Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

Sveikos,

Va kaip Pulina, tai sekmes pasiruosime smile.gif))
kaip manote ji vietoj medaliu , kaip padeka butu maikutes su uzrasais? man kazkaip ta mintis orginalesne pasirode, cia jaunoji mesteljo ir sake kol dar uzsieny prigriebtu:)

Solkra, viskas ka darei thumbup.gif
nu kokios jus visos darbstuoles, man kazkaip nelabai iseina, kazka tokio savo sumastyt, o gal tiesiog niekaip neprisedu, kad tiksliai kas kaip bus deliotis, tad gal ir ideju kiltu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2012 05 24, 00:02)
Sveikos,

Va kaip Pulina, tai sekmes pasiruosime smile.gif))
kaip manote ji vietoj medaliu , kaip padeka butu maikutes su uzrasais? man kazkaip ta mintis orginalesne pasirode, cia jaunoji mesteljo ir sake kol dar uzsieny prigriebtu:)

Solkra, viskas ka darei thumbup.gif
nu kokios jus visos darbstuoles, man kazkaip nelabai iseina, kazka tokio savo sumastyt, o gal tiesiog niekaip neprisedu, kad tiksliai kas kaip bus deliotis, tad gal ir ideju kiltu rolleyes.gif

Gera idėja tos maikutės, bet kaip brangu doh.gif Bent jau pas mus kaime GreenEyes paprasčiausias užrašas (tik užrašas) kainuoja nuo 30 lt, o kur dar maikutė... Na nebent ten užsienyje pigiau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(solkra @ 2012 05 24, 01:00)
Daivako, barbora viskas bus gerai, nepergyvenkit - svarbiausia pradėt, o paskui jau kaip dievas duos mirksiukas.gif

Ačiū už padrąsinima ax.gif Gal kai praeis darželio išleistuvės pavyks susikaupti vestuviniams reikalams smile.gif
QUOTE(solkra @ 2012 05 24, 01:06)
Gera idėja tos maikutės, bet kaip brangu doh.gif  Bent jau pas mus kaime GreenEyes paprasčiausias užrašas (tik užrašas) kainuoja nuo 30 lt, o kur dar maikutė... Na nebent ten užsienyje pigiau  unsure.gif

Tai tada tikrai brangu g.gif Vilniuj žinau kur siuvinėja užrašus ir paveiksliukus, tai kaina nuo 15 Lt., priklauso nuo užpildymo ir nuo dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivako: 24 gegužės 2012 - 07:19
sveikos,
na dar man rupi tas pavardes konservavimas. galvojau, kad darysiu ne su tikrom darzovem, bet taip graziai atrodo tos darzoves. dabar paaiskinkit tiksliai klaip darote. is papriku padarot raides ir agurkus sudedat. kuo uzpilat? o kaip uzdarot tada? bet realiai tos darzpves nelaikys ilgai, o taip noretusi, kad tas stiklainiukas ilgiau pastovetu. nors realiai pagalvojus, tai ka ten laikys kas stiklainiuka:)
Atsakyti
QUOTE(lijana06 @ 2012 05 23, 21:03)
sveikutes smile.gif as del pazadu torto norejau paklaust,o pirslys su svocia irgi tures pazadu tortuko gabaliuka pasiimt ir jauniesiems pazadet kazka mirksiukas.gif ar tik sveciai visi?

Aš ėmiau torto gabaliuką, ir vyras ėmė... aš pažadėjau ginčų metu visada palaikyti jaunikio pusę... biggrin.gif

QUOTE(astarna @ 2012 05 23, 21:12)
Prikalauso kiek gabaleliu padarysi.
Jei vestuvej dalyvauja 60zmoniu, tai negali visi paimti po gabaleli, cia reiks torto sulig zmogaus ugiu.Gal kiekviena seima , ar pora , ar kuris ir vienas atvaziavo i vestuves tas ir prisistatys ir paims pazadu torto. Tik tevams as dariau jau atskirai - rimtesmius biggrin.gif

Aš dariau tortą su 68 gabaliukais. Tikrai neprailgo...

QUOTE(liepacka @ 2012 05 24, 08:54)
sveikos,
na dar man rupi tas pavardes konservavimas. galvojau, kad darysiu ne su tikrom darzovem, bet taip graziai atrodo tos darzoves. dabar paaiskinkit tiksliai klaip darote. is papriku padarot raides ir agurkus sudedat. kuo uzpilat? o kaip uzdarot tada? bet realiai tos darzpves nelaikys ilgai, o taip noretusi, kad tas stiklainiukas ilgiau pastovetu. nors realiai pagalvojus, tai ka ten laikys kas stiklainiuka:)

Aš pirkau stiklainį agurkų, išpjausčiau iš paprikos raides, sudėjau į tą stiklainį, tik neprivirinau (nespėjau), manau dar kartą užvirinus turėtų ilgiau laikyt tik tada ir raides susitraukt biškį gali.
Atsakyti
QUOTE(solkra @ 2012 05 24, 00:06)
Gera idėja tos maikutės, bet kaip brangu doh.gif  Bent jau pas mus kaime GreenEyes paprasčiausias užrašas (tik užrašas) kainuoja nuo 30 lt, o kur dar maikutė... Na nebent ten užsienyje pigiau  unsure.gif

na taip maikutes butu is uzsienio ir lidukai ant kuriu su printeriu pausdint gali, tai namie pasidarai kiek reikia, tik nzn kiek tu maikiu sakyt, su visai komendantais gal 10 uztektu, kiek ju medaliuu ar ko darot ir kokiom linksmom nominacijom? nes man ta linksmiauia pora ar pan. nelabai skamba, daug linksmiau, kokios vakaro mikriosios kojytes, auksine gerklele ir t.t. tik gal kuri turite daugiau tokiu smaikstesniu nominaciju?
Atsakyti
QUOTE(Aligry @ 2012 05 24, 08:58)
Aš pirkau stiklainį agurkų, išpjausčiau iš paprikos raides, sudėjau į tą stiklainį, tik neprivirinau (nespėjau), manau dar kartą užvirinus turėtų ilgiau laikyt tik tada ir raides susitraukt biškį gali.

bet tai uzsukai paprastu dangteliu. masinkos nereikejo: ir pasakei, kad ale nereikalinga nuotakai sena pavarde ir kazkam padovanojai ta stiklaini.
kazkurioj tmeoj skaiciau, kad jaunikis su masinka uzdarinejo stiklainiuka.
Ziulyte, kaip tu darysi. papasakokit vis sita veiksma.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 05 24, 09:42)
bet tai uzsukai paprastu dangteliu. masinkos nereikejo: ir pasakei, kad ale nereikalinga nuotakai sena pavarde ir kazkam padovanojai ta stiklaini.
kazkurioj tmeoj skaiciau, kad jaunikis su masinka uzdarinejo stiklainiuka.
Ziulyte, kaip tu darysi. papasakokit vis sita veiksma.

Pirkau su paprastu dangteliu. Pasakiau jaunajai, kad jos tevelis prašo gražinti tai, ką gavo nuo jo gimdama, ir ko šiandien išsižadėjo, tada jaunoji pasakę, kad tai pavardė. Pasakiau, kad nenorim, kad tą pavardė prapultų, tad mes su piršliu ją užkonservavom ir norim perduot ne kam kitam, o jaunosios broliui, nes dabar ant jo pėčių gula visa atsakomybė, kad ta pavardė vėl taptų galiojanti ir kad X kaime vėl bėgiotų -aitė. Tada kėlėm tostą, kad gandrai neaplenktų ir jaunosios brolio kiemo.
Atsakyti
QUOTE(Aligry @ 2012 05 24, 09:55)
Pirkau su paprastu dangteliu. Pasakiau jaunajai, kad jos tevelis prašo gražinti tai, ką gavo nuo jo gimdama, ir ko šiandien išsižadėjo, tada jaunoji pasakę, kad tai pavardė. Pasakiau, kad nenorim, kad tą pavardė prapultų, tad mes su piršliu ją užkonservavom ir norim perduot ne kam kitam, o jaunosios broliui, nes dabar ant jo pėčių gula visa atsakomybė, kad ta pavardė vėl taptų galiojanti ir kad X kaime vėl bėgiotų -aitė. Tada kėlėm tostą, kad gandrai neaplenktų ir jaunosios brolio kiemo.

bigsmile.gif nu cia labi graziai sumastet thumbup.gif Jau pradeda ir man patikti si mintis, kad ir kritikavau pirma blush2.gif Tik musu jaunoji pasileka ir savo pavarde per bruksneli, tai nelabai tinka ideja verysad.gif

Ale istiesu is jusu tokiu sauniu ideju galima pasigaudyt ax.gif , ko pvz. pati tikrai nesugalvociau arba tiesiog nesuprasciau kam to reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 10:06)
Ale istiesu is jusu tokiu sauniu ideju galima pasigaudyt ax.gif , ko pvz. pati tikrai nesugalvociau arba tiesiog nesuprasciau kam to reikia  lotuliukas.gif

idėjų čia tai yra tikrai thumbup.gif thumbup.gif ir kaip anksčiau piršliaudavo be sm lobyno lotuliukas.gif

ne visai į temą biggrin.gif
... pastebėjau tokį regioninį skirtumą.... išskiriat atskirai pulkas ir poros.... mes visus lydinčius (kurie poromis, nesvarbu vedę ar ne) vadinam palyda arba poromis... tai bandau spėti kad pulkas tai kai iš jaunimo ir dar beveik vienas kito nepažystančių tik surinta palyda , ane.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 05 24, 10:31)
idėjų čia tai yra tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif ir kaip anksčiau piršliaudavo be sm lobyno  lotuliukas.gif
ne visai į temą  biggrin.gif
... pastebėjau tokį regioninį skirtumą.... išskiriat atskirai pulkas ir poros.... mes visus lydinčius (kurie poromis, nesvarbu vedę ar ne) vadinam palyda arba poromis... tai bandau spėti kad pulkas tai kai iš jaunimo ir dar beveik vienas kito nepažystančių tik surinta palyda , ane..  bigsmile.gif

Kad dabar i pulka ir vede ir nevede eina...cia nuo jaunuju priklauso kaip jie nori ir ka kviecia...tiesiog jaunos poros...kad svetimi sugrupuoti butu, tai jau retesnis atvejis....
Atsakyti
Merginos, SOS !!!

Del tu apvaliu saldainiu, ant kuriu lipdukus klijuoja. Kazkuri mergina rase, kad ju yra pirkti Kauno bazeje 22 sandely, bet kad as tokio sandelio neradau doh.gif Ir dabar net neberandu tos zinutes, kad pasitikslinti.
Gal kas pirkot? Gal zinot, kur ju rasti? Jau siandien turiu atiduoti i spaustuve lipdukus atspausdinti, o kad paciu saldainiu nerandu pirkti cry.gif
Atsakyti