Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Oli_vija @ 2012 05 20, 23:36)
mirksiukas.gif man rodos Anril pas save pasikrovė mirksiukas.gif gerai, kad miestas buvo parašytas thumbup.gif

O miestas tai nebuvo parašytas blush2.gif Aš jau jai parašiau AŽ.
O mammillarijos niekas taip ir neieško g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 19, 10:14)
Reikia pratint prie saules. Iskart pastacius - nudegs.

Pradesiu pratint...aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 00:06)

Auge, metai ilgi, pamirsi  lotuliukas.gif

Tiesa taip ir nepaskaiciau nicko kas ta miela moteris trumpais plaukais, kur man padekos rastus atnese is vyro automobilio.

tikrai prisiminsiu , net nesitikėk smile.gif

Manau kad Loreta (Kirmelytė), o vyrukas tai maniškis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2012 05 21, 00:47)
O mammillarijos niekas taip ir neieško g.gif

Kazkas paliko kaip gegute savo vaika biggrin.gif

Atsakyti
Dar karteli aciu anril kad nepaliko mano kaktuseliu likimo valei ax.gif 4u.gif As pamansi turbut irgi i ta gegute, tik as pradejau ieskoti savo "vaiku" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu patarimo blush2.gif turiu toki isstybusi kaktusiuka,griuna ant sono,kazkur skaiciau kad galima nupjauti ta ilga kota ir sodinti,sakykit o ikokia zeme tada sodinti,kaip tos sakneles isisaknydina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 21, 11:03)
Dar karteli aciu anril kad nepaliko mano kaktuseliu likimo valei ax.gif  4u.gif As pamansi turbut irgi i ta gegute, tik as pradejau ieskoti savo "vaiku" doh.gif  biggrin.gif

paprasčiausiai , kadangi niekas jų neėmė tai nutarėm kad jie bus vilniškiai smile.gif o tada ten juos ir išsiuntėm , Anril apsiėmė pagloboti , šaunūs žmonės jie su vyrukų 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad nedingo ir pateko i geras rankas... 4u.gif O kad siek tiek pakeliaus jei, manau nieko tokio cool.gif
Atsakyti
Grižę iš parodos ir nevažiavę kaktusai toliau žydi cool.gif bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
O kada bus parodos fotoreportazas bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau laiskeli is ceko:

Dobrý den,

zásilku odesíláme zítra. U nás byla katastrofální zima. Polovina skleníku je zničená. Mnoho položek zmrznout. Cena za komplet jest 4210,- Kč.

+ 5% PayPal: cact@chrudim.cz = 4420,- CZK (= 180 Euro).

Upřímně Tvůj – Pavel.

Ir jokio patikslinimo ka kam ides doh.gif Nei pinigus galiu surinkt unsure.gif Parasiau pakartotinai, kad patikslintu, atsiustu sarasa, tai jis man angliskai parase ta pati, nors ir taip supratau ta cekiska laiska ir vistiek neparase ka ides doh.gif

Jauciu prasau, kad leistu moket po siuntos gavimo. Kaip manot? ax.gif Kazin ar jis sutiks...
Papildyta:
Pagal suma, tai turetu but daug maziau, nei mes prasem sad.gif
Atsakyti
kažkaip keistai viskas, kaip sumokėt, jei neaišku kam ir kiek mokėt, kaip suprantu anksčiau viskas normaliai būdavo?
Atsakyti