QUOTE(festina lente @ 2012 06 12, 12:23)
Labas mergaites
Liepos daugelis laukia kaip isganymo,ane

Maniskis taip pat liepa gryzta,tik dar nzn kuriam laikui.
Na,as nemanau,kad tas tarpas del to vadinamo spaudimo atsirado... Tiesiog va ziurint is salies,pradeda visai kitoks vaizdelis deliotis. Laisvas kaip paukstis,kur nutupe,ten simpatija atsirado. Bet tu iklimpus ziauriai,jei jau tiek laiko lauki ir esi visiskai nezinioj. Gi nebutina zmogui kazka zadeti,tiesiog pabendrauti,kad ir apie ora paklausti,jei nesinori asmenisku temu liesti. O cia neraso menesiais,dievazi nesuprantu.
Aha, prisidedu prie laukiančiųjų liepos.

Na taip, taip, ten nebuvo vien tik dėl spaudimo visas tas reikalas, tiesiog daug aplinkybių susidėjo į visumą, o kai pradėjom bendraut dar aną vasarą tai tik paskui pasirodė, kad jis dar nebuvo savo ankstesnės draugystės pamiršęs, bet jau buvo viskas subyrėję, neįmanoma suklijuot, buvo labai nusivylęs, įskaudintas ne tik jis bet ir daugiau žmonių, buvo pasakyta daug negatyvių žodžių apie draugystę per atstumą, sugriauti ateities planai ir pan.
Man jis nenorėjo nieko žadėti, nes bijojo, kad negalės ištesėti ir nenorėjo manęs įskaudint, nes - kaip pats sakė - būtų sau neatleidęs. Jis netiki meile per atstumą, suprato, kad meilei vien meilės neužtenka, kad turi kažką keisti ir įnešti į savo gyvenimą daugiau sėslumo, jei nenori būti vienas. O to sėslumo įnešti labai sunku, pasirinko jis tokį gyvenimo būdą, nežinojo kokia jo kaina. Dabar sako, kad tai buvo klaida. Galiausiai aš sakiau tikrai nereikia nieko žadėti, galim susitikt arbatos išgert.

suprantu, kad čia buvo mano skiedalai, bet jau buvo mano paskutinė viltis. O tas mano laukimas buvo kartu ir bandymas susitaikyti, kad jo nebematysiu, tiesiog bandžiau gyventi toliau, nors buvo labai apmaudu. Galiausiai nutrūko laiškai ir aš bandžiau žiūrėti į priekį. O tada vieną vakarą - labas kliamka, aš - labas, jis- šiandien kaip tik apie tave galvojau, ateinu, o tu prisijungus, aš - keista, kad apie mane dar pagalvoji, jis - o aš ir nebuvau pamiršęs.

Truputį pasipasakojau.
Aš noriu tik gyvai su juo pasikalbėt šitom temom todėl dabar vėl turiu laukti, kito kelio nėra. Labai noriu pasikalbėt, tik kažin kaip reikės pradėt.

Reikės nusiteikt tiesą pasakyt, kad netektų gailėtis, kad kažko nepasakiau.
Ačiū kad paprotinat, duokit velnių man.
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 12, 11:42)
Kliamka, nu ir situacija

Nesuprantu, ar čia ta pažįstama įsisvaigus dar į jį, ar jis iš tikrųjų dar su ja bendrauja
Ką žadi daryti?
O man jau po truputį ateina į galvą, kad tikrai MB išvažiuoja

Nenoriuuu
Ta pažįstama turi savo draugą ir su juo planuoja ateitį. Ji buvo įsisvaigus į jį, bet čia jau prieš kokius 3-4 gal metus buvo. Išsiskyrė, tik, kaip suprantu, tai jis norėjo pas ją grįžti pernai. Ji bernų savo turėjo, bet su juo nueidavo kur nors prabangiai pavalgyt ar pan. Pasijuokdavo, kad alia naudojasi jo pinigais.

100 proc. nesu tikra, bet gal čia ji ir yra toji, kuri jį įskaudino.
Gal jau užknisau aš jus su savo santa barbarom.

bet jei turit minčių, patarkit ką nors, nežinau ką. Noriu būt savim ir sakyt visą tiesą, bet kartu ir bijau jį prarasti. Tai pirma reikėtų išsiaiškint kokios jo mintys, norai ir pan.
neliūdėk

bus kiek kitoks etapas, bet nieko baisaus.