Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ant puoduko (3 tema)

Sveikos,
QUOTE(Ksesanko @ 2012 07 16, 18:49)
Siaip su berniukais sudetingiau....Pastebejau, kad berniukai megsta paerzinti mamas. Tie vyrai nuo gimimo kankina moteris  lotuliukas.gif

QUOTE(Destiny73 @ 2012 07 16, 22:24)
svarbiausia nepanikuoti smile.gif o kantriai diena is dienos bandyti sodinti ant puodo  biggrin.gif

QUOTE(Valmiera @ 2012 07 17, 15:23)
Tuomet mečiau puodą šonan ir pabandžiau siusenti stovintį į paprastą plastikinį dubenėlį, nes puodas per didelis po visu turtu pakišti. Ir ką jūs manot, po kiek laiko pradėjo vaikis kaip tikras vyras atsistojęs sisioti.

pirmiausia esu begalo dėkinga už palaikymą, patarimus ir net pakeltą nuotaiką bigsmile.gif tikrai vaiko per prievartą ant puodo nelaikau, regis gražiai aiškinu kas ir kaip, bet rezultatų nėra... ir mano akimis didžiausia problema, kad jis nejaučia/nesuvokia artėjančio siusiuko, o jau kai pradeda- sulaikyt negali... todėl ir bandyt kad padarytų į dubenėlį ar puodelį nėra kaip- jis nepadaro per prievartą, o gal tiesiog užspaudžia? nes kyla ir tokių minčų... kartais po pietų miego man jį taip 'besivaikant' ir gerą valandą nedaro, o paskui žiūrėk sau kur ramiai stovėdamas ima ir paleidžia g.gif dar vienas niuansas- geria mažai skysčių, tai ir to siusiuko nedažnai.... manau vienintelis kelias- dar laukt... ax.gif

beje- turim giminaitį, dabar jam 9mėn, ir mamyte jau kelis mėnesius sodina jį ant puodo... namuose puodas patogus, su gan aukštais šonais, vaikas kaip į fotelį atsisėda, knygeles skaito, su žaislais žaidžia.. ir iš dalies ten praleidžia didžiąją dalį dienos g.gif nes sodina kas 15-20min doh.gif tai žinoma- kartais padaro, kartais nebe, kartais ir ne į puodą padaro.... mirksiukas.gif atvažiavo pas mus- mūsų puodas paprastesnis, ir nemačiau didelio noro ant jo sėdėt, jau reikėjo pastangų mamytei įdėt kad išlaikyt ax.gif tokį darbą suprantu tik vieninteliu aspektu- kai turi daaaug laiko ir kai bandai sutaupyt pampersų... visa kita man schmoll.gif

QUOTE(oliuka @ 2012 07 24, 01:30)
Ir kas geriausiai naikina šlapimo kvapą iš kilimo?  blush2.gif

jau lyg ne pirmą kartą toks klausimas.. netyčia benaršydama radau http://www.assorti.l...izatorius-750ml , pagal aprašymą tarsi turėtų tikt... gal kas pabandys ir pakomentuos? blush2.gif pas mane kilimų nėra, tai kolkas ir didelės problemos neturiu..
Atsakyti
Sveikos,
Atejau parasyti musu pasiekimus. Puoduko atsisakem, naudojam tualeta su vaikisku dangciu ir palipuku. jau 4 diena sausi triusikeliai. Bet as visa diena ji vedu ir sodinu. Tai pati beveik vislaik sugaudau. Geria daug, tai ir sisioja dazniausiai kas 30 min. Bet pats tai nesipraso. Vakar pribego ir paemes uz rankos nuvede i wc bet nieko, ir taip 4 kart. Bet pagal viska supratau kad kaku nori. Tai 5 karta atbego jau kojas uzspaudes ir ka jus galvojat pavyko, tai pirmasis mano sunaus kakis kuri mate wc. Kaip noreciau kad per menesi jis pradetu pats prasytis ir sisiuko. Tai leisciau i darzeli jau ramesne.
Atsakyti
Maniskis sededavo ant puoduko ir darydavo i ji kol.... ismoko pats nuo jo atsistoti. Ties tuo jo sedejimas ant puodo baigesi doh.gif...as pasodinu, jis ta pacia minute atsistoja ir juokiasi - cia jam zaidimas atrodo...apie kazko daryma tenai nera nei kalbos...neviltis mane apemusi...ka daryt unsure.gif pasiskaicius jusu istorijas supratau, kad nieko neispesiu, kol jis pats nesupras, kas yra sysius ir kaka ...belieka laukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 26 liepos 2012 - 14:11
Mano mažiuliui šlapios kelnės nesukelia jokio diskomforto, tai jei nepataikau laiku pasodinti ant puoduko patenkintas laksto šlapiomis kelnemis g.gif
Atsakyti
Iš patirties pasakysiu, kad nereik pergyvent ir skubint laiko. Mano mažasis nuo 8 mėn. bandėsi ant puoduko sėdėt.Kol nemokėjo gerai eit viskas buvo ok, bet pradėjus vaikščiot nulaikyt neįmanoma buvo, bet po miegelio visad padarydavo. Po kiek laiko iš ignoravo puoduką, triukšmas baisinis buvo, 1.11 mėn. nuėmiau sauskelnes ir nuo tos dienos puodukas tapo draugu. Aišku, balų buvo, bet tikrai nedaug. dabar dažniausiai be pamperso būna, nebent ilga kelionė ar situacija, kai puoduko nepavyks panaudoti, bet iš 10 kartų vienas būna šiek tiek drėgnesnis. Taigi viskam savo laikas ir aišku, nuolatinis aiškinimas ir rodymas kam tas puodukas reikalingas.
Atsakyti
http://www.assorti.l...izatorius-750ml , pagal aprašymą tarsi turėtų tikt... gal kas pabandys ir pakomentuos? blush2.gif pas mane kilimų nėra, tai kolkas ir didelės problemos neturiu..
[/quote]
Ačiū, už surastą info 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 07 26, 21:36)
Mano mažiuliui šlapios kelnės nesukelia jokio diskomforto, tai jei nepataikau laiku pasodinti ant puoduko patenkintas laksto šlapiomis kelnemis g.gif

maniskis irgi taipat slapi trusikeliai jem neproblema ,manau todel kad labai meksta vandenuka-maudytis g.gif
Atsakyti
kas galite man patarti kaip teisingai elgtis:
dukrai , jau rugseji bus 3 metai. siusiuko eina tvarkingai i puoduka ar i tualeta, bet va su didziuoju reikalu yra beda. pastoviai prikrauna i kelnes, tada ateina ir laiminga kraipo uzpakaliuku,su mintimi-mama ziurek as kaki padariau, ir stovi sau laiminga. g.gif ir niekaip as jos neperkalbu, ir kas svarbiausia ji supranta , kad negerai daro, bet vistiek doh.gif as ir gedinti bandziau,ir barti, ir kampas, ir graziuoju - niekas nepadeda (lanko darzeli, sake ten tas pats)
Atsakyti
Sveikutes. Nori pasidziaugti savo princese ax.gif
Ant puodelio pradejau pratinti kai jau tvirtai sedejo. Bet mums jis nepatiko. Labiau sudomino isardyti grojancia jo vieta smile.gif Td nupirkau vaikiska dangti ant tualeto. Nzn gerai ar blogai, bet mazyle islikdavo kartu su manimi i tualeta, tai gal nuo to jai tiko atlikineti reikaliukus sedint ant tualeto. Is pradziu sodinau pati kada manydavau kad jau turetu padaryti. Nuo 1,8m palikinejau be sauskelniu. Pora savaiciu dejau jas tik miegant. bet kai pastebejau kad ji pasipraso nebeprireike. Db mano dukrytei 2,7m. Isigijome pakopele, tai ji pati atlieka visus reikalus. Zinoma uzpakaliuka nusivalyti dar sunkoka, bet didziuojuosi jos pasiekimais thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
noriu ir aš pasigirti pasiekimais po mėnesio laiko: bigsmile.gif
pradėjo noriai sėdėti ant puoduko - jau rytais ir vakarais į puoduką padaro. man jis liepia sėstis ant klozeto, tai jis ramiai sau sėdi ant puoduko. kai padaro pakeliam ir išpilam į tualetą, ir jam didžiausias malonumas, kad gali paspausti ir nuleisti vandenį. pats paskui sau pasiploja, kad gerai padarė biggrin.gif

dabar toliau sieksim, kad pradėtų pats prašytis g.gif
Atsakyti
Mūsiškė sisiot į puoduką išmoko greit, o su "didžiuoju reikalu" ilgai buvo bėdos, atrodė, kad viduriai užkietėję, visai nebenorėjo daryt, kai užeidavo noras, stengdavosi kur atsisėst, kad tik nepadarytų... Sugalvojom palaikyt ją virš puoduko, kol daro, bet viskas susitvarkė tik tada, kai kurį laiką viduriai buvo suskystėję - dar viena bėda, bet ji išmokė galutinai puoduką prisijaukint smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif norejau jusu paklausti kaip elgtis kai ant puoduko darantis vaikas ant jo prasosi parduotuveje ar vaziuojant automobiliu.i lauka visada einam su pampiu,jis pasipraso kada nori,tai jau galima butu eiti ir be jo,bet ka daryti kai su vaiku nueini i parduotuve apsipirkti,prisikrauni prekiu ir jis sako kad nori sysiu.net jei mesciau prekes niekaip nespeciau isbegti is prekybos centro jo kazkur patupdyti,o ir ne viena karta taip pasipraso.arba vaziuojant automobiliu,neiseina sustoti vidury gatves.Kaip elgtis tokiais atvejais? vaikui 1,7 men.
Atsakyti