Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 13:08)
Aciu mergaites uz komentarus, eisiu sian i pora salonu del sukuosenu pasiklaust  rolleyes.gif

As tai kazkaip nieko nesitikiu gauti, man didziausia dovana butu nuosirdus "aciu" uz musu pastangas  blush2.gif O siaip tikrai tinka ir nuotraukos is vestuviu (nes kiekvieni svotai noretu tureti prisiminima  thumbup.gif  Dovanu kuponas i SPA ar kazka panasaus, pvz. vandens atrakciona t.p. tiktu  mirksiukas.gif Tiktu ir gurmano krepselis, pvz. vynas, suris, kumpis ir kazkas pan.  thumbup.gif O siaip priklauso nuo galimybiu  mirksiukas.gif
O nenoreciau gauti kazkokiu pintikliusku kuriu paskirtis dulkem kaupti  biggrin.gif Geriau suvartojamo kazka tada  4u.gif

tikria taip- statuleles ar kiti praktiskai nepanaudojami daiktai dulkes kauptu;) o didziausia padeka, kad svente bus pavykus- visiems patike bus, ko daugiau ir reikia;)
Atsakyti
Sveikos,
pasigaminau bučinių dėžutes, tai dabar dar vieną pliusiuką užsidėjau biggrin.gif
Dėl dovanų pritariu visoms pasisakiusioms.

Labai noriu padaryti pavardės koncervavimą, bet nežinau kam įteikti. Teka mano sesuo, ir jaunesnių brolių/sesių nebėra, jaunikiui dovanoti nežinau dar ar noriu biggrin.gif Galvoju jaunosios tėčiui, bet tik viena smulkmena- jis toks savotiškas, ir visiškai nemėgsta jokių dovanų ir t.t. doh.gif Gal pačiai jaunajai dovanori, kad nepamirštų iš kokios giminės kilusi biggrin.gif Žodžiu galvosūkis man
Atsakyti
aciu visoms del pavardes konservavimo. na visgi pagalvosiu ar su tikrom darzovem daryti, ar su akmeneliais ir medinem raidem.

del sukuosenu ir makiazu. tai visad pirma sukuosena, po to makiazas, bet sikart gausis turbut pusiau. t.y. pradzioj kirpeja kiek spes, tiek padarys, o po to kosmetologe, ir po to pabaigs kirpeja, jei bus nepabaigus.

del dovanu, tai mes savo liudininkams buvom dovanojom toki kupona saulejoje, i kuri iejo pirtis su jakuzzi ir masazai. na tipo, kad daug dirbo, ruosesi musu vestuvems, tai cia tipo pailseti jiems.

o mes greiciausiai gausim irgi kazka is laisvalaikio pramogu. jaunieji truputi klausinejo.
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 05 24, 12:13)
tikria taip- statuleles ar kiti praktiskai nepanaudojami daiktai dulkes kauptu;) o didziausia padeka, kad svente bus pavykus- visiems patike bus, ko daugiau ir reikia;)

Pritariu pati didziausia dovana matyt laimingus jaunuosius ir pavykusia grazia svente:)
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 05 24, 13:29)
aciu visoms del pavardes konservavimo. na visgi pagalvosiu ar su tikrom darzovem daryti, ar su akmeneliais ir medinem raidem.

del sukuosenu ir makiazu. tai visad pirma sukuosena, po to makiazas, bet sikart gausis turbut pusiau. t.y. pradzioj kirpeja kiek spes, tiek padarys, o po to kosmetologe, ir po to pabaigs kirpeja, jei bus nepabaigus.

del dovanu, tai mes savo liudininkams buvom dovanojom toki kupona saulejoje, i kuri iejo pirtis su jakuzzi ir masazai. na tipo, kad daug dirbo, ruosesi musu vestuvems, tai cia tipo pailseti jiems.

o mes greiciausiai gausim irgi kazka is laisvalaikio pramogu. jaunieji truputi klausinejo.

jegiska dovana!!! man visomis progomis dabar jos labiausiai patinka- SPA, savaitgalis kur nors ir pan, viskas kas tinka dviems ar seimai..zodziu toks atitrukimas nuo visko;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 05 24, 12:38)
jegiska dovana!!! man visomis progomis dabar jos labiausiai patinka- SPA, savaitgalis kur nors ir pan, viskas kas tinka dviems ar seimai..zodziu toks atitrukimas nuo visko;)

aciu visoms uz idejas, ir pasisakymus. 4u.gif bandysim, gal kazka suvartojamo sugalvot biggrin.gif jei kils kam mintis parasykit, paseksiu jusu temele. visoms po 4u.gif sekmes ruosiantis sventems.
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 05 24, 11:41)
nepamirskit parasyt, ko tikrai nenoretumet gauti  4u.gif zinau, kad mes visos skirtingos, bet gal rasiu kokia ideja, nes tikrai nezinau ka padovanot dekui uz jusu pagalba.  4u.gif

g.gif aš nenoriu nieko,geriausia ačiū ir kad patenkinti būtų, o gal kada išnaudosiu savo dukras tekindama biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pritarciau del suvartojamu dovanu drinks_cheers.gif O vat tu statuleliu visu nenoreciau blush2.gif Neturiu kur ju det. Faina butu kelias foto gaut atsiminimui. Man dar tiktu kvepalai (cia jau aisku reik gerai pazinot ta, kam dovanoji...).
Is tikruju pati geriausia dovana - nuosirdus aciu, tai jei prie jo dar vyno butelis is surio gabaliukas, likciau patenkinta kaip rublis smile.gif

As saviskiams nedovanojau nieko - nebuvo mados is tikruju, o be to pati finansavau viska, ka jie dare. Kiek esu buvusi vestuvese, irgi nieko negavau is jaunuju, nors paskutines butos vestuves buvo 2007 tai ne taip ir senai. Per sitas kazkokia smulkmena gausiu, nes irgi kelis kart uzsimine, bet vat ka - nezinau... Ne neuzsisakysiu gi as naglai kvepalu lotuliukas.gif Bet kuriuo atveju tiks viskas 4u.gif Neesu isranki, o ir nesitikiu nieko. Man svarbu, kad viskas ok butu vakaro metu, be jokiu dideliu kliauzu blush2.gif

Vakar buvau matuotis savo suknios - reik ja siaurint siek tiek. O jau mano ilgumas su ja doh.gif Tikra dylba lotuliukas.gif Gerai, kad ir vyras aukstas, kitaip sulinio kartim visi isvadintu lotuliukas.gif Kazkaip nerealiai ji mane aukstina, o ir taip ugiu nesiskundziu doh.gif Bet dar vis labai ji man patinka, o tai yra gerai thumbup.gif
Spintoje radau nuo 2005 metais vykusiu vestuviu suknia - pasiuta man, tai jau niekam nebeparduosi. Nusprendziau ja nukirpt iki keliu ir taip turesiu dar viena kokteiline kuklia suknike (kaip tik ja man ta pati draugaite sutvarkys, pas kuria nuomuojuosi thumbup.gif ).
Atsakyti
MES KAI VEDEMES TAI PIRLIAM PIRKOM PRAMOGU RINKINI TEN GALEJO ISIRINKT KOKIA PRAMOGA ORI smile.gif
Atsakyti
Ziulyte, o kokio kirpimo tavo suknytė ax.gif ? mane domina, nes sakei, kad labai aukština, ilgina tave. O man šito gėrio laaaabai trūksta blush2.gif Tokia žinai vadinama sprindis nuo žemės esu rolleyes.gif Tai sakau, gal ir man panašaus stiliaus reiktų paieškot ax.gif labai jau noriu atrodyt aukštesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipiriuke30: 24 gegužės 2012 - 14:13
QUOTE(pipiriuke30 @ 2012 05 24, 15:12)
Ziulyte, o kokio kirpimo tavo suknytė ax.gif ? mane domina, nes sakei, kad labai aukština, ilgina tave. O man šito gėrio laaaabai trūksta blush2.gif  Tokia žinai vadinama sprindis nuo žemės esu rolleyes.gif Tai sakau, gal ir man panašaus stiliaus reiktų paieškot ax.gif labai jau noriu atrodyt  aukštesnė

Ji yra ideta i fotki.com mano albumiuka, tik kad foto siaubinga. Virus su dekoruotom petneselem, krutine juoda, kietinta siek tiek. Nugaroje didele iskirpte (liemeneles normalios neimanoma detis - matysis susegimai, tai as jos visai nesidesiu), bet ji dekoruota virvutem ir siuvineta kaip petneseles. Tuoj nuo krutines atlasine medziaga prigludus iki klubu, o nuo ju svelni A raide iki zemes. Jokie ne gode (zuvytes vadinama forma), ne kliosai (kur kirpta is istrizos medziagos ir pasisukus gerai sijonas keliasi iki juosmens horizontaliai), tiosiog A raide ir viskas. Modelis dekingas nuomai, nes platesniu klubu motera irgi tilptu - tada ilgis pasiduoda i ploti siek tiek ir viskas ciki.
Atsakyti
Bandau įsivaizduot 4u.gif Jei gali į až įmesk savo fotki slapuką ax.gif
Atsakyti