Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

Tik už dažymą
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 01, 10:30)
RITARAM, tu tokio stalo ieskai? Ovalas ir prasiilgina? Ir kojos vidury?
http://lovos.co.uk/kedes.php

Geras puslapis. tiek daug gražių daiktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 01, 13:51)
Paspalvojau, tik baltumas ne toks gavos  biggrin.gif
Visai neturiu nuomones siai minutei  g.gif

Tai neskubekit, pagalvokit. Ne vienus metus su bumbulu gyvent lotuliukas.gif
Nors man jis kaip atskira detale, as, jauciu, dazyciau.
Nors nuotraukose gali vienaip atrodyt, o gyvai visai kitaip.
Atsakyti
Sake jei noresiu, nudazys pirmadieni, tai reiks pamastyt keleta dienu, bet man ju ir didesniu noretusi kazkaip doh.gif

Jau laiptininka galiu rekomenduot 200% !!! Darbininkai jo superiniai, viskas labai kruopsciai, atsakingai. Viska taise, jei kas tik buvo ne taip ir aplamai, s..... nedaro, nes dirba tik per rekomendacijas, neturi jokiu tinklapiu, reklamu.
Ziuriu i laiptus ir net siurpas eina, kaip man patinka wub.gif . Vsio, varau sampes pirkt, kad gerai stovetu lotuliukas.gif
Kam idomu, galit uzsukt paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 01, 15:31)
Sake jei noresiu, nudazys pirmadieni, tai reiks pamastyt keleta dienu, bet man ju ir didesniu noretusi kazkaip  doh.gif

Jau laiptininka galiu rekomenduot 200% !!! Darbininkai jo superiniai, viskas labai kruopsciai, atsakingai. Viska taise, jei kas tik buvo ne taip ir aplamai, s..... nedaro, nes dirba tik per rekomendacijas, neturi jokiu tinklapiu, reklamu.
Ziuriu i laiptus ir net siurpas eina, kaip man patinka  wub.gif . Vsio, varau sampes pirkt, kad gerai stovetu lotuliukas.gif

O Jusu laiptininkai daro su kalviskai tureklais laiptukus? O gal ir vidines duris daro?
Jei nesunku, gal galit AZ brukstelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 01, 14:31)
Sake jei noresiu, nudazys pirmadieni, tai reiks pamastyt keleta dienu, bet man ju ir didesniu noretusi kazkaip  doh.gif

Ziuriu i laiptus ir net siurpas eina, kaip man patinka  wub.gif . Vsio, varau sampes pirkt, kad gerai stovetu lotuliukas.gif

Man laiptininku reiektu labai bigsmile.gif brangininkai?
Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2012 06 01, 13:58)
Geras puslapis. tiek daug gražių daiktų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif viena stala tai isimylejau wub.gif doh.gif

RK, net ir su visiskai baltu biggrin.gif , o ne kreminiu bumbolu matosi, kad dazytas graziau atrodys mirksiukas.gif vertikalios ir horizontalios linios turi sutapti, kitaip misraine gaunas 4u.gif

Dziaugiuosi del tavo laiptu, kad viskas tfu tfu tfu :

o sienas daze is naujo, ar palikot kaip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 01 birželio 2012 - 14:49
Būtų gerai kontaktus įdėti į rekomedacijų sąrašą naujoj temoj, o dabar galima ir čia paskelbti, juk ne vienai reikia, ir man tuo pačiu ax.gif
Atsakyti
Nu va, geriu sampe ir laukiu sveciu bigsmile.gif
Kontaktus rytoj parasysiu, nezinau kur tylyponas ax.gif, o 1 puslapy jis tikrai bus.
Spindulele, jie tik laiptais uzsiima man atrodo, beveik garantuota.
Kriaka, plintusus visus perdazinejo. Tokio vaikinuko laiptininkas prisiprase, nes jis zmogus grizo tik menesiui is Anglijos, nes zmona gimde, tai sutiko pagelbet ir jam labai gerai sekesi, sakiau kai grisi i LT darbuotis, paskambink, tikrai rekomenduosiu tave. Dar ir sienas daze, kur buvo apsigadine, nors to su laiptininku ir nesitarem. Pirmadieni dar karta pakopas nualyvuos laiptininko darbininkai ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 06 01, 09:39)
Sveikos smile.gif  4u.gif

Uzsakinejam virtuve, iskilo dilema...Du langai virtuvej, noreciau vientiso stalvirsio, t.y. be jokiu atskiru palangiu bet aukstis stalvirsio iseina 95 cm... o reiketu del patogumo 85 (nesu is aukstu, nebent su kablais/platformom gaminti) biggrin.gif kaip noreciau ta vientisuma pasirinkt vietoj patogumo, kad nebutu to nusileidomo nuo palanges iki stalvirsio  doh.gif gal kam buvo taip? gal kas turit aukstesni stalvirsi ir galit pakomentuot?

Ir dar del zidinio kapsules, gal kam teko rinktis tarp Spartherm ir Austroflamm? Kolkas apsistojom ties Austroflamm, Vilproj kai neprekiauja Austroflamm tai rekomenduoja Spartherm. O Degis Austroflamm'a belekaip isgyre. Kapsule kampine.

* Virtuvinio stalvisio auksti ziurek pagal save, naudodama dabartinius pavirsius - ar tau patogu; tada siulyciau pasisididint kokios dezes, knygu ar kokio daikto pagalba iki to aukscio kuri zadi daryt ir matysi patogu ar ne. O as tai darau spinteles 91 ir mano palange kazkur 15 cm auksciau, as tai specialiai taip norejau kad butu auksciau. Nes man islindusios is stalvirsio planges (kartu sujungtos) kaip koks spuogas atrodo. (Tai tik mano nuomone, kurios taip turit - prasau neisizeist 4u.gif ).
** Zidini mes rinkomes tarp italisko Piazetta HT 650 ir spartherm Mini Sh-4S. Viski po dvejuniu pasirinkom pastaraji (teisingiau vyras pasirinko, nes man svarbu isore, o ne zidinio sudedamosios dalys.). Rinkomes tarp ju nes jie i gyli nera dideli, atsidaro dureles i virsu, o valymui jei reikia ir i sona.
*** RK as to bumbulo visai nebuciau dejus (man graziau tureklo pabaiga nuleista ir uzapvalinta, bet cia tavo, o ne mano laiptai lotuliukas.gif ), o jei yra tai lai butu baltas.
**** Pas mus pajudejo aplinkos tvarkymo darbai thumbup.gif , noriu isikelus pro langa matyt zolyte, o ne purvyna .
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 06 01, 15:48)
RK, net ir su visiskai baltu biggrin.gif , o ne kreminiu bumbolu matosi, kad dazytas graziau atrodys  mirksiukas.gif  vertikalios ir horizontalios linios turi sutapti, kitaip misraine gaunas  4u.gif

drinks_cheers.gif
mano nuomone, arba baltas, arba visai be burbulo 4u.gif

šiaip laiptai super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rytine kava, jei jau žiūrėt iš praktinės pusės, tai bumbulas kaip ir skirtas į jį įsikabint lipant.. o tai yra nuolatinis čiupinėjimas.. vadinasi baltas dažytas bumbulas tau greit nusičiupinės ir nusitrins.. aš nedažyčiau

o mes po truputį judam į prieky.. smile.gif takelis į uošviją smile.gif vyras jau patapo ūkininku smile.gif popierinė stadija pas mus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 01, 13:51)
Paspalvojau, tik baltumas ne toks gavos  biggrin.gif
Visai neturiu nuomones siai minutei  g.gif

thumbup.gif laiptai- tik as buvau 100% isitikinusi,kad pas tave tureklai "sraige" baigsis g.gif dabar rudo bumbulo nepalikciau, o baltam man kaip ir truktu apimties- na mases g.gif kaip atrodo sioj nuotraukoj, tai dazyciau ir pirma (ir jei yra daugiau tokiu) stulpeli ir bumbula tureklo spalva 4u.gif
na kaip cia:
http://www.houzz.com...se-other-metros

bet neaisku kaip bendrame vaizde, kur tie kiti bumbulai, ar yra tu "riebesniu" stulpeliu g.gif gal pamacius visa vaizda nuomone pakeisciau 4u.gif

ir zinoma sveikinimai dideliausi su laiptais- siandien ir miegoti galesi ant ju biggrin.gif biggrin.gif pas mane tikriausiai vienintele vieta name kurios as nenoreciau keisti yra laiptai biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2012 06 01, 21:57)
Rytine kava, jei jau žiūrėt iš praktinės pusės, tai bumbulas kaip ir skirtas į jį įsikabint lipant.. o tai yra nuolatinis čiupinėjimas.. vadinasi baltas dažytas bumbulas tau greit nusičiupinės ir nusitrins.. aš nedažyčiau

o mes po truputį judam į prieky.. smile.gif takelis į uošviją smile.gif vyras jau patapo ūkininku smile.gif popierinė stadija pas mus

nedraskykit sirdies tokiais vaizdais ax.gif as vis pasvajoju, bet kol vaikas neiseis is namu tai jau tikrai nepasirizciau tokiems pokyciams blush2.gif o kai iseis ir savas miskelis gal bus paauges lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kada jau tiltuka uz Priekules sutvarkys- nes dabar daznai tenka vaziuoti apylanka per Agluonenus- nu net silpna darosi skubancios grozius matant- taip ir avarija gali padaryti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 05 29, 20:20)
Neinzy, mačiau tą užuolaidą, labai patiko man ji, bet ten jos su žiedais yra, dukros kambarį reikėtų man užuolaidas pakeisti... jau ir naujus tapetus užsakiau, nes į ten tuos negaliu žiūrėti  doh.gif

tai nepirk uzuolaidos, pirk audini- ir pigiau bus(kaina tai tikrai laaaabai maza, o audinys kokybiskas- ne koks dazytas, o isaustom gelem-(isciupinau is visu pusiu blush2.gif ) , ir pasisiusi kokias tik nori pagal savo ismatavimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti