Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(solkra @ 2012 05 24, 01:00)
Sveikute,  4u.gif

Tą medžiagą pirkau gėlyne hihihi.gif Jaučiu jos galima gauti bet kur, kur prekiaujama gėlėmis mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif apie sita vieta nepagalvojau
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2012 05 24, 11:05)
Del tu apvaliu saldainiu, ant kuriu lipdukus klijuoja. Kazkuri mergina rase, kad ju yra pirkti Kauno  bazeje 22 sandely, bet kad as tokio sandelio neradau  doh.gif Ir dabar net neberandu tos zinutes, kad pasitikslinti.
Gal kas pirkot? Gal zinot, kur ju rasti? Jau siandien turiu atiduoti i spaustuve lipdukus atspausdinti, o kad paciu saldainiu nerandu pirkti  cry.gif

as tai rasius buvau, kad tie keturkampiai yra rodos 12 sandelyje ir dar kazkokiam maciau
Atsakyti
Vakar klausiau, bet kazkaip niekas nesureagavo blush2.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 23, 14:29)
Dabar klausimai  biggrin.gif  Jai grazinates salone, tai ka pirmiau darotes sukuosena ar makijaza?

Sventes metu jai kazka reik pasakyti apie jaunuosius ar kreiptis i juos, kaip sakote "jaunieji" ar vardais? Nes kiek skaiciau scenariju, tai daug kur tiesiog "jaunasis", "jaunojo"  g.gif Man kazkaip nelabai  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 11:58)
Vakar klausiau, bet kazkaip niekas nesureagavo  blush2.gif

pirmiausia sukuosena, paskui makiazas, visada taip dariausi, visoms progoms;) tiek kometologe, tiek kirpeja ta pacia eiga susako;)

kad del kreipimosi, pagrinde vardais, bet bus pora posmu, kur ne vardais, o jaunaisiais kreipsiuosi;)
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 05 24, 08:54)
dabar paaiskinkit tiksliai klaip darote. is papriku padarot raides ir agurkus sudedat. kuo uzpilat? o kaip uzdarot tada? bet realiai tos darzpves nelaikys ilgai, o taip noretusi, kad tas stiklainiukas ilgiau pastovetu. nors realiai pagalvojus, tai ka ten laikys kas stiklainiuka:)

As viska dariau pati. Nusipirkau trumpavaisiu agurku, paprikos. Ispjausciau raides is paprikos ir tada dejau i iskaitinta uzsukamu dangteliu stiklaini doh.gif Agurkus stacius, nupjovus galiukus. Reikia, kad prispaustu tas raides. Darbas sunkus, gera pusvalandi dejau, bet sudejau... Tada pyliau marinatu, kuri viriau pati (visad taip konservuoju, tai cia nieko naujo). Uzpyliau verdanciu, nupyliau, marinata uzviriau vel, ir vel uzpyliau ir vel nupyliau, uzviriau. Taip 4 kart. Ant virsaus pries visus pylimus dar cesnako skilteliu, krapu ugliu, lauro lapu ir pipiru pridejau. Po visu tu uzpylimu ir nupylimu paskutini kart uzpyliau verdanti, dangteli nuvaliau spiritu ir uzsukau. Is patirties zinau, kad laikys min 3 metus lotuliukas.gif Nebent pades kazkur labai siltai, tada gali nusaut, bet siaip - jokiu problemu.

QUOTE(GreenEyes @ 2012 05 24, 09:01)
na taip maikutes butu is uzsienio ir lidukai ant kuriu su printeriu pausdint gali, tai namie pasidarai kiek reikia

Tokiu lipduku yra ir Lietuvoje, gal tik panos nezino. Tikrai esu darius - jokiu problemu ir nebrangu. Office day tikrai yra, tik kad pakuotem. Reikia paieskot, kur tas popierius po viena pardavinejamas. Maikuciu pigiu irgi yra - Urban passion kinieciu pardej arba Gariunuose. Aisku, kokybe ju ten ne kazi kokia, bet tikrai yra 4u.gif Plius gi dar tekstiliniai flamikai buna - per viena vaiku gimtadieni taip smagiai visi maikuciu prisigaminom, uzlyginom ir va skalbiu skalbiankej - nieko. Viskas ciki.

QUOTE(pulina @ 2012 05 24, 10:31)
idėjų čia tai yra tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif ir kaip
... pastebėjau tokį regioninį skirtumą.... išskiriat atskirai pulkas ir poros.... mes visus lydinčius (kurie poromis, nesvarbu vedę ar ne) vadinam palyda arba poromis... tai bandau spėti kad pulkas tai kai iš jaunimo ir dar beveik vienas kito nepažystančių tik surinta palyda , ane..  bigsmile.gif

Palyda, pulkas, poros yra vienas ir tas pats, tik vadinama visur skirtingai 4u.gif Jau senai ta mada baigesi i pulka kviesti tik netekejusias/nevedusius. Dabar kas kaip ismano, tas taip daro...

Merginos, SOS !!!

Del tu apvaliu saldainiu, ant kuriu lipdukus klijuoja. Kazkuri mergina rase, kad ju yra pirkti Kauno  bazeje 22 sandely, bet kad as tokio sandelio neradau  doh.gif Ir dabar net neberandu tos zinutes, kad pasitikslinti.
Gal kas pirkot? Gal zinot, kur ju rasti? Jau siandien turiu atiduoti i spaustuve lipdukus atspausdinti, o kad paciu saldainiu nerandu pirkti  cry.gif

Saladainiai kvadratiniai, Capucino Conffect vadinasi. 12 sandelys sudeta prie sokoladuku, o ne saldainiu. Kaina apie 23 Lt mirksiukas.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 11:58)

Visad pirma sukuosena, paskui makijazas 4u.gif
As kreipciausi vardais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 24 gegužės 2012 - 11:21
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 10:58)

pirma sukuosena paskui makiazas smile.gif
as visiap kreipsiuos kur oficialiau gal vardais kur siaip bendrai jaunieji nezinau pagal situacija kaip iseis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as truputi ne savo temoj, nes esu jaunoji, bet noriu svociu- liudytoju paklausti, ko gi Jus noretumet is jaunuju dovanu smile.gif) manau, kad ner geriau ko paklausti kaip Jusu, todel pasidalinkit savo norais, kad galeciau savo svociutei, na nepamirskim ir pirslio smile.gif , kazka grazaus ir idomaus padovanoti. nepamirskit parasyt, ko tikrai nenoretumet gauti 4u.gif zinau, kad mes visos skirtingos, bet gal rasiu kokia ideja, nes tikrai nezinau ka padovanot dekui uz jusu pagalba. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 24 gegužės 2012 - 11:43
QUOTE(NIKKAA @ 2012 05 24, 11:41)
Sveikos, as truputi ne savo temoj, nes esu jaunoji, bet noriu svociu- liudytoju paklausti, ko gi Jus noretumet is jaunuju dovanu smile.gif) manau, kad ner geriau ko paklausti kaip Jusu, todel  pasidalinkit savo norais, kad galeciau savo svociutei, na nepamirskim ir pirslio smile.gif , kazka grazaus ir idomaus padovanoti. nepamirskit parasyt, ko tikrai nenoretumet gauti  4u.gif zinau, kad mes visos skirtingos, bet gal rasiu kokia ideja, nes tikrai nezinau ka padovanot dekui uz jusu pagalba.  4u.gif

na is esu gavus puodelius su nuotraukom is pirmuju jaunuju:)
o siaip priklauso nuo to kiek galit leist dovanom:) man patiktu kad vestuviu foto padovanotu, na man patinka laiks nuo laiko pavartyt ir prisimint:) galit koki masaza padovanot tikrai buna dabar akciju ir pasiulymu uz gera kaina, net nezinau labai priklauso kokie zmones ka megsta gal turi koki hobi. galima daug ka pritaikyt.
Atsakyti
Mes irgi savo jauniesiems dovanojom ceki i SPA centra ir jie issirinko masazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 24, 12:48)
na is esu gavus puodelius su nuotraukom is pirmuju jaunuju:)
o siaip priklauso nuo to kiek galit leist dovanom:) man patiktu kad vestuviu foto padovanotu, na man patinka laiks nuo laiko pavartyt ir prisimint:) galit koki masaza padovanot tikrai buna dabar akciju ir pasiulymu uz gera kaina, net nezinau labai priklauso kokie zmones ka megsta gal turi koki hobi. galima daug ka pritaikyt.

thumbup.gif pagal norus ir galimybes;)

as va pernai kai liudininke buvau, gavom labai grazias druskine ir pipirine, tokia apsikabinusi pora..superines!!!!, kavos pokeli ir galvoju saldainiu turbut dezute, viskas garziai yapkuota, prabangiai atrode, skaniai suvartojom, o va tos figureles kaskarta man primena jaunuju svente;) kai as tuokiausi nebuvo mados kazka dovanoti pirlsiams, tai ir nedovanojom;)
Atsakyti
Aciu mergaites uz komentarus, eisiu sian i pora salonu del sukuosenu pasiklaust rolleyes.gif
QUOTE(NIKKAA @ 2012 05 24, 12:41)
Sveikos, as truputi ne savo temoj, nes esu jaunoji, bet noriu svociu- liudytoju paklausti, ko gi Jus noretumet is jaunuju dovanu smile.gif) manau, kad ner geriau ko paklausti kaip Jusu, todel  pasidalinkit savo norais, kad galeciau savo svociutei, na nepamirskim ir pirslio smile.gif , kazka grazaus ir idomaus padovanoti. nepamirskit parasyt, ko tikrai nenoretumet gauti  4u.gif zinau, kad mes visos skirtingos, bet gal rasiu kokia ideja, nes tikrai nezinau ka padovanot dekui uz jusu pagalba.  4u.gif

As tai kazkaip nieko nesitikiu gauti, man didziausia dovana butu nuosirdus "aciu" uz musu pastangas blush2.gif O siaip tikrai tinka ir nuotraukos is vestuviu (nes kiekvieni svotai noretu tureti prisiminima thumbup.gif Dovanu kuponas i SPA ar kazka panasaus, pvz. vandens atrakciona t.p. tiktu mirksiukas.gif Tiktu ir gurmano krepselis, pvz. vynas, suris, kumpis ir kazkas pan. thumbup.gif O siaip priklauso nuo galimybiu mirksiukas.gif
O nenoreciau gauti kazkokiu pintikliusku kuriu paskirtis dulkem kaupti biggrin.gif Geriau suvartojamo kazka tada 4u.gif
Atsakyti
Merginos, SOS !!!

Kvadratiniu saldainuku tikrai yra 4- 5 sandeli, jie sujungti ten kazkaip, tai vienam tokiam ale koskeli tikrai maciau 4u.gif
Atsakyti