Parasiau as kaktusinei dar, paklausiau kaip ten jai budavo. Bet cekui nesekme ziema buvo

aaa, gal dėl to viskas, na reikia tikėtis kad bent kažką gausim
Tai gal reikia sumokėt visą sumą jam, o kai gausim, tai kas ką gaus už tiek ir susimokėsim tarpusavyje jau

Na vistik nemaza ta suma, negaliu tiek savu pinigu isaldyt

QUOTE(anril @ 2012 05 21, 00:47)
O miestas tai nebuvo parašytas
Aš jau jai parašiau AŽ.
O mammillarijos niekas taip ir neieško

O mammillarijos niekas taip ir neieško

vienos mami ieško Inesytė, kitą jau Crassula surado
Stai ka kaktusine man parase:
"nesiųsdavo jis man išankstinių sąrašų, ką įdėjo, tiesiog į dėžę su kaktusais įdėdavo mano siųstą sąrašą su pažymėjimu, kas yra ir ko nėra, čekiuką su visom kaktusų sumom ir sąskaitą."
Papildyta:
Bet kaip suprantu kaktusine mokedavo jau gavus siuntinuka.
"nesiųsdavo jis man išankstinių sąrašų, ką įdėjo, tiesiog į dėžę su kaktusais įdėdavo mano siųstą sąrašą su pažymėjimu, kas yra ir ko nėra, čekiuką su visom kaktusų sumom ir sąskaitą."
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 23:01)
Stai ka kaktusine man parase:
Papildyta:
Papildyta:
jei taip darydavo, tai visai logiška sumokėti jau gavus, nes kitaip ar jis parsiųs atgal pinigus už neparduotas prekes?

bet jei jis be sumokėjimo nesiųs tai reiks kažkaip mestis, tik neįsivaizduoju po kiek ir kaip
Viskas Ok, sutariau, kad mokesim gave
Sake rytoj issius. Tai butu gerai, kad kai gausim operatyviai susirinkt pinigelius
Idomu kiek laiko keliaus. Gal savaitgali jau turesiu?

greičiausiai kad savaitę panašiai eis, tai čia jau riektų kitai savaitei planuotis, nelabai tikiu kad iki savaitgalio ateis
Tai ka, kita savaite meetas?

QUOTE(Tina* @ 2012 05 21, 21:56)
Gavau laiskeli is ceko:
Dobrý den,
zásilku odesíláme zítra. U nás byla katastrofální zima. Polovina skleníku je zničená. Mnoho položek zmrznout. Cena za komplet jest 4210,- Kč.
+ 5% PayPal: cact@chrudim.cz = 4420,- CZK (= 180 Euro).
Upřímně Tvůj Pavel.
Ir jokio patikslinimo ka kam ides
Nei pinigus galiu surinkt
Parasiau pakartotinai, kad patikslintu, atsiustu sarasa, tai jis man angliskai parase ta pati, nors ir taip supratau ta cekiska laiska ir vistiek neparase ka ides
Jauciu prasau, kad leistu moket po siuntos gavimo. Kaip manot?
Kazin ar jis sutiks...
Papildyta:
Pagal suma, tai turetu but daug maziau, nei mes prasem
Dobrý den,
zásilku odesíláme zítra. U nás byla katastrofální zima. Polovina skleníku je zničená. Mnoho položek zmrznout. Cena za komplet jest 4210,- Kč.
+ 5% PayPal: cact@chrudim.cz = 4420,- CZK (= 180 Euro).
Upřímně Tvůj Pavel.
Ir jokio patikslinimo ka kam ides

Jauciu prasau, kad leistu moket po siuntos gavimo. Kaip manot?

Papildyta:
Pagal suma, tai turetu but daug maziau, nei mes prasem

tINA, dabar gal jau pradek surinkineti po kokį 80 proc. nou paprašytos sumos. Bus galima lengviau nujausti kas buvo gegutė- nerimta užsakve. Ta prasme avansą susirink, jei iš ko per daug gausi, tai dežėn įdėsi grynais, o kas per mazai susimokejo galės papildomai pervesti.
Tikėkimės visos vienodą dalį "nedagausim" augaliukų... būtų liųdna nieko negauti