QUOTE(lijana06 @ 2012 05 23, 21:03)
sveikutes

as del pazadu torto norejau paklaust,o pirslys su svocia irgi tures pazadu tortuko gabaliuka pasiimt ir jauniesiems pazadet kazka

ar tik sveciai visi?
Aš ėmiau torto gabaliuką, ir vyras ėmė... aš pažadėjau ginčų metu visada palaikyti jaunikio pusę...
QUOTE(astarna @ 2012 05 23, 21:12)
Prikalauso kiek gabaleliu padarysi.
Jei vestuvej dalyvauja 60zmoniu, tai negali visi paimti po gabaleli, cia reiks torto sulig zmogaus ugiu.Gal kiekviena seima , ar pora , ar kuris ir vienas atvaziavo i vestuves tas ir prisistatys ir paims pazadu torto. Tik tevams as dariau jau atskirai - rimtesmius
Aš dariau tortą su 68 gabaliukais. Tikrai neprailgo...
QUOTE(liepacka @ 2012 05 24, 08:54)
sveikos,
na dar man rupi tas pavardes konservavimas. galvojau, kad darysiu ne su tikrom darzovem, bet taip graziai atrodo tos darzoves. dabar paaiskinkit tiksliai klaip darote. is papriku padarot raides ir agurkus sudedat. kuo uzpilat? o kaip uzdarot tada? bet realiai tos darzpves nelaikys ilgai, o taip noretusi, kad tas stiklainiukas ilgiau pastovetu. nors realiai pagalvojus, tai ka ten laikys kas stiklainiuka:)
Aš pirkau stiklainį agurkų, išpjausčiau iš paprikos raides, sudėjau į tą stiklainį, tik neprivirinau (nespėjau), manau dar kartą užvirinus turėtų ilgiau laikyt tik tada ir raides susitraukt biškį gali.