Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

QUOTE(Ade @ 2012 06 03, 13:38)
Murininkas ziauriai geras pasitaike zmogus,

Toki auksini murininka reiketu pareklamuoti, parasykit tel. Manau RK su malonumu i pirma puslapiuka irasytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 06 03, 14:39)
Manau RK su malonumu i pirma puslapiuka irasytu  ax.gif

Tikrai taip pioneer.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mirksiukas.gif
QUOTE(BrAiVa @ 2012 06 03, 08:21)
norejau parasyt taip pat kaip RK, kad gobelenas tiktu uzuolaidu spalvos. ir mano akim  tiktu tas stilius pas jus. o atsisede uz stalo buvot? man biski toks vaizdas, kad jis zemas, ta prasme, vos leskos turetu po stalu tilpti. zodziu pasiziurekit, kad butu patogus, o vaizdas tai liuks mirksiukas.gif

Aha, tikrai į nuotaruką pažiūrėjau, kad tikrai mažai vietos kojoms turėtų būti, bet aš buvau atsisėdusi ir nepamenu, kaip ten buvo, tada svarbiausia žiūrėjau, kad patogi kėdė nugarai būtų...

QUOTE(syri @ 2012 06 03, 09:15)
keidžia vežtis tiek, kiek palieki atitinkamai pinigų  smile.gif , tad palieki už 6 kėdes, 6 ir vežiesi. nebent konkrečioj firmoj gali būti kita politika  smile.gif

Supratau 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 09:50)
RITARAM, jei taip leidzia, viska atsivezkit primatuot, o kadangi didele tikimybe, kad bus ok, tai ir pasiliksit  biggrin.gif . Arba sutarkit, kad perkat, bet jei jau labai labai netiks, grazinsit kita diena.
A brungus  unsure.gif ?

Šiaip man dar labai patinka toks valgomojo komplektas, ypač tos kėdės wub.gif
http://www.kedes.lt/...c-ap-Grifas-P-4

To stalo kaina 2700 su šešiom kėdėm.
Sako, kad viskas - klijuota mediena (nors ar tai gerai ar blogai nežinau blush2.gif ) šiaip visai gražus jis man, bet jis toks toks kaip sendintas, jie vadina - patinuotas. Tiks lyg gelsvas, manau man labiau tiktų "grynai" baltas, nes ir virtuvė balta, ir virtuvės sala iš abiejų pusių balta...
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 03, 18:58)
Šiaip man dar labai patinka toks valgomojo komplektas, ypač tos kėdės  wub.gif

ta stala mes nusiziurejom...tik laukti reikia 3 men, tai dar neuzsakem...yra Nemuno baldu centre
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 06 03, 18:08)
ta stala mes nusiziurejom...tik laukti reikia 3 men, tai dar neuzsakem...yra Nemuno baldu centre

Taip, ten yra, ir ten jis laaaabai gražus, labai patinka medienos ir gobeleno spalvų derinys wub.gif na tikrai labai ilgai laukti, 3 mėnesiai doh.gif tai jau geriau iš ekspozicijos pirkti...
Papildyta:
Noriu paklausti, tos kurios turite stalus, ar galite sėdėdamos prie stalo koją ant kojos užsikelti? Ar užtenka vietos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 03 birželio 2012 - 18:30
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 03, 18:29)
Noriu paklausti, tos kurios turite stalus, ar galite sėdėdamos prie stalo koją ant kojos užsikelti? Ar užtenka vietos?

Taip, galiu. uztenka vietos dar ir lieka kokie 4 cm...
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 03, 19:29)

Puoliau ir as prie stalo atsisesti ir koja ant kojos uzsikelti lotuliukas.gif Nu telpa, ir vietos dar lieka. Bet as zmogus mazas, tai ir tos kojos nera labai ilgos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 06 03, 18:49)
Taip, galiu. uztenka vietos dar ir lieka kokie 4 cm...

4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 03, 19:52)
Puoliau ir as prie stalo atsisesti ir koja ant kojos uzsikelti lotuliukas.gif Nu telpa, ir vietos dar lieka. Bet as zmogus mazas, tai ir tos kojos nera labai ilgos blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 03, 18:58)
Labas vakarėlis  mirksiukas.gif

Aha, tikrai į nuotaruką pažiūrėjau, kad tikrai mažai vietos kojoms turėtų būti, bet aš buvau atsisėdusi ir nepamenu, kaip ten buvo, tada svarbiausia žiūrėjau, kad patogi kėdė nugarai būtų...
Supratau  4u.gif
Šiaip man dar labai patinka toks valgomojo komplektas, ypač tos kėdės  wub.gif
To stalo kaina 2700 su šešiom kėdėm.
Sako, kad viskas - klijuota mediena (nors ar tai gerai ar blogai nežinau  blush2.gif ) šiaip visai gražus jis man, bet jis toks toks kaip sendintas, jie vadina - patinuotas. Tiks lyg gelsvas, manau man labiau tiktų "grynai" baltas, nes ir virtuvė balta, ir virtuvės sala iš abiejų pusių balta...

Man laisvai uzsikelia koja nat kojos.
Klijuota mediena, todel ir pigiau. Musu paradines durys klijuotos, tai 2 kart pigiau nei kad butu gryno medzio. Kai klijuota, matos sudurimai ant stalo? Tau reik grynai balto prie spinteliu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 21:34)
Man laisvai uzsikelia koja nat kojos.
Klijuota mediena, todel ir pigiau. Musu paradines durys klijuotos, tai 2 kart pigiau nei kad butu gryno medzio. Kai klijuota, matos sudurimai ant stalo? Tau reik grynai balto prie spinteliu.

Taip, kai klijuota tai matosi tie sudurimai, tai kiek aš ankščiau klausinėjausi dėl stalų, tai sako niekas nedaro iš masyvo. Daro arba klijuotos medienos, arba deda tuos lukštus, pas Jasevičių stalai su lukštu, bet gražiai ir atrodo, raštus tuos suderina, atrodo kaip idealus ir vienodo rašto medis parinktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 03 birželio 2012 - 21:54
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 03, 22:53)
Taip, kai klijuota tai matosi tie sudurimai, tai kiek aš ankščiau klausinėjausi dėl stalų, tai sako niekas nedaro iš masyvo. Daro arba klijuotos medienos, arba deda tuos lukštus, pas Jasevičių stalai su lukštu, bet gražiai ir atrodo, raštus tuos suderina, atrodo kaip idealus ir vienodo rašto medis parinktas  smile.gif

daro is medzio masyvo skydo, irgi suauginti nes tokio medzio plataus nera, kad iseitu vientisam stalvirsiui biggrin.gif , bet sudurimu nesimato, pas mus toksai, galit paziureti www.akmena.lt. tik kitokio dizaino mirksiukas.gif
Atsakyti
Idejau albume nuotrauku, laiptu ir ne tik ax.gif
Atsakyti