QUOTE(-Alice- @ 2012 07 07, 18:06)
mano mažajam greitai bus 5 mėnesiai. Tai taip, dičkis protestuoja ir neklauso. Ir tai ne tik puoduko reikalus liečia, bet viską. Labai pasikeitė, kai broliukas atsirado ir iki šiol jis nepripranta prie jo, jam trauma tas mažiukas.
Labai jums ačiū už patarimus, būtinai pasinaudosime
Mūsų tikslas iki rugsėjo 1 d. (iki išėjimo į darželį) pradėti visus reikalus daryti į puoduką, nes į auklėtojas ar auklytes aš vilčių nededu.
Papildyta:
tai dar kartą patvirtina, kokie visų vaikais skirtingi. Mano dičkis aplamai atsisėdo tik 8 mėnesių, nes jo liemuo prailgintas (ta prasme ilgesnis negu kitų vaikų) 
Labai jums ačiū už patarimus, būtinai pasinaudosime

Papildyta:

Visgi panasu,kad praleidote palankiausia meta ismokyti vaika naudotis puoduku.
Ta reikejo matyt padaryti iki gimstant kitam vaikui. Mano sunus turedamas 1.5 metu jau naudojosi puoduku, ir jokiu probkemu nebuvo, kol negime dukte... ir tada jis vel tapo leliuku

Visgi turiu pasakyti, kad vaika reikia kuo ankciau ismokinti naudotis puoduku.
Mano dukra, dar neturedama metu, moka pasiprasyti ant puoduko. Pati nuropoja iki vonios ir bando i ja ieiti, nes ten stovi puodukas. Ir brolis padeda jai, skatina, ploja, puoduka i klozeta ispila.
p.s. mano sunus myli sese, bet pavydas kartais vis tiek pramusa, reikia begalines kantrybes ir atrasti buda, kaip bendrauti su vyresniu vaiku, kad jis nesijaustu nemylimas.