Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 06 12, 07:43)
O tu isitikinus, akd cia del spaudimo? g.gif

O ka gali zinoti, gal jis gaves pasiulyma susitikti su nepazystama mergina atsisakys  g.gif Na man tai knietetu ismeginti  rolleyes.gif

Sudėtingas laikas buvo tiek jam, tiek man. Jis tikrai nežinojo ko nori, o iš manęs jautė, kad jis man daugiau nei šiaip pažįstamas kavos pagert.

Ši mintis žavi. rolleyes.gif biggrin.gif bet didelė tikimybė, kad parodys jam mano foto tai nekas išeitų biggrin.gif

Mano katinai jau kartu žaist pradėjo, nuo pat ryto vėl galvom eina, jei vienas ramus guli tai kitas kabina biggrin.gif gerai kad bent naktį leido pamiegot. smile.gif

geros dieneles smile.gif
Atsakyti
Tiek citavau, rašiau ir ištryniau netyčia doh.gif doh.gif
Nebecituosiu biggrin.gif

Sachar, laukia trumpos atostogos kartu, fainaa wub.gif
Matyt tavasis dar ir toks žmogus, kuris tokiais žodžiais nesisvaido dažnai. Svarbu jauti, kaip viskas iš tiesų yra 4u.gif

O rimtų ir tarp jaunesnių yra, va tokį radau biggrin.gif
Manau, protingi vyrai nori su tokiom pat protingom būti, jiems nereikia tokios, kuri be nuomonės visai ax.gif

Kliamka, nu ir situacija biggrin.gif Nesuprantu, ar čia ta pažįstama įsisvaigus dar į jį, ar jis iš tikrųjų dar su ja bendrauja unsure.gif
Ką žadi daryti? rolleyes.gif

Elegantiškai sninga, mačiau jau pasveikai 4u.gif Gal jau darbų apmažėjo? Tuoj ir liepa smile.gif

Abiga, smagu, kad susitikot 4u.gif Kur išleki? smile.gif

O man jau po truputį ateina į galvą, kad tikrai MB išvažiuoja unsure.gif Nenoriuuu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 12, 11:42)
Sachar, matyt tavasis dar ir toks žmogus, kuris tokiais žodžiais nesisvaido dažnai. Svarbu jauti, kaip viskas iš tiesų yra  4u.gif

O rimtų ir tarp jaunesnių yra, va tokį radau biggrin.gif Manau, protingi vyrai nori su tokiom pat protingom būti, jiems nereikia tokios, kuri be nuomonės visai  ax.gif

Tuoj ir liepa  smile.gif

O man jau po truputį ateina į galvą, kad tikrai MB išvažiuoja  unsure.gif Nenoriuuu  verysad.gif

Na tikekimes kad tas jausmas, jog as jam svarbi nedings blush2.gif

Na tau pasiseke thumbup.gif

Si karta ir as laukiu liepos bigsmile.gif Tikriausia ilgiausias nesimatymo laiko tarpas bus, 5 savaites unsure.gif

Tai jau TB nusiziurejes kur leks? unsure.gif Galia akd reiks issiskirti...
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Liepos daugelis laukia kaip isganymo,ane biggrin.gif Maniskis taip pat liepa gryzta,tik dar nzn kuriam laikui.

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 12, 01:00)

Matot, aš anksčiau jau bandžiau remti jį, klausinėti, tai rezultatas buvo penki mėn laukimo. doh.gif  todėl dbr kitokią taktiką imu. biggrin.gif

Na,as nemanau,kad tas tarpas del to vadinamo spaudimo atsirado... Tiesiog va ziurint is salies,pradeda visai kitoks vaizdelis deliotis. Laisvas kaip paukstis,kur nutupe,ten simpatija atsirado. Bet tu iklimpus ziauriai,jei jau tiek laiko lauki ir esi visiskai nezinioj. Gi nebutina zmogui kazka zadeti,tiesiog pabendrauti,kad ir apie ora paklausti,jei nesinori asmenisku temu liesti. O cia neraso menesiais,dievazi nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 12, 13:12)
Na tikekimes kad tas jausmas, jog as jam svarbi nedings blush2.gif

Na tau pasiseke  thumbup.gif

Si karta ir as laukiu liepos  bigsmile.gif Tikriausia ilgiausias nesimatymo laiko tarpas bus, 5 savaites  unsure.gif

Tai jau TB nusiziurejes kur leks?  unsure.gif Galia akd reiks issiskirti...

Nedings nedings 4u.gif
Manau, mums čia visoms vienaip ar kitaip pasisekė wub.gif Pvz.: mano aplinkoj nemažai vienišų žmonių.. ax.gif
Aha, jau daugmaž smile.gif Labai gaila, tik dabar susivokiu, kad jau TUOJ.. Vajėtus unsure.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 06 12, 13:23)
Labas mergaites  4u.gif

Liepos daugelis laukia kaip isganymo,ane  biggrin.gif  Maniskis taip pat liepa gryzta,tik dar nzn kuriam laikui.
Na,as nemanau,kad tas tarpas del to vadinamo spaudimo atsirado... Tiesiog va ziurint is salies,pradeda visai kitoks vaizdelis deliotis. Laisvas kaip paukstis,kur nutupe,ten simpatija atsirado. Bet tu iklimpus ziauriai,jei jau tiek laiko lauki ir esi visiskai nezinioj. Gi nebutina zmogui kazka zadeti,tiesiog pabendrauti,kad ir apie ora paklausti,jei nesinori asmenisku temu liesti. O cia neraso menesiais,dievazi nesuprantu.

Ne, man liepa bus kaip tik pats baisiausias mėnuo turbūt biggrin.gif MB išvažiuos, praktika prasidės.. Uch cool.gif
Manau tu teisi. Kliamka, manau pati supranti, kad metų metus taip nelauksi.. Jei žmogus nori būti su kažkuo, tai ir būna. Taip, pradžioj būna visokių nesklandumų/neaiškumų, nežinojimo ko nori... Bet tai tęstis amžinai tikrai negali, juk tau gyventi irgi reikia unsure.gif O jau laiko praėjo nemažai unsure.gif Manau, geriausia būtų išsiaiškinti per šią vasarą kas ir kaip 4u.gif

Aš jungiu PC lauk, o tai pragulėsiu taip visą dieną.. Vakare lekiam su draugais pavakrieniaut, tai užsuksiu rytoj mirksiukas.gif
Geros dienos visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 11, 22:49)
Labas  4u.gif  As atsimenu,kai pati pradejau cia bendrauti. Kartais budavo lyg ir nejauku isikisti i pokalbi,kartais ir nesureaguodavo niekas,man kazka parasius. O kartais ir neturedavau ka pasakyti,tiesiog paziuredavau ka kitos plepa.

Man biski su atmintim problemos  blush2.gif  gal jau rasei... Kaip jus bendraujat,kaip tveriat ta laika toli vienas nuo kito? Ir ar labai didelis atstumas skiria?

Pvz as su saviskiu tai ryte susirasom sms,o vakarais plepam,su neto pagalba. Kai jo nera,tai as tokia namiseda pasidarius,nelabai norisi ten kokiu kompaniju ar linksmybiu. Gryzta i namus kas 2 menesius poros savaiciu atostogoms. Va taip gyvenam mes.

ir as turiu problemu del atminties drinks_cheers.gif
na, matyt, kaip ir visur, pradzia nera lengva biggrin.gif
kadangi nera kito pasirinkimo, tenka tverti ta laiką, be to ir kaip ir pripratusi esu... nes pradejom draugauti, kuomet jis jau vazinejosi i uzsieni, tada grizdavo dar reciau.. i metus 2 kartus biggrin.gif doh.gif dabar irgi grizineja mazdaug kas du menesius ir buna Lietuvoje apie 2 savaites.. smile.gif tikiuosi kad rugpjucio oradzioje sulauksiu ir vel..
Skandinavijos šaly jis, nei toli, nei arti smile.gif bendraujam mes irgi ir per telefoną, iki pietu susirasom dazniausiai sms, pabendraujam ir internetu..
tiesa sakant, na dar metelius pakentesiu, kol mokslus pabaigsiu, bet kaip toliau nezinau, as jau nebenoriu tokios draugystės, 5 metus šitaip būti.. schmoll.gif
as stengiuosi neuzsidaryti namie, iseinu su draugemis susimatyti ir siaip isvaziuoju, pas giminaičių ar dar kur.. kazkaip greiciau laikas man praeina ir pati tuoemt geriau jaučiuosi, dienų neskaičiuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 12, 12:23)
Labas mergaites  4u.gif
Liepos daugelis laukia kaip isganymo,ane  biggrin.gif  Maniskis taip pat liepa gryzta,tik dar nzn kuriam laikui.

Aha, prisidedu prie laukiančiųjų liepos. biggrin.gif
Na taip, taip, ten nebuvo vien tik dėl spaudimo visas tas reikalas, tiesiog daug aplinkybių susidėjo į visumą, o kai pradėjom bendraut dar aną vasarą tai tik paskui pasirodė, kad jis dar nebuvo savo ankstesnės draugystės pamiršęs, bet jau buvo viskas subyrėję, neįmanoma suklijuot, buvo labai nusivylęs, įskaudintas ne tik jis bet ir daugiau žmonių, buvo pasakyta daug negatyvių žodžių apie draugystę per atstumą, sugriauti ateities planai ir pan.
Man jis nenorėjo nieko žadėti, nes bijojo, kad negalės ištesėti ir nenorėjo manęs įskaudint, nes - kaip pats sakė - būtų sau neatleidęs. Jis netiki meile per atstumą, suprato, kad meilei vien meilės neužtenka, kad turi kažką keisti ir įnešti į savo gyvenimą daugiau sėslumo, jei nenori būti vienas. O to sėslumo įnešti labai sunku, pasirinko jis tokį gyvenimo būdą, nežinojo kokia jo kaina. Dabar sako, kad tai buvo klaida. Galiausiai aš sakiau tikrai nereikia nieko žadėti, galim susitikt arbatos išgert. doh.gif suprantu, kad čia buvo mano skiedalai, bet jau buvo mano paskutinė viltis. O tas mano laukimas buvo kartu ir bandymas susitaikyti, kad jo nebematysiu, tiesiog bandžiau gyventi toliau, nors buvo labai apmaudu. Galiausiai nutrūko laiškai ir aš bandžiau žiūrėti į priekį. O tada vieną vakarą - labas kliamka, aš - labas, jis- šiandien kaip tik apie tave galvojau, ateinu, o tu prisijungus, aš - keista, kad apie mane dar pagalvoji, jis - o aš ir nebuvau pamiršęs. mega_shok.gif Truputį pasipasakojau. rolleyes.gif
Aš noriu tik gyvai su juo pasikalbėt šitom temom todėl dabar vėl turiu laukti, kito kelio nėra. Labai noriu pasikalbėt, tik kažin kaip reikės pradėt. doh.gif Reikės nusiteikt tiesą pasakyt, kad netektų gailėtis, kad kažko nepasakiau.
Ačiū kad paprotinat, duokit velnių man. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 12, 11:42)
Kliamka, nu ir situacija  biggrin.gif Nesuprantu, ar čia ta pažįstama įsisvaigus dar į jį, ar jis iš tikrųjų dar su ja bendrauja  unsure.gif
Ką žadi daryti?  rolleyes.gif

O man jau po truputį ateina į galvą, kad tikrai MB išvažiuoja  unsure.gif Nenoriuuu  verysad.gif

Ta pažįstama turi savo draugą ir su juo planuoja ateitį. Ji buvo įsisvaigus į jį, bet čia jau prieš kokius 3-4 gal metus buvo. Išsiskyrė, tik, kaip suprantu, tai jis norėjo pas ją grįžti pernai. Ji bernų savo turėjo, bet su juo nueidavo kur nors prabangiai pavalgyt ar pan. Pasijuokdavo, kad alia naudojasi jo pinigais. doh.gif 100 proc. nesu tikra, bet gal čia ji ir yra toji, kuri jį įskaudino. g.gif
Gal jau užknisau aš jus su savo santa barbarom. doh.gif bet jei turit minčių, patarkit ką nors, nežinau ką. Noriu būt savim ir sakyt visą tiesą, bet kartu ir bijau jį prarasti. Tai pirma reikėtų išsiaiškint kokios jo mintys, norai ir pan.

neliūdėk smile.gif 4u.gif bus kiek kitoks etapas, bet nieko baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 12, 17:05)

Aš noriu tik gyvai su juo pasikalbėt šitom temom todėl dabar vėl turiu laukti, kito kelio nėra. Labai noriu pasikalbėt, tik kažin kaip reikės pradėt. doh.gif Reikės nusiteikt tiesą pasakyt, kad netektų gailėtis, kad kažko nepasakiau.
Ačiū kad paprotinat, duokit velnių man. biggrin.gif
Papildyta:

Gal jau užknisau aš jus su savo santa barbarom. doh.gif  bet jei turit minčių, patarkit ką nors, nežinau ką. Noriu būt savim ir sakyt visą tiesą, bet kartu ir bijau jį prarasti. Tai pirma reikėtų išsiaiškint kokios jo mintys, norai ir pan.

Na pasikalbeti tai butinai apie viska ir be nutylejimu,bent is tavo puses.

O i tai,kad bijai ji prarasti... Na neiseina man kitaip sudeti,kad graziau skambetu ax.gif Bet negali prarasti tai,kas nera tavo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 12, 18:07)
O i tai,kad bijai ji prarasti... Na neiseina man kitaip sudeti,kad graziau skambetu  ax.gif  Bet negali prarasti tai,kas nera tavo.  verysad.gif

Taip, taip, žinau. tongue.gif Tik klausimas ar išvis kada nors žmogus būna kito. unsure.gif Manau suprantama apie ką kalbu. Nenoriu prarasti mūsų susitikimų, vakarų, kalbų, bučinių... mūsų buvimo kartu. Ir vilties matyti bendrą ateitį. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 12, 18:53)
Taip, taip, žinau.  tongue.gif Tik klausimas ar išvis kada nors žmogus būna kito.  unsure.gif Manau suprantama apie ką kalbu. Nenoriu prarasti mūsų susitikimų, vakarų, kalbų, bučinių... mūsų buvimo kartu. Ir vilties matyti bendrą ateitį. rolleyes.gif

perskaičius tavo istoriją, galėčiau tik patarti su juo rimtai ir atvirtai pasikalbėti ir jeigu yra abipusiai jausmai, juos pradėti puoselėti 4u.gif paskleiski dar moteriškus kerus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugio_gele: 12 birželio 2012 - 18:04
Green tea, pažintinė kelionė po Europą, turėčiau iki Adrijos jūros nusigaut. Ir laukiu aplinkos pakeitimo, ir žinau, kad išvažiavus nė kiek ne mažiau MB ilgėsiuos smile.gif

Vakar tokia komiška situacija buvo, svarstėm apie suknelių modelius vestuvėms, į kurias esam pakviesti liepos pabaigoj, o aš vis neišsirenku - visos interneto nuotraukose gražios, o kai pagalvoji, kad aš ją turėčiau apsivilkt, vis atrodo, netiktų kažkas, tai per trumpa, tai per atvira, bijau, kad labai jį užknisau blush2.gif

Kliamka, Tavo istorija matyt net už santa barbaras geresnė biggrin.gif Man kilo mintis, gal Tavo pažįstama žino apie jus ir bando reakciją išgaut pasisakymais, kad jis ją kviečiasi pas save? Tavo vietoj nenorėčiau jos sutikt turbūt ir baisiai pavydėčiau, kad juos tikrai dar kai kas sieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 12, 12:59)
Pvz.: mano aplinkoj nemažai vienišų žmonių..  ax.gif

Ne, man liepa bus kaip tik pats baisiausias  mėnuo turbūt  biggrin.gif MB išvažiuos, praktika prasidės..

O mano aplinkoj daugiau susiporavusiu, jau nemazai is ju ir vestuves sukelti spejo, o as va dar nesusitupiu vis hihihi.gif

Na praktika uzims mintis, lengviau bus priprasti prie to kad TB ne salia 4u.gif

QUOTE(Rugio_gele @ 2012 06 12, 14:08)
na dar metelius pakentesiu, kol mokslus pabaigsiu, bet kaip toliau nezinau, as jau nebenoriu tokios draugystės, 5 metus šitaip būti..  schmoll.gif

Kaip smagu, kad yra kazkoks galutinis tikslas, tada lengviau laukti wub.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 12, 17:05)
Jis netiki meile per atstumą, suprato, kad meilei vien meilės neužtenka, kad turi kažką keisti ir įnešti į savo gyvenimą daugiau sėslumo, jei nenori būti vienas. O to sėslumo įnešti labai sunku, pasirinko jis tokį gyvenimo būdą, nežinojo kokia jo kaina.

Gal jau užknisau aš jus su savo santa barbarom. doh.gif  bet jei turit minčių, patarkit ką nors, nežinau ką. Noriu būt savim ir sakyt visą tiesą, bet kartu ir bijau jį prarasti.

Meilei reikia pastangu ir noro tas pastangas deti, abipusio. Ne atstumas kliutis, o mes patys 4u.gif

Gerai, akd nori pasikalbeti, manau pats laikas, negali amzinai ta nezinomybe testis, nes tai gaunasi saves skaudinimas ir gumos tempimas, nes kuo toliau tuo sunkiau darosi paleisti ta zmogu... Bet niekad nepamirsk, kad tu ir tavo poreikia tau turi buti svarbiausi, ir nenuvertink saves 4u.gif

Na, pas mane ir santa barbaros, taigi nepergyvenk mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 06 12, 19:18)
pažintinė kelionė po Europą, turėčiau iki Adrijos jūros nusigaut. Ir laukiu aplinkos pakeitimo, ir žinau, kad išvažiavus nė kiek ne mažiau MB ilgėsiuos smile.gif

Kaip faina bigsmile.gif Kodel as praleidau sita zinia? doh.gif Ilgam vaziuoji?
Atsakyti