Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 18, 12:58)
Laukiu kelionės į parodą cool.gif , apsirūpinau užkandžiais, kad mano vaikiui nebūtų nuobodu lotuliukas.gif

O čia pora žiedų nespėjusių sulaukti parodos ax.gif
user posted imageuser posted image

Nuostabus ziedai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 18, 11:58)

as, deje namatau schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2012 05 18, 13:30)

as, deje namatau schmoll.gif smile.gif

Kažko nustojo rodyt g.gif bet gal dar pradės arba reiks iš naujo kelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 18, 12:58)
Laukiu kelionės į parodą cool.gif , apsirūpinau užkandžiais, kad mano vaikiui nebūtų nuobodu lotuliukas.gif

O čia pora žiedų nespėjusių sulaukti parodos ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti

fantastika,
o pas mane bent jau turbiukas atidaro sezona
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 05 18, 08:02)
Labas rytas  smile.gif
Oi vija zemaite kaip ilindau i tavuosius kaktusynus  thumbup.gif  Nu grozis pasakiskas . Ka jus jiems darot, kad taip bujoja  wub.gif ?

Ačiū visoms pasidžiaugusioms maniškių žydėjimu.
O paslapčių nėra - auga bute, kai kurie ant palangės, kiti stiklintam balkone. Langai į pietryčius, saulė kažkur iki 14 val, paskui tik šviesu. 5 aukštas, medžiai negožia.

Žemė paprasta, pamaišyta su žvyru, trašų 0, arba labai retai. Dažnai pamirštu palaistyti, žiemą palieku balkone, ten būna ir +5 ir mažiau, bet tokiu atveju tai rausvais žiedais mammilariai buvau kartoninę dėžę užvožusi.

Tiems kaktusams jau metukų biški yr cool.gif Echinopsiui kokį 10, kitiems 6-7 ir mažiau.

Sėkmės visoms surasti savąsias auginimo paslaptis.

vakarvakare - nu tos baltažiedės nuotakos mirksiukas.gif Ar antoj eilutėj ten echinopsis baltas? Tupėčiau ten visą dieną nosį įkišusi. kai žydi mano rausvieji echinopsiai, stoviu balkone ir traukiu tą švelnų šampūno dvelksmą. Tokia romantika.

Gražios dar parodos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 18 gegužės 2012 - 23:36
Sveikutes 4u.gif
Norejau paklausti zinoviu ,ar galiu jau nuo dabar laikyti kaktusus balkone? butas, istiklintas balkonas,langa atidarom diena ,4 a.,ta prasme ar jie nakti nesusals , o karsta vasaros diena ''neiskeps?'' cool.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Reikia pratint prie saules. Iskart pastacius - nudegs.
Atsakyti
apsilankiau parodoje ir galiu pagirti organizatorius, labai graži paroda. 4u.gif apsilankyti tikrai verta
Atsakyti
Aš taip pat apsilankiau, tikrai visi šaunuoliai, kurie rengė, nuostabu tiesiog wub.gif O kaktusų grožis ir kiekis visų, tikrai labai fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 19, 00:36)
vakarvakare - nu tos baltažiedės nuotakos  mirksiukas.gif  Ar antoj eilutėj ten echinopsis baltas? Tupėčiau ten visą dieną nosį įkišusi. kai žydi mano rausvieji echinopsiai, stoviu balkone ir traukiu tą švelnų šampūno dvelksmą. Tokia romantika.

taip echinopsis baltas ax.gif
iš tiesų jų žiedų dydis ir tas malonus kvapas tikrai žavi bigsmile.gif

pabuvom parodoj,gražu ir norėčiau dar sugrįžti thumbup.gif
Atsakyti
Pagirsiu ir cia vakarvakare thumbup.gif Augaliukai tikrai labai grazus. wub.gif Dekui uz mano kolekcijos papildyma 4u.gif Zodziu viena ranka issipardaviau, kita - nauju prisipirkau. Pasaka be galo doh.gif kad bent orchidlige nekamuotu, nes dabar man astrus paumejimas nuo jos, po parodos dar aibes nauju noru schmoll.gif

O paroda isties puiki, gaila tik kad mano seimyna neleido man ja deramai pasidziaugt. Kitamet reiks pabegt nuo ju tongue.gif
Atsakyti