Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ant puoduko (3 tema)

QUOTE(vedaryte @ 2012 05 18, 21:27)
mano suneliui liepa 2metukai...o ant puoduko niekaip neseda... unsure.gif gal mamytes galetumete patarti? g.gif

Mamukai, nu netingėkit paskaityti bent jau šios temos tuos kelis puslapiukus, doh.gif ir jei jau tikrai reikia - yra dar senesnės kelios temos, tikrai patarimų ten daug.. Visokių ir įvairių..
Be to sunku kažką patarti, iš vieno sakinio, kad vaikas nesėda ant puoduko, ir jau ne už kalnų bus 2 metukai.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,gal jau ir buvot kalbejusios apie tai ,bet kas tai yra atprastinukes blink.gif ? Cia kaip kelnaites - pampersai ar ne blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2012 05 18, 22:12)
Nieko cia daug nepatarsi: bandyti, bandyti ir dar karta bandyti! Sekmes  4u.gif
Papildyta:

Na, nezinau, nemanyciau, kad toks mazutis taip uzspaustu sysiuka, kad nebedarytu is baimes, arba tik 2 kartus pasysiotu. Gal tokia diena buvo tiesiog? O kaip siandien?
Mano mazis siandien po pietu miego kuitesi kuitesi lovytej, paskui atsisedo, taip jau labai patogiai isitaise ir po minutes girdziu:" O kas cia dabar?" . Sysioja ramiai sau i lova ir svarsto smile.gif Labai supyko, kai iskeliau is lovos ir pasodinau ant puoduko. Zinoma, padare dar pakankamai ir i puoduka, bet piktas buvo ant viso pasaulio koki pusvalandi. Matyt, sugadinau atradimo dziaugsma  biggrin.gif

Na snd padare 3 kartus. Mat buvom isvyke i buvo su pampiu. Ryte ir po pietu miego padare i puoduka,o pavakary ir i pampi. Nezinau kazkaip man keista ka tiek mazai slapinai,o geria tai nemazai. na db pastebesiu biskyti,matysim kaip cia bus toliau.
Atsakyti

Mano mazis siandien po pietu miego kuitesi kuitesi lovytej, paskui atsisedo, taip jau labai patogiai isitaise ir po minutes girdziu:" O kas cia dabar?" . Sysioja ramiai sau i lova ir svarsto smile.gif Labai supyko, kai iskeliau is lovos ir pasodinau ant puoduko. Zinoma, padare dar pakankamai ir i puoduka, bet piktas buvo ant viso pasaulio koki pusvalandi. Matyt, sugadinau atradimo dziaugsma  biggrin.gif

Prajuokinot smile.gif Maniškė irgi būna kartais ateina, jau slapia ir sako "kur bala??" smile.gif Įsidėmi tie mažiai mamų reakcijas ir kartoja paskui smile.gif
Atsakyti
Na, nezinau, nemanyciau, kad toks mazutis taip uzspaustu sysiuka, kad nebedarytu is baimes, arba tik 2 kartus pasysiotu. Gal tokia diena buvo tiesiog? O kaip siandien?

Tikrai, kad gali. mano dukra darzelyje stresavo ir nedarydavo nei i puoda, nei i pampersa nuo 8 val. ryto iki 16.30 vakaro kol nepasiimdavom. verysad.gif Taip galima isivaryti uzdegima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2012 05 16, 16:34)
ohohoho.... Mano vaikinui 1 m. 7 mėn. Jokių rezultatų...  schmoll.gif Sodinu ant puodo, bet nieko nepadaro. Tik užmaunu sauskelnes - pilnos. Jis supranta, kad į sauskelnes daryti reikia, nors aš jam ir aiškinu, ką ant to puoduko reikia daryti... Niekaip neįaiškinu...  verysad.gif Sėdėjo vakar ant puoduko, greitai atsistojo, pasiėmė sauskelnes, apsižergė jas ir padarė sysiu..... ant žemės.....  doh.gif  Na jau nežinau, ir juokas, ir neviltis ima. Taip jis viską supranta, bet kam tas puodukas reikalingas - niekaip

Laba 4u.gif musu mazajai 1m.9 men. musu panasi situacija,stovi prie puodo ir klausiam kur "liale sysiu turi daryt?" - ji rodo i puoda ir sedasi ant jo,o "sysiu" daro ant kilimo arba kur papuola,kai jau kelnes buna slapios tai ateina ir sako "siapa",vis klausinejam kur ji darytg turi,tai rodo i puoda arba sako "pampin"oi jau ko tik nedarem kad pratintusi nu niekaip,atrodo kad tas puodas "baubas" kazkoks.
Atsakyti
4u.gif Mums kol kas su puoduku sunkiai - nesėdi visiškai, pasodin, veržiasi lauk, jokie užėmimai nepadeda, manau paprasčiausiai ankstoka bent jau jai, reik bandyt vėliau
Atsakyti
as savaji seskiuka pasodinu pasedi kelias sekundes ir bega nuo puoduko...po kurio laiko ateina kaku pametes pro kelniu kalaske doh.gif vis nepagaunam mes to kakucio unsure.gif
Atsakyti
o mes jau net ir nakti isdrysom be pampio ir pavyko !!!!! thumbup.gif , jau kokios dvi savaites bunam be pampio, bet vat vargas kai kaku nori, nesipraso , o kai pradeda kakoti tai begioja aplink labai greitai puodo ieskodamas bet jau kakucio buna pradzia , gal po biski prades jausti kad kaku nori ir prasysis. nuo rugsejo i darzeli tai reikia ismokti kazkaip pasiprasyt
Atsakyti
niu va tai jus jau saunuoliai,kad ismiegat be pampio thumbup.gif mes dar tik pacioje pradzioje tai sysiuka ir kakuti retai kada spejam pagaut jai lauke zaidziam... doh.gif
Atsakyti
musu mokymosi ant puoduko istorijoje sioks toks progresas: pagaliau apsisiusiojes supranta, kad slapia ir ateina parodyt thumbup.gif ir be pykciu persimaunam triusikelius smile.gif pietu miega be sauskelniu, nakciai vis dar dedu, nors buna, kad ir tusciu atsikelia is po nakties smile.gif aisku iki prasymosi ant puoduko dar ilgas kelias, o ir siaip retai kada padaro atsisedes, bet vistiek dziaugiuosi siokia tokia pazanga smile.gif be to, jau ir daugmaz beveik visada is elgesio atspeju, kada ruosiasi daryt i kelnes, tik ne visad speju puoduka atsinest, kol nepadare doh.gif

Klausimas, ar kai vaikas eilini karta slapias dar sodinat siek tiek pasedeti ant puoduko, ar tiesiog permaunat kelnytes sausom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmonyte: 24 gegužės 2012 - 15:36
visi vaikai likui atejus pasipraso ant puoduko ar net tuoletan smile.gif manau mum mamytem tik reikia kantrybes ir daug swariu triusikeliu thumbup.gif
Atsakyti