QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 01, 09:58)
Ooo, jau uzsakinejat virtuvini, tai kada zadat keltis?
85cm. tikrai nedaryciau. Pas mus 91cm., o as neauskta, man super. 95cm. tai jau nezinau

. O palange atskirai irgi nieko blogo, as netgi specialiai norejau palanges auksciau
Tai kiek tiksliai cm. pas jus nuo grindu gatavu iki palanges dar nedadarytos?:
Tikimes siemet isikelt, iki salciu

Noriu i silta trioba, jei pameni, kazkada guodziausi cia kaip salta trioboj kur dabar gyvenam

Dar su nuotekom neasku

Kaimynams tenka daznai istraukinet nes niekur nenubega tos nuotekos... O kiek tiksliai cm nepasakysiu dabar, virtuvininkai matavo tai pasake kad aukstis bus 95 ir tiek (kolkas betonas, bet paskaiciavo pridejus plytele). Na ziuresim, yra laiko apsisprest, dabar pavyzdeli virtuvinio gamins.
Kokie tureklai

Aplaistei jau?

Man burbulas gerai dabar atrodo, nedazytas
QUOTE(Lana*** @ 2012 06 01, 10:48)
pas mane stalvirsis panasaus aukscio, as visai neauksta, nepatogumu nejauciu, labai norejau vientiso stalvirsio ir dziaugiuos kad ji turiu

jeigu ka galit uzvaziuot paziuret
O koks jusu ugis ir stalvirsio cm tiksliai? As 168. Virtuvininkas pasake jog atejo moteris virs 180 ir teiravosi ar ne per aukstas jai bus 91 cm stalvirsis

Bande taip atkalbet ir daryt atskirai palange. Pas jumis kolkas nesiprasysiu, bandysiu pasidet ant savojo stalvirsio ka nors, aciu labai uz kvietima

Beje, koki stalvirsi pasirinkot? Taip patiko is lieto akmens, bet jo kaina - puse virtuvinio

Pasirinkau laminuota, blizgu
QUOTE(egis_klp @ 2012 06 01, 13:41)
Stalvirscio aukstis priklausso manau grynai nuo jus, jei bus aukstesnis tai bus tik patogiau, va jei zemesnis cia jau blogiau.. Del palanges aukstesnes uz stalvirsi, tai mano zmona specialiai nenorejo stalvirsio viename lygyje su stalvirsciu, nes prie praustuvo visi rakandai matysis is lauko puses.
As uzsisakiau austrofammo kapsule is degis, kol kas laukiu..Irgi graziai ciulbejo..
O kur virtuvini uzsisakinejote?
Mums treciadieni-ketvirtadieni turi Austroflamm atvezt, reikia ieskot kas ines i nama, nes kaimynei net 4 zmones nese kapsule:) Viena kaimyne irgi Austroflamm pasirinko, nes vadybininkas is Kauno uz ji pasisake (tas pats vadybininkas ir mano vyra ikalbejo Austroflamm rinktis), o kita kaimynka Spartherm turi. Bet kolkas nei viena negyvena tai atsiliepimu ner

O kas jums montuos kapsule? Degis siulo savo meistrus, is Kauno

Bet brangiau iseina, nes gi apsigyvent jiems kazkur reikia.
Virtuvinis is Tiko baldai (Minijos baldai II a.).
QUOTE(salamandra07 @ 2012 06 01, 20:41)
Aciu uz patarimus

bandysiu pasidet kanors ant stalvirsio ir galutinai apsisprest.
Man rodos maciau jus prie Minijos baldu su dukra, pati masinoj sedejau. Ar buvot ten ant dienu?