Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

QUOTE(Kriaka @ 2012 06 01, 15:48)
Man laiptininku reiektu labai  bigsmile.gif brangininkai?

Tai kai ateis laikas uzsakinet laiptus, gi kokie 5 tegu paskaiciuoja ir matysi.
Mums buvo kas skaiciavo ir 2-4 tukst. brangiau, bet buvo kas ir pigiau skaiciavo, tik pamate jo darba, suabejojom ar mums gerai padarys, nes pas mus viskas sukta, daug kruopstaus darbo buvo.

QUOTE(Portishead @ 2012 06 02, 13:10)
Kokie tureklai  wub.gif Aplaistei jau?biggrin.gif Man burbulas gerai dabar atrodo, nedazytas  ax.gif

Aplaistem, kaip gi kitaip biggrin.gif
O mazoji, kad patenkinta, nes leidziu dabar vienai laipiot laiptais, bet ji tiek ant siknos ciuozineja, kad sakiau paskui dupce skaudes jai doh.gif

QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 06 02, 13:30)
Sveikinu, grazus laiptai  wub.gif Tavo B buvo teisus  smartass.gif Na, as uz bumbulo dazyma... nors gerai ir nedazytas  rolleyes.gif

ACIU visoms del laiptu, o rimtesnis reportazas dar bus biggrin.gif
As cia taip dziaugiuos, nes 1.5 metu gyvenom su betoniniais laiptais cool.gif , tai dabar vis praeidama aikcioju kaip man grazu biggrin.gif
Papildyta:

Ai, laiptai - Jonas 8687-98030 thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Rytine Kava 10,2012 06 02, 20:06]

As cia taip dziaugiuos, nes 1.5 metu gyvenom su betoniniais laiptais cool.gif , tai dabar vis praeidama aikcioju kaip man grazu biggrin.gif
Papildyta:

Smagu. Namuciai vis grazeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 02, 07:24)
Tai mesk cia ta stala, koki planuojat.

Tai aš įdėjau į savo albumą tą nuotrauką su stalu, negaliu čia dėti, nes ten iš skelbimo, pažiūrėkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2012 06 02, 22:42)
Smagu. Namuciai vis grazeja thumbup.gif

Dziaugiuos kiekvienu zingsneliu, nors jau taip noretus susitvarkyt ir psio biggrin.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 06 02, 22:50)
Tai aš įdėjau į savo albumą tą nuotrauką su stalu, negaliu čia dėti, nes ten iš skelbimo, pažiūrėkit  ax.gif

Nu liux man bigsmile.gif , o gobelena kaip uzuolaidos arba kaip sala deciau, toki tamsesni, butu geras kontrastas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 02, 22:25)
Nu liux man bigsmile.gif , o gobelena kaip uzuolaidos arba kaip sala deciau, toki tamsesni, butu geras kontrastas smile.gif

O "stiliukas" ne per daug klasikinis mano virtuvei ir svetainei?
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 02, 23:29)
O "stiliukas" ne per daug klasikinis mano virtuvei ir svetainei?

Tai dabar jau daug kas maiso tuos stilius. Virtuve tavo tikrai ne klasikine, bet jei norisi tokio stalo, kodel ne? Dar kokiu detaliu padeliosi ax.gif , gal nesipjaus g.gif . O kokiam mieste? Gal leistu parsivezt, paziuret biggrin.gif
O tavo salione nepamenu kas buvo g.gif , t.y. tik minksta dalis buvo, bet nelabai pamenu kokia, o albume yra?
(isvis nebesusisneku su kompu, reik valyt, nes bus aleliuja su visom foto kaip seniau unsure.gif )
Papildyta:
SKUBANTI, kiek tavo mazajai? Parodyk albume savo lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 02, 22:36)
Tai dabar jau daug kas maiso tuos stilius. Virtuve tavo tikrai ne klasikine, bet jei norisi tokio stalo, kodel ne? Dar kokiu detaliu padeliosi ax.gif , gal nesipjaus g.gif . O kokiam mieste? Gal leistu parsivezt, paziuret  biggrin.gif
O tavo salione nepamenu kas buvo g.gif , t.y. tik minksta dalis buvo, bet nelabai pamenu kokia, o albume yra?

Tas stalas yra minijos baldų centre, gal ir leistų atsivežti, bet tikriausiai tik kokią vieną kėdę...
o svetainėj pas mane ne nauji baldai, tai ateity juos dar keisim ax.gif ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
RITARAM, jei leis, tikrai parsivezkit nors kazka.
Lauksim kitu nuomones smile.gif
Atsakyti
norejau parasyt taip pat kaip RK, kad gobelenas tiktu uzuolaidu spalvos. ir mano akim tiktu tas stilius pas jus. o atsisede uz stalo buvot? man biski toks vaizdas, kad jis zemas, ta prasme, vos leskos turetu po stalu tilpti. zodziu pasiziurekit, kad butu patogus, o vaizdas tai liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 02, 23:55)
Tas stalas yra minijos baldų centre, gal ir leistų atsivežti, bet tikriausiai tik kokią vieną kėdę...
o svetainėj pas mane ne nauji baldai, tai ateity juos dar keisim  ax.gif ačiū už nuomonę  4u.gif

keidžia vežtis tiek, kiek palieki atitinkamai pinigų smile.gif , tad palieki už 6 kėdes, 6 ir vežiesi. nebent konkrečioj firmoj gali būti kita politika smile.gif
Atsakyti
RITARAM, jei taip leidzia, viska atsivezkit primatuot, o kadangi didele tikimybe, kad bus ok, tai ir pasiliksit biggrin.gif . Arba sutarkit, kad perkat, bet jei jau labai labai netiks, grazinsit kita diena.
A brungus unsure.gif ?
Papildyta:

Kazkam lyg turejau parasyt albumo prisijungimo duomenis g.gif , auuuuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

paskaityt vis paskaitau, bet isiterpti tai kazkaip neturiu apie ka g.gif

Apie stalvirsi ir palange privertet susimastyti, dabar galvoju kazi kaip geriau, ar kad palange butu auksciau nei stalvirsis, ar vienam lygyje g.gif

Rytine kava, bumbulas labai prasosi dazymo, mano akimis ziurint. 4u.gif

O musu statybos juda po biski, jau vainika baigineja pilti, kamina pamurijo, liko dar pertvaros ir uz poros savaiteliu bus jau gatava su muru, galima bus stoga dengti. Murininkas ziauriai geras pasitaike zmogus, murija vienas pats, be jokiu pagalbiniu, lygiai graziai, be jokiu siuksliu ir atlieku, isvis negeriantis ne laso, vietoje vagonelyje gyvena, tai dirba nuo kada nori ir iki kada nori, nu pasaka thumbup.gif
Atsakyti