Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 27 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 18, 16:30)
čia apie kokį mazgą kalbam? skaitant tiesiai atrodo jog apie užkandą ir žvejybą  mirksiukas.gif

nesijuokit, apie 1 ir 2 aukšto grindis gi kalba ėjo smile.gif ot paklausk jūsų ko nors user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvikas: 21 gegužės 2012 - 10:21
QUOTE(Kirkė @ 2012 05 21, 11:19)
įsivaizduoji mane valdančią poliakalę smile.gif aš tai ne....
užtat ir klausiau kas ten per Nr 1 ir Nr 2.

judam po truputį į priekį- turim kanalizoką viduj ir pusę vandentiekio  smile.gif

Kanalizoka buvau sugalvojąs viduje paryti prieš užpilant pamatą, g.gif bet persigalvojau, nes galvoju gali kokybė nukentėti..

puse vandentiekio tikriausiai, vandens nėra... biggrin.gif
Atsakyti
V

judam po truputį į priekį- turim kanalizoką viduj ir pusę vandentiekio  smile.gif

As irgi vis spelioju kas cia tie geriausieji?smile.gif

Pas mus po savaites grezimo darbu turime 144m grezinio ir labai tikiuosi kad cia jau pabaiga. Laukiu nesulaukiu vandenuko...

O pakalimai, kad ir neskubu, po truputi erzinti pradeda, diena kokia padirba ir dingsta...neusuvauzduoju kada baigs.
Atsakyti
įsivaizduoji mane valdančią poliakalę smile.gif

thumbup.gif Pagarba, vien už vaizduotę 4u.gif
Papildyta:
Galiu rekomenduoti peckelius - pas mus jau pabaigė, viskas labai liuks: 864803753.
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 05 21, 11:36)
Pas mus po savaites grezimo darbu turime 144m grezinio ir labai tikiuosi kad cia jau pabaiga. Laukiu nesulaukiu vandenuko...

doh.gif
Atsakyti
Siandien antri geriausi vel nustebimo. Kadangi uzpilta zvyra trombavau su 500 kg vibro plokste beveik pats, buvo pasiekti superiniai rezultatai - sutankinimo koeficientas 0,98-0,99. (matavau dinaminiu stampu).

Atvarau siandien i statybas, vyrai transejas pasiruose padbetonkes uzpylimui. Ziurau, kazka kojytemis trypia. Sakau, vyrai - kas Jums? Darot geriau uz 500 vibroplokste? PizXu, sakau, nereikia man to sutankinimo koeficiento 1, uzteks 0,99 lotuliukas.gif .

Ne, sako vyrai. "Zvyra pylem". Kiek pylet? "5-7 cm". Kam pylet? Per daug betono sueitu. Nes per zemai nusivalem. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O juk ant tu transeju stoves mano pamatas be poliuku.

Echh, daviau vibro koja i rankas, tai pasisokinedami suplake transejas dar karta. Spekit, koks galutinis rez? Padbetonke ne +7 cm, o +10, nes nuejom dar zemiau smile.gif
Atsakyti
Sakiau gi kad vibro koja labiau plaka nei vibro plokštė...
Bet tai klausyk, tu iš savo lėšų visokią įrangą nuomuoji? Juk jie turėtų su sava visa tai padaryti. Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 21, 14:36)
Sakiau gi kad vibro koja labiau plaka nei vibro plokštė...
Bet tai klausyk, tu iš savo lėšų visokią įrangą nuomuoji? Juk jie turėtų su sava visa tai padaryti. Ar aš klystu?

Koja geriau plaka duobes ir siauras tranšėjas, kurių plokštė nepasiekia dėl per didelių gabaritų. 500kg plokštės jokia koja neaplenks plokštumose, aišku ir našumas plokštės nesulyginamai didesnis.
Jei samata pamatų įrengimui tai ir mechanizmai privalo būti rangovo, tik ar jie norės vargti su 500kg plokšte kai puikiai ir su 100kg pažaisti gali...va čia yra trūkumas darbų "iki raktų", kai sutari atskirai darbus, atskirai medžiagas ir mechanizmus turi laisvą pasirinkimą kur ir ką naudoti...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 21, 12:17)

Mano irgi panasi buvo reakcija...nuteike kad bus panasiai, bet labai tikejausi maziau...Pas jus irgi panasiai nusimato, tas pats krastas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heli: 21 gegužės 2012 - 15:09
QUOTE(pingvikas @ 2012 05 21, 10:20)
nesijuokit, apie 1 ir 2 aukšto grindis gi kalba ėjo smile.gif ot paklausk jūsų ko nors user posted image

pas mus nėra jokio sumuštinio, dar tik planuojam pradėti galvoti. va IIa rekomendacijos kaip ir yra.
plėvelė, polistirolas, popierius, vamzdeliai, betonas. va koks tinklas turi būti - neįsivaizduoju.

Ia žinau tiek, kad šiltalo bus min20cm o gal ir visi 25cm, nes visur bus tik grindinis šildymas.

P.S. ir niekas čia juk nesijuokia, truputi papokštaujam ir tiek. kiek galima vien rimtai, gyvenimas ir taip ne cukrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 21 gegužės 2012 - 18:15
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 21, 13:52)
Siandien antri geriausi vel nustebimo. Kadangi uzpilta zvyra trombavau su 500 kg vibro plokste beveik pats, buvo pasiekti superiniai rezultatai - sutankinimo koeficientas 0,98-0,99. (matavau dinaminiu stampu).

Atvarau siandien i statybas, vyrai transejas pasiruose padbetonkes uzpylimui. Ziurau, kazka kojytemis trypia. Sakau, vyrai - kas Jums? Darot geriau uz 500 vibroplokste? PizXu, sakau, nereikia man to sutankinimo koeficiento 1, uzteks 0,99  lotuliukas.gif .

Ne, sako vyrai. "Zvyra pylem". Kiek pylet? "5-7 cm". Kam pylet? Per daug betono sueitu. Nes per zemai nusivalem.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O juk ant tu transeju stoves mano pamatas be poliuku.

Echh, daviau vibro koja i rankas, tai pasisokinedami suplake transejas dar karta. Spekit, koks galutinis rez? Padbetonke ne +7 cm, o +10, nes nuejom dar zemiau smile.gif

Andriau, svarbiausia rangova priversti pasirasyti ant sutarties kiekvieno lapo, is kuriu 25 vien str reikalavimai smile.gif. O tada svarbu uzhsakovui buna tik rezultatas nes rangovas turi padaryti pagal reikalavimus. O su zmogaus kojom irgi galima tankinti, bet tik kas 5 cm, cia normalu, aisku su mechanizmais visada geriau. Su vibro kas 30 cm.
Atsakyti

as irgi neisivaizdavau saves darant darbus prie namo, bet neisivaizdavimas virto relybe: dabar jau isivaizduoju save dazant, glaistant, risant armaturos karkasus, vibruojant, darant klojinius, betonuojant, darant saramas, ziedus, dedant perdangos plokstes, klojant plyteles, darant langu angokrascius, statant duris, murijant kamina, zymint asis, greziant polius, darant rostverka, hidroizoliacija, murijant pertvarines sienas, neprofesionalui ieskant profesionalu su 20 metu patirtimi (kaip jie tai sako) broko ir visa tai prasidejo nuo neisivaizdavimo:) ir vien tik del tokio menko dalyko: kitu zmoniu broko arba nemokejimo daryti normaliai. Jei taip tai nu i nafik..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 21 gegužės 2012 - 19:18