Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Dėkui blush2.gif 4u.gif Man tikrai smagu kad džiaugiatės cool.gif

vat su tom gėlių ligom tikra problema, ypač po parodų lotuliukas.gif

gaila,bet šiemet ir man tik viena akim pavyko viską pamatyt,kita teko stebėt,kad vaikis šiaudų ant žemės rastų nesuvalgytų doh.gif
Atsakyti
O kokia mintis kompozicijos su meskiukais? Labai faina buvo mazgei juos parodyt ir duot panesiot. Cia gal specialiai maziesiems pazaist ir buvo padaryta?
Atsakyti
Vat man irgi įdomu kam tie meškiukai g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, geda prisipazinti, bet pamirsau nuvykti pasiimti kaktusiuku savo, gal kas nors is organizatoriu priglaude blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
klaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EljaRo*: 20 gegužės 2012 - 22:09
Pamirsau padekot Augei uz miela dovanele wub.gif Siaip per savaitgali vel gausiai praturtejau naujais augalais. Jei bus tokie tempai, reiks kitamet savo kieme paroda organizuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 20, 19:14)
Labas vakaras, geda prisipazinti, bet pamirsau nuvykti pasiimti kaktusiuku savo, gal kas nors is organizatoriu priglaude blush2.gif  unsure.gif

kai išeidinėjom liko tik viena mamkė labai gražiam vazone, tai ko gero kažkas priglaudė, klausk Labirintuose prisipažins kas nors smile.gif

Tina , aš prisiminsiu kitą pavasarį ir tau priminsiu prieš parodą , ką sakei mirksiukas.gif o tokios dovanos tai smulkmena blush2.gif tegu tik auga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 20 gegužės 2012 - 22:35
QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 20, 19:14)
Labas vakaras, geda prisipazinti, bet pamirsau nuvykti pasiimti kaktusiuku savo, gal kas nors is organizatoriu priglaude blush2.gif  unsure.gif

mirksiukas.gif man rodos Anril pas save pasikrovė mirksiukas.gif gerai, kad miestas buvo parašytas thumbup.gif
Atsakyti

tada ji juos išsivežė į Vilnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 05 20, 23:43)
tada ji juos išsivežė į Vilnių smile.gif

Bet Wilmaw kauniete g.gif

Auge, metai ilgi, pamirsi lotuliukas.gif

Ryt pasizadu sukurpt laiskeli priminima cekui del musu uzsakymo, nes savaitgalis buvo labai aktyvus, neturejau kada.

Tiesa taip ir nepaskaiciau nicko kas ta miela moteris trumpais plaukais, kur man padekos rastus atnese is vyro automobilio.
Atsakyti
mirksiukas.gif

http://forumas.augal...p...78&start=90
Atsakyti
Tiesa, man be galo patiko sita Ledebouria. Taip ispudingai nuaugusi wub.gif Galbut ja augina lauke? Ir kieno gi ji? bigsmile.gif
[attachmentid=222068]
Atsakyti