Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Alezee @ 2012 05 15, 20:15)
Kai studentavau, gyvenau pas tokia mociute, pas ja labai daug sanpauliju buvo ir zydedavo zydedavo. Tai ji pamoke, kad i lekstute reikia pilt. Berods jautrios saknys pas jas.

Na, laistymas per apačią jau nuo senų laikų atėjęs. Tačiau sanpaulijų šaknys nedidelės, trumpos, tai paliejus vandenį iš apačios, jos sunaudos daug energijos, idant užsiaugintų didesnes šaknis, ko rezultatas gali būt lėtesnis lapų augimas, žiedų pasirodymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 05 15, 19:49)
Na, laistymas per apačią jau nuo senų laikų atėjęs. Tačiau sanpaulijų šaknys nedidelės, trumpos, tai paliejus vandenį iš apačios, jos sunaudos daug energijos, idant užsiaugintų didesnes šaknis, ko rezultatas gali būt lėtesnis lapų augimas, žiedų pasirodymas mirksiukas.gif

O aš kaip tik manyčiau, kad didesnė šaknų sistema = tvirtesnis augalas = gausesnis žydėjimas
Atsakyti
QUOTE(*Sausutė* @ 2012 05 14, 20:24)
Mergaitės, norėjau pasiklausti, nuo kokio laiko jau galima naudoti sanpaulijoms trašas? 4u.gif

Ar jau galima vaikus palaistyti trąšomis ?
Atsakyti
QUOTE(*Sausutė* @ 2012 05 16, 14:12)
Ar jau galima vaikus palaistyti trąšomis ?

Galima,kad turetu maistingu medziagu augti.Vaikucius tresti trasomis zaliai masei auginti,tik nereikia persistengt,nes pertresimas atitolins zydejima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 16 gegužės 2012 - 16:21
QUOTE(Liepa B. @ 2012 05 16, 16:44)
Galima,kad turetu maistingu medziagu augti.Vaikucius tresti trasomis zaliai masei auginti,tik nereikia persistengt,nes pertresimas atitolins zydejima.

Na o maždaug kas kiek laiko tai daryti ? blush2.gif Bijau, kad paskui nenumirtu mano gėlytės verysad.gif
Atsakyti
Įspūdžiai iš parodos
Žali horizontai 2012
Atsakyti
Sužydo treileriai
user posted image
Ramblin' Peach

user posted image
23-Река Енисей (Я. Зубо)

user posted image
Rob's Boolaroo (R. Robinson) kaip tikras treileris prisiaugino pažastinukų, bet ... susportavo... Lauksim kito žydėjimo arba kitų vaikiukų žydėjimo
Atsakyti
Hm merginos gal žinot kur rasti pirkti žemiu sanpaulijoms, šiandien ieškojau ermitaže, bet nebuvo g.gif o man neužilgo jau lapukus reikia susidinti doh.gif

Rimmuse, jusu treileriu labai gražūs žiedukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausutė* @ 2012 05 20, 17:18)
Hm merginos gal žinot kur rasti pirkti žemiu sanpaulijoms, šiandien ieškojau ermitaže, bet nebuvo  g.gif o man neužilgo jau lapukus reikia susidinti  doh.gif

Rimmuse, jusu treileriu labai gražūs žiedukai  thumbup.gif

Meginkit ieskot "Zalioj stotelej" arba "Senukuose'.

Rimmuse, treileriukai thumbup.gif ,ypac vidurinysis margalapis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 20 gegužės 2012 - 16:57
QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 19, 20:22)
Įspūdžiai iš parodos

oi kaip laukiau kad kas įdėtų nuotraukų.nevažiavau kai kvietė,o paskui gailėjausi...
Atsakyti
rimusse, nuostabūs žiedai wub.gif

o jau parodoj kokių grožybių prisižiūrėjau bigsmile.gif

gal galėtumėt kas patarti dėl kenkėjų. Iki šiol nebuvau susidūrusi su kenkėjais, tai dėl jų ir nesukau galvos, bet įtariu kad su viena naujoke sanpaulija pas mane atkeliavo kažkoks "gėris". Ėme suktis lapukų kraštai ir prieš šviesą matau ant lapų šviesesnes dėmeles. Plika akimi jokių kenkėjų nesimato. Įtariu bus kokios erkutės, tai gal galėtumėt patarti kokiais cheminiais preparatais man su jomis sėkmingai kovot g.gif Bijau, kad neužsikrėstų sveikų gėlyčių.

Ir dar - laistant kažkuo sergančią sanpauliją tikriausiai verta profilaktiškai palaistyt tuo pačiu ir kol kas atrodančias sveikai - vis tik stovi visos ant vienos palangės ir manau keliauja tie niekadėjai nuo vieno augalo ant kito greit g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos

Reikia patarimo. Kokio ilgio turi būti lapelio šaknelės, kad jau būtų galima iš vandens išimti ir įsodinti į žemę? Dabar jos kokių 5mm. Jau laikas, ar dar palaukt? g.gif
Atsakyti