešiot - o savaitgalis festivalinis, galvoju gal svečius reiks įdarbint lotuliukas.gif

v.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 16, 21:01)

užsiseivinsiu. turiu planą - jei patiks tie valytuvai kur po remonto valys, samdysiu bent langams ir toliau. nu bus matyt

v.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 16, 20:01)

neeeeeeeee, pas mane ne "nomer", va mergina ruošiasi tikram "nomer" drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nieko ten daug nesusipirkom, tik tiek kiek reikia ir dar vis tiek trūks pvz vonios, bet gal grožio kurėja lieps lauke dušą darytis ...... tada jo .... na bet normaliu atveju išpardavimo neturėtų būti. Ėjom gatve, žiūrim nebloga akcija - tai ir susipirkom
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 16, 21:09)
nieko ten daug nesusipirkom, tik tiek kiek reikia ir dar vis tiek trūks pvz vonios, bet gal grožio kurėja lieps lauke dušą darytis ...... tada jo .... na bet normaliu atveju išpardavimo neturėtų būti. Ėjom gatve, žiūrim nebloga akcija - tai ir susipirkom

aš norėjau pačios paprasčiausios vonios, uždengtos gamykline panele - nesigavo doh.gif turės meistriukas plytelėm apdailint - tai irgi.. darbo sočiai dar, visur kur pažvelgsi.

v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 16 gegužės 2012 - 20:16
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 16, 20:44)
KJKG, as tai nesuprantu, kodel Tau galas taip toli atrodo... Juk viska turi praktiskai. Uzjausk kitus biski smile.gif

As kai pasiekiu toki lygi kaip Jusu, tampu laisvas, problemos tampa Anos. Toks susitarimas, tik ar taip bus?  lotuliukas.gif

Robertinai,kas pas tave naujo? Klausyk, gal Algelis jau pas tave?
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakiau, kad pradings. Tik Antanas siandieną buvo su paakiu sirpstančiu... nieko naujo.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 05 16, 20:22)
Ne.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakiau, kad pradings. Tik Antanas siandieną buvo su paakiu sirpstančiu... nieko naujo.

gal smelio geriausia irgi i Lenkija vaziuot ? smile.gif
http://verslas.delfi...o.d?id=58734007
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 16, 19:44)
KJKG, as tai nesuprantu, kodel Tau galas taip toli atrodo... Juk viska turi praktiskai. Uzjausk kitus biski smile.gif

iki to "juk viską turi praktiškai" tau liko 3-4 mėn, jei nemažinsi tempo. O spalio mėn. galėsi pats mane užjausti. tokios realijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 16, 21:37)
iki to "juk viską turi praktiškai" tau liko 3-4 mėn, jei nemažinsi tempo. O spalio mėn. galėsi pats mane užjausti. tokios realijos  doh.gif

o jei visa Lietuva užgers? g.gif juk vasara - švenčių metas, į mėnesį po vieną - birželis - joninės, liepa - mindauginės, rugpjūtis - žolinė lotuliukas.gif oi reikia meistrus už pavadžio laikyt lotuliukas.gif
o dar petrinės, antaninės, juozinės ....
v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 16, 21:49)
o jei visa Lietuva užgers?  g.gif  juk vasara - švenčių metas, į mėnesį po vieną - birželis - joninės, liepa  - mindauginės, rugpjūtis - žolinė  lotuliukas.gif  oi reikia meistrus už pavadžio laikyt  lotuliukas.gif
o dar  petrinės, antaninės, juozinės ....
v.

Aha, neduok dieve, per patį darbymety ant meistrų daugiadienių užlėkti ... lotuliukas.gif

.
Atsakyti