Kaip ir kai kas spėjot, aš iš tiesų po savaitgalio su MB, iš tiesų šis išsiskyrimo tarpas man ėjos kaip niekada lėtai, visada pasiilgstu, bet dabar - kažkas baisaus. Tai pagaliau sulaukiau, bet aišku, dar neatsisveikinus jau buvo liūdna, kad vėl teks grįžt į įprastą gyvenimą. kaip ir jis sako, kartu taip ramu, geriauisai pailsim vienas šalia kito.
Rašėt čia apie prisipažinimus meilėje, tai maniškis pasakė šiuos žodžius per mano gimtadienį (tiesą, prieš tai mane išprovokavęs pirmą tai pasakyt
 ), čia a la dovana buvo
), čia a la dovana buvo  Tada dar net ir mėnesį nesusitikinėjom, bet tiesiog buvom tikri, mtyt dėl to taip sąlyginai greit ir prisipažinom.
 Tada dar net ir mėnesį nesusitikinėjom, bet tiesiog buvom tikri, mtyt dėl to taip sąlyginai greit ir prisipažinom.Sachar, Tavo atveju gal ir gerai, kad jis nesišvaisto tokiais žodžiais, matyt, nori būt tikras, kad tikrai tą jaučia, o gal ir pats sau bijo pasakyt. Ir atrodo, kad jis tą jaučia, tik bijo pasakyt. ĮO Tau žinoma, kad norisi išgirsti. Įdomu, kodėl jis netiki, kad ne tiek jau ir daug turėjai prieš jį, nejaugi visos moterys tokios pasileidusios jo akyse
 Tai kas būtų, jei sakytum, kad jis Tau pirmas?
 Tai kas būtų, jei sakytum, kad jis Tau pirmas?   
 Elegantiškai sninga, džiugu matyt pasveikusią. Tikriausiai labai smagu jau turėti bilietą kišenėj, o kiek laiko praleisit kartu? Visą vasarą, o gal Tavo šaly mokslai prasideda tik spalį? Bet kokiu atveju, Jūsų laukia puikus ir ilgas laikas kartu
 Ne, nebuvau MB  "statybų aikštelėje", nors šiaip smalsu, kokie ten remontų rezultatai. Jei jau pats sako, kad patenkintas, vadinas, tikrai tobulai atliko darbą, nes pats sau priekabus yra
 Ne, nebuvau MB  "statybų aikštelėje", nors šiaip smalsu, kokie ten remontų rezultatai. Jei jau pats sako, kad patenkintas, vadinas, tikrai tobulai atliko darbą, nes pats sau priekabus yra 
Kliamka, kaip sveikata? Įsivaizduoju, kad dėl to netikrumo jausmo sunku sulaukt ir tos liepos ar rugpjūčio. Bet laikas greitai bėga, laikykis