Mazajai gal nebuvo didelio skirtumo, bet velgi - vien mano mama, mociute, teta su puskem, vaikams padare dideli ispudi. Ir taip kas savaite. Artimu draugiu as cia irgi turiu daugiau. Kai ateina aplankyti, vaikai nenulipa joms nuo keliu.
Vyresnioji jau eina i darzeli, ir tikrai zinau JAV to nebuciau galejus sau leisti, nes pilnai dienai, kaip ji eina dabar uz ta kaina, nebuciau galejusi tiek sau leisti. Mokykleles velgi kainuotu daugiau nei cia, nes musu darzelyje ji mokosi muzikos su muzikos mokytoja, kitu dalyku, kuriu namu salygomis vaikui neduosi. O kad vezioti i privacius burelius, tam reikia tureti didesnes nei vidutines pajamas. Aisku, yra visokiu programu, gali ir mamu susitikimu kursus organizuoti, bet man Lietuvoj tai atrodo daug labiau pasiekiama. Nes pinigai uz darzeli nera tokie dideli jei abu dirbantys, juolab vaikas ten gali buti nuo 7 iki 19 (jei reikia). Darzelis man patinka, lyginu su JAV kuriuos maciau tikrai ne prasciau, plius cia gamina maista o nevalgo atsinestinio kas ka.
As nesakau, kad JAV buvo blogai. Bet jei dabar reiktu isvaziuoti, manau maniskems butu smugis. Abiems. Nes vien kaip mano mamos kaip laukia

Is JAV labai pasiilgstu zmoniu, maisto ir apsipirkimo, bet pastaruosius persilauziau ir Lietuvoje. Po metu buvimo cia ilgiuosi tik zmoniu