Futbolo čempionatas gerokai mane įklampino. Ką tik baigiau žiūrėti mačą Čekija:Graikija, o jau už 40 minučių žiūrėsiu, kaip rusai žais su lenkais. Rytoj reikės labai palaikyti olandus mače su vokiečiais
 Yra čia daugiau žiūrinčių futbolą? Ar mes tik su Kliamka? Aš kol kas iš devynių mačų praleidau tik vieną
 Yra čia daugiau žiūrinčių futbolą? Ar mes tik su Kliamka? Aš kol kas iš devynių mačų praleidau tik vieną  Taigi esu visai uoli žiūrovė. Gaila, kad vakarykštį ukrainiečių žaidimą su švedais praleidau.
 Taigi esu visai uoli žiūrovė. Gaila, kad vakarykštį ukrainiečių žaidimą su švedais praleidau. Kliamka, žinok, aš tai nemėgstu labai tokių žaidimų
 O nebūtų paprasčiausia jums abiem tiesiai šviesiai apie tai pakalbėti? Jam pasakyti, kad turi tokią bendradarbę jo ex, kuriai jis dar kažką bando siūlyti. Ir jai, kad jos ex (ar ne ex, nesuprasi
 O nebūtų paprasčiausia jums abiem tiesiai šviesiai apie tai pakalbėti? Jam pasakyti, kad turi tokią bendradarbę jo ex, kuriai jis dar kažką bando siūlyti. Ir jai, kad jos ex (ar ne ex, nesuprasi  ) su Tavimi susitikinėja. Išsiaiškintum su juo, kaip čia viską suprasti
) su Tavimi susitikinėja. Išsiaiškintum su juo, kaip čia viską suprasti  Na nemėgstu aš visokių Santų Barbarų. Ir dar galvoju, jog ir Tavo nervams būtų sveikiau paprasčiausiu būdu tiesą išsiaiškinti bei nebesukti galvos, negu nervintis ir galvoti, kaip su kolege susimokyt ir pan.
 Na nemėgstu aš visokių Santų Barbarų. Ir dar galvoju, jog ir Tavo nervams būtų sveikiau paprasčiausiu būdu tiesą išsiaiškinti bei nebesukti galvos, negu nervintis ir galvoti, kaip su kolege susimokyt ir pan.  Bet kuriuo atveju, sėkmės
 Bet kuriuo atveju, sėkmės  
 Green tea*, darbų sumažėjo, nors jie toks dalykas, kad vienus keičia kiti, tai tuoj vėl bus daug. Bet futbolas prasidėjo
 Tai dabar vakarais esu užsiėmusi taip, kad net MB kartais neleidžiu man trukdyti gero mačo
 Tai dabar vakarais esu užsiėmusi taip, kad net MB kartais neleidžiu man trukdyti gero mačo  MB futbolu visiškai nesidomi. O kada Tu saviškį išleidi? Spėju, kad tikriausiai vienintelė iš čia esančių liepos nelauki...
 MB futbolu visiškai nesidomi. O kada Tu saviškį išleidi? Spėju, kad tikriausiai vienintelė iš čia esančių liepos nelauki...  

abiga, geros kelionės
 Turėtum gerai pailsėti. Mes irgi galvojam nukeliauti kur nors, gal visgi ne į Šveicariją, o Italiją
 Turėtum gerai pailsėti. Mes irgi galvojam nukeliauti kur nors, gal visgi ne į Šveicariją, o Italiją  Žiūrėsim, kaip pavyks, nes vasarą dar kitų planų yra. Tik mes ne su kelionių agentūra, o patys, nes manau, kad pigiau, įdomiau ir nesi priklausomas nuo bandos. Bet gal komforto ir mažiau
 Žiūrėsim, kaip pavyks, nes vasarą dar kitų planų yra. Tik mes ne su kelionių agentūra, o patys, nes manau, kad pigiau, įdomiau ir nesi priklausomas nuo bandos. Bet gal komforto ir mažiau  
 O kada jūsų pasimatymas nusimato?
festina lente, liepa jau visai čia pat, smagu
 Aš manau, kad tuoj tuoj bilietą irgi pirksiu.
 Aš manau, kad tuoj tuoj bilietą irgi pirksiu.sachar, šaunuolė dėl konkurso
 Skaičiau, kad ir jūsų santykiai dabar daug peripetijų išgyvena. Gal žinai, kada kitas pasimatymas?
 Skaičiau, kad ir jūsų santykiai dabar daug peripetijų išgyvena. Gal žinai, kada kitas pasimatymas?  
 Rugio_gele, o kokie planai, kai Tu baigsi mokslus? Žadi važiuoti pas jį ir ten ką nors veikti, ar jis grįš?
Bėgu greitai į dušą ir laukiu kito mačo
 Kliamka, žiūrėsi?
 Kliamka, žiūrėsi?