Sveikos,
QUOTE(Ksesanko @ 2012 07 16, 18:49)
Siaip su berniukais sudetingiau....Pastebejau, kad berniukai megsta paerzinti mamas. Tie vyrai nuo gimimo kankina moteris
QUOTE(Destiny73 @ 2012 07 16, 22:24)
svarbiausia nepanikuoti

o kantriai diena is dienos bandyti sodinti ant puodo
QUOTE(Valmiera @ 2012 07 17, 15:23)
Tuomet mečiau puodą šonan ir pabandžiau siusenti stovintį į paprastą plastikinį dubenėlį, nes puodas per didelis po visu turtu pakišti. Ir ką jūs manot, po kiek laiko pradėjo vaikis kaip tikras vyras atsistojęs sisioti.
pirmiausia esu begalo dėkinga už palaikymą, patarimus ir net pakeltą nuotaiką

tikrai vaiko per prievartą ant puodo nelaikau, regis gražiai aiškinu kas ir kaip, bet rezultatų nėra... ir mano akimis didžiausia problema, kad jis nejaučia/nesuvokia artėjančio siusiuko, o jau kai pradeda- sulaikyt negali... todėl ir bandyt kad padarytų į dubenėlį ar puodelį nėra kaip- jis nepadaro per prievartą, o gal tiesiog užspaudžia? nes kyla ir tokių minčų... kartais po pietų miego man jį taip 'besivaikant' ir gerą valandą nedaro, o paskui žiūrėk sau kur ramiai stovėdamas ima ir paleidžia

dar vienas niuansas- geria mažai skysčių, tai ir to siusiuko nedažnai.... manau vienintelis kelias- dar laukt...
beje- turim giminaitį, dabar jam 9mėn, ir mamyte jau kelis mėnesius sodina jį ant puodo... namuose puodas patogus, su gan aukštais šonais, vaikas kaip į fotelį atsisėda, knygeles skaito, su žaislais žaidžia.. ir iš dalies ten praleidžia didžiąją dalį dienos

nes sodina kas 15-20min

tai žinoma- kartais padaro, kartais nebe, kartais ir ne į puodą padaro....

atvažiavo pas mus- mūsų puodas paprastesnis, ir nemačiau didelio noro ant jo sėdėt, jau reikėjo pastangų mamytei įdėt kad išlaikyt

tokį darbą suprantu tik vieninteliu aspektu- kai turi daaaug laiko ir kai bandai sutaupyt pampersų... visa kita man
QUOTE(oliuka @ 2012 07 24, 01:30)
Ir kas geriausiai naikina šlapimo kvapą iš kilimo?
jau lyg ne pirmą kartą toks klausimas.. netyčia benaršydama radau
http://www.assorti.l...izatorius-750ml , pagal aprašymą tarsi turėtų tikt... gal kas pabandys ir pakomentuos?

pas mane kilimų nėra, tai kolkas ir didelės problemos neturiu..