Įkraunama...
Įkraunama...

Ar grižti į Lietuvą gyventi?

QUOTE(String @ 2007 09 28, 09:28)
1.Tarp kitko, mamytės, būkim tolerantiškos ir priimkim kitų nuomonę  drinks_cheers.gif

2. Vat ko nebūna pasauly - mano draugė išvyko gyventi į Airiją, ten susipažino su vyru airiu. Nu ir ką, nepatikėsit  swoon.gif   Keletą kertų jie kartu atostogavo LT, ir jam taip čia patiko, kad jis net norėtų PATS gyventi Lietuvoj  hihihi.gif 

1.Jokiu būdu nesmerkiu schmoll.gif gi pasirinkimo laisvė drinks_cheers.gif Visur gerai kur mūsų nėr smile.gif

2.ir,LT gerai kol turi pinigėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 28 rugsėjo 2007 - 10:58
Jeigu jau taip knistis iki smulkmenu, tai UK zymiai pavojingiau, nes visas kriminalas is Lietuvos varo svetur, nes Lietuvoj neliko ka reketuot. O ir UK tiek siuksliu prisirinko is kitur, indai, musulm,onai. Paciu anglu neliko, visi bega i Ispanijas, Turkijas, gal ir i Lietuva patrauks. Nes cia jau jiems baisu. Sakot, Lietuvoj vaikai spardosi??!!O cia pjaustosi, saudosi ir dar filmuoja i mobiliakus, o paskui per interneta paleidzia, o dar ir tos aukos tevams nusunciau. Kaip tai pavadinsit-ROJUM??!!!O dar zinau mokyklu, i kurias lietuviai eina, tai jas baltom varnom vadina...Mes, kad ir kokie ispruse butumem, vis tiek busim is bambuku salies, kurios nieks zemelapy neranda. Nesmagu girdeti liaupsinimus apie uzsieni is tu, kurie ten nebuve, o nuvaziave pakeicia nuomone ir dziaugiasi gryze atgal, namolio..O ir pragyvenimas jau toks geras, kad anglai i gatves metami is nusipirktu namu, nes neistengia susimoketi paskolu, prisieme daugiau, nei gali aprepti is algos. Mums gal ir sekasi su pinigu taupymais, nes mes daug ko atsisakom. Taip ir Lietuvoj, jei daug neshustrinsi ir turesi. Bet mes daug ko norim, o dirbti bet ko-ne! Kiek zmoniu, tiek nuomoniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1 @ 2007 09 28, 12:45)
Jeigu jau taip knistis iki smulkmenu, tai UK zymiai pavojingiau, nes visas kriminalas is Lietuvos varo svetur, nes Lietuvoj neliko ka reketuot. O ir UK tiek siuksliu prisirinko is kitur, indai, musulm,onai. Paciu anglu neliko, visi bega i Ispanijas, Turkijas, gal ir i Lietuva patrauks. Nes cia jau jiems baisu. Sakot, Lietuvoj vaikai spardosi??!!O cia pjaustosi, saudosi ir dar filmuoja i mobiliakus, o paskui per interneta paleidzia, o dar ir tos aukos tevams nusunciau. Kaip tai pavadinsit-ROJUM??!!!O dar zinau mokyklu, i kurias lietuviai eina, tai jas baltom varnom vadina...Mes, kad ir kokie ispruse butumem, vis tiek busim is bambuku salies, kurios nieks zemelapy neranda. Nesmagu girdeti liaupsinimus apie uzsieni is tu, kurie ten nebuve, o nuvaziave pakeicia nuomone ir dziaugiasi gryze atgal, namolio..O ir pragyvenimas jau toks geras, kad anglai i gatves metami is nusipirktu namu, nes neistengia susimoketi paskolu, prisieme daugiau, nei gali aprepti is algos. Mums gal ir sekasi su pinigu taupymais, nes mes daug ko atsisakom. Taip ir Lietuvoj, jei daug neshustrinsi ir turesi. Bet mes daug ko norim, o dirbti bet ko-ne! Kiek zmoniu, tiek nuomoniu drinks_cheers.gif

kada tu paskutini karta LT buvai, ar bent jau zinias skaitei??? Beveik kasdien rasi straipsni, kuriame yra vaiku smurtas: gerai, jei tik siaip pasitycioje ir telefonu nufilmave. Paskutiniu metu jau iki nuzudymu daeina unsure.gif
O su paskolomis irgi tas pats, sako, daug kas neissimoka ir juos i gatves meta.
Nei ten nei cia nera idealu, ir tik patiems spresti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 09 28, 10:09)
hihihi.gif
Sakyčiau... Karvės ganosi ir UK  irnesakyk.gif
Suprantu, kad yra ARTMŲJŲ ilgesys, vaikystės namų - ir LT būdamas gali sau ilgėtis vaikystės, paauglystės - jei ten pat nebegyveni  irnesakyk.gif
O kas jos, tos lietuviškos šaknys?  mastau.gif  Žiaurūs vaikai, kieme spardantys bendraamžį, negalėjimas 9 vakaro išeit gatvėn, nes gausi į galvą? Sankryžoj užgesi, žiūrėk, kad vėl negautum į dantis  irnesakyk.gif  Neidealizuokim. Šlykščios tos lietuviškos šaknys... Bet kalta matyt, pati žemelė... Nes išvažiuoja tie lietuvaičiai svetur, ir žiūrėk - puikiai sukasi, gyvena  assa.gif  Nei tokie debilai, nei ką, kaip čia... Aišku, mes čia surūgę, pikti, pavargę... Kaip kitaip, jei eini į parduotuvę vakarienei kažką pirkt, skaičiuoji centus, bijai, kad vaikas užsiprašys jogurto, kurio šiandien negali sau leist... Ar tai laimė?  mastau.gif  laimė - tai būt su savo šeima, kartu su savo šeima, valgyt kasdien vakarienę, o ne laukt vyro, grįžtančio 2 val. nakties po dviejų darbų, kad ryte vėl keltis 6 val ir skuosti vergaut... Ein šikt ta Lietuva. Va  bebe.gif

Na jau, nepyk, bet nesamone kad tik lietuvoj tokie dalykai dedas schmoll.gif Lietuvoj esi - lietuviska spauda skaitai - taip ir atrodo. Nuvaziuosi i ispanija - pradesi kitaip galvoti. Siaip per daug idealismo daznas lietuvaitis i uzsieni ideda g.gif Niekur auksu nelyja, visur savo pliusai ir minusai, o lietuva tikrai nera blogiausia vieta gyventi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 09 28, 07:57)
Na jau, nepyk, bet nesamone kad tik lietuvoj tokie dalykai dedas  schmoll.gif Lietuvoj esi - lietuviska spauda skaitai - taip ir atrodo. Nuvaziuosi i ispanija - pradesi kitaip galvoti. Siaip per daug idealismo daznas lietuvaitis i uzsieni ideda  g.gif Niekur auksu nelyja, visur savo pliusai ir minusai, o lietuva tikrai nera blogiausia vieta gyventi schmoll.gif

Taip, sutinku kad visur taip darosi, bet va skirtumas kad beveik visur kitur istatymai yra palankesni zmogui ir policija tikrai dirba savo darba cool.gif
Atsakyti
Neidealizuoju aš užsienio schmoll.gif Aišku, LT maža šalis, kai čia 2 12-mečiai nužudo 9 metų berniuką, visi tai sužinom. Aišku, VISUR pilna iškrypėlių, žudikų, narkomanų, pedofilų, ir kt. brudo... Tačiau... Kur logika - lietuviai emigruoja dėl pinigų. Taip mirksiukas.gif Nes realiai paskaičiavus, kas gaunasi - vat dėjau skaičiukus ir kas gavosi - mano šeimos išlaidos su maistu, buto paskola, kuru automobiliui ('95 m. laidos blush2.gif ), BE DRABUŽIŲ, kavinės, klubo, sporto, interneto, gaunasi 4000 Lt/ mėn. Ispanijoj draugė sudėjo viską - tik dar plius mano neįskaičiuotieji dalykai, ir dar plius 2 popamokiniai būreliai vaikui, ir DAR plius lizingas apynaujės mašinos - gaunasi 4005 LITAI/ MĖN. Yra logikos idealizuoti Lietuvą? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 09 28, 15:40)
Neidealizuoju aš užsienio  schmoll.gif  Aišku, LT maža šalis, kai čia 2 12-mečiai nužudo 9 metų berniuką, visi tai sužinom. Aišku, VISUR pilna iškrypėlių, žudikų, narkomanų, pedofilų, ir kt. brudo... Tačiau... Kur logika - lietuviai emigruoja dėl pinigų. Taip  mirksiukas.gif  Nes realiai paskaičiavus, kas gaunasi - vat dėjau skaičiukus ir kas gavosi - mano šeimos išlaidos su maistu, buto paskola, kuru automobiliui ('95 m. laidos  blush2.gif  ), BE DRABUŽIŲ, kavinės, klubo, sporto, interneto, gaunasi 4000 Lt/ mėn. Ispanijoj draugė sudėjo viską - tik dar plius mano neįskaičiuotieji dalykai, ir dar plius 2 popamokiniai būreliai vaikui, ir DAR plius lizingas apynaujės mašinos - gaunasi 4005 LITAI/ MĖN. Yra logikos idealizuoti Lietuvą?  g.gif  g.gif

Na man asmeniskai ne piniguose laime, todel jokie aukso kalnai uzsieny neatpirks lietuvos, kur man net geles skaniau kvepia smile.gif
Atsakyti
Jeigu jau i paskaiciavimus inykom, tai Lietuvoj tu uz SAVO buta ar nama tiek moki, o cia jei tu nuomojies, tai, kad maziau moket, gyveni bandom ir nervus gadini. As pavyzdziui nusipirkusi nama ir su viskuom man iseina £1200 i menesi. Tai irgi turi paarti...O dar jei nori vaika pati auginti ir tik puse etato dirbi. Visur kainuos jei normaliai gyvensi. O anglai tik ploja rankom pigios darbo jegos prisileide i saly. lotuliukas.gif O kas del kriminalo, taip,Lietuva maza, uz tai kiekviena pirstelejima zinom, o kiek dar neparaso kas dedasi uzsieni, nes laikrasciai kaip knygos butu vien apie kriminala...Mano pazystama rusiuke einant vakare juockis uzpuole ir del susikto mobiliako visa VEIDA peiliu subjaurojo, randai VISAM GYVENIMUI liko.Sakot tik issisaipi ir pafilmuoja...Ne brangiosios, dar ir gyvus padega ir filmuoja...O ka jau kalbeti apie karemas kates ir pjaunamas uodegas sunims. O ir pedofilu nemanau, kad daugiau lietuvoj, kaip svetur..Nesam dar taip iskrype. Kas del lietuvisku laikrasciu, tai as dar ir lietuviu satilita uzsisakius ir ju programas ir zinias ziuriu. mirksiukas.gif
Taigi, kiekvienam spresti...Nes turiu ka palyginti, pragyvenus cia nuo 1997metu, kai buvo biski ramiau...
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 09 28, 07:40)
Neidealizuoju aš užsienio  schmoll.gif  Aišku, LT maža šalis, kai čia 2 12-mečiai nužudo 9 metų berniuką, visi tai sužinom. Aišku, VISUR pilna iškrypėlių, žudikų, narkomanų, pedofilų, ir kt. brudo... Tačiau... Kur logika - lietuviai emigruoja dėl pinigų. Taip  mirksiukas.gif  Nes realiai paskaičiavus, kas gaunasi - vat dėjau skaičiukus ir kas gavosi - mano šeimos išlaidos su maistu, buto paskola, kuru automobiliui ('95 m. laidos  blush2.gif  ), BE DRABUŽIŲ, kavinės, klubo, sporto, interneto, gaunasi 4000 Lt/ mėn. Ispanijoj draugė sudėjo viską - tik dar plius mano neįskaičiuotieji dalykai, ir dar plius 2 popamokiniai būreliai vaikui, ir DAR plius lizingas apynaujės mašinos - gaunasi 4005 LITAI/ MĖN. Yra logikos idealizuoti Lietuvą?  g.gif  g.gif

Oi, pikta, String, ant Lietuvos ar ne? Na, tau geriau matyt. Bet siūlyčiau ne viskuo tikėt, ką draugai sako. Aš žinoma, ne Ispanijoj gyvenu, gal ten labai pigi šalis, bet aš tuos 4005 litus pagal dabartinį kursą paverčiau į man suprantamesnę valiutą ir gavau $1,642.07. Galiu pasakyt, kad mūsų šeimai vien būsto paskola į mėnesį daugiau atsieina. O štai tavo draugė Ispanijoj už tokią pat sumą ir už paskolas susimoka, ir pavalgo, ir apsirengia, ir papramogauja + 2 popamokiniai būreliai. Hm...tikrai gera šalis ta Ispanija g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1 @ 2007 09 28, 17:01)
Jeigu jau i paskaiciavimus inykom, tai Lietuvoj tu uz SAVO buta ar nama tiek moki, o cia jei tu nuomojies, tai, kad maziau moket, gyveni bandom ir nervus gadini. As pavyzdziui nusipirkusi nama ir su viskuom man iseina £1200 i menesi. Tai irgi turi paarti...O dar jei nori vaika pati auginti ir tik puse etato dirbi. Visur kainuos jei normaliai gyvensi. O anglai tik ploja rankom pigios darbo jegos prisileide i saly. lotuliukas.gif O kas del kriminalo, taip,Lietuva maza, uz tai kiekviena pirstelejima zinom, o kiek dar neparaso kas dedasi uzsieni, nes laikrasciai kaip knygos butu vien apie kriminala...Mano pazystama rusiuke einant vakare juockis uzpuole ir del susikto mobiliako visa VEIDA peiliu subjaurojo, randai VISAM GYVENIMUI liko.Sakot tik issisaipi ir pafilmuoja...Ne brangiosios, dar ir gyvus padega ir filmuoja...O ka jau kalbeti apie karemas kates ir pjaunamas uodegas sunims. O ir pedofilu nemanau, kad daugiau lietuvoj, kaip svetur..Nesam dar taip iskrype. Kas del lietuvisku laikrasciu, tai as dar ir lietuviu satilita uzsisakius ir ju programas ir zinias ziuriu. mirksiukas.gif
Taigi, kiekvienam spresti...Nes turiu ka palyginti, pragyvenus cia nuo 1997metu, kai buvo biski ramiau...

is to piktumo kuris liejasi jums berasant, jau net nebesuprantu, uz Lietuva ar uz Anglija tamsta esi g.gif
Atsakyti
as manau, kad jei norit kazka palikti vaikams,tai ir prisiimat paskolu ir skaiciuojat. kaip brangiai gyventi susiplanuojam kiekvienas pats sau g.gif Jei nebuvot uzsienyje, tai nezinot kad net geles cia nekvepia kaip kazkas cia jau minejo...vaisiai, darzoves-sintetika! verdu kopustiene cia(U.K.) ir Lietuvoje mama parvaziavus isvire-vyro komentarai-tavo mama skaniau verda,,,, lotuliukas.gif taigi visos tos pacios darzoves sriuboje, tik Lietuveleje viskas daug naturaliau!!!
koki maista mes cia perkame?pigu? visokias kvailas pigias buities prekes, kurios po keliu naudojimu mesti reikia ir tt.
as manau,kad uk tikrai yra zymiai pavojingiau-visokie teroristu ispuoliai.to Lietuvoje dar nera. Aisku, kad slyksti uzsienio itaka jau griauna musu kultura ir iprocius.musu jaunimas nori buti panasus i uzsieniecius.bet ar tai gerai?koks anglu supratimas? skustos arba dredines galvos, visa kuna dengiancios tatuiruotes, istisai cigarete kabanti ant lupos?susene arba isstoreje(negali daznam net amziaus nuspeti!)? moteriskes po 4-5vaikus turi nuo svetimu vyru ir vienisos toliau klubuose trainiojasi.agresyvos ir vulgarios?gyvenancios is pasalpu.
Nenorim to, bet esam naivus ir viska besalygiskai priimam is uzsienio kaip kokia Dievo dovana verysad.gif
Brangieji, jei negerai Lietuveleje, tai kelkit sparnus ir lekit i auksini uzsieni...atsikasit... ir pabruktom uodegom atgal pedinsit prie suskilusios geldos...
O dabar tai valgot ir tame paciame lizde kaku darot...burnodami ant Lietuveles.as neidelizuoju,bet nebloga ta musu salis ir galit neburnoti.
Atsakyti
QUOTE(sele @ 2007 09 28, 19:05)
as manau, kad jei norit kazka palikti vaikams,tai ir prisiimat paskolu ir skaiciuojat. kaip brangiai gyventi susiplanuojam kiekvienas pats sau g.gif Jei nebuvot uzsienyje, tai nezinot kad net geles cia nekvepia kaip kazkas cia jau minejo...vaisiai, darzoves-sintetika! verdu kopustiene cia(U.K.) ir Lietuvoje mama parvaziavus isvire-vyro komentarai-tavo mama skaniau verda,,,, lotuliukas.gif taigi visos tos pacios darzoves sriuboje, tik Lietuveleje viskas daug naturaliau!!!
koki maista mes cia perkame?pigu? visokias kvailas pigias buities prekes, kurios po keliu naudojimu mesti reikia ir tt.
as manau,kad uk tikrai yra zymiai pavojingiau-visokie teroristu ispuoliai.to Lietuvoje dar nera. Aisku, kad slyksti uzsienio itaka jau griauna musu kultura ir iprocius.musu jaunimas nori buti panasus i uzsieniecius.bet ar tai gerai?koks anglu supratimas? skustos arba dredines galvos, visa kuna dengiancios tatuiruotes, istisai cigarete kabanti ant lupos?susene arba isstoreje(negali daznam net amziaus nuspeti!)? moteriskes po 4-5vaikus turi nuo svetimu vyru ir vienisos toliau klubuose trainiojasi.agresyvos ir vulgarios?gyvenancios is pasalpu.
Nenorim to, bet esam naivus ir viska besalygiskai priimam is uzsienio kaip kokia Dievo dovana verysad.gif
Brangieji, jei negerai Lietuveleje, tai kelkit sparnus ir lekit i auksini uzsieni...atsikasit... ir pabruktom uodegom atgal pedinsit prie suskilusios geldos...
O dabar tai valgot ir tame paciame lizde kaku darot...burnodami ant Lietuveles.as neidelizuoju,bet  nebloga ta musu salis ir galit  neburnoti.

Nu niekaip nesuprantu,jei jums taip blogai svetur,tai ko jūs čia ir dejuojat, tai važiuokit į LT ir srėbkit kopūstienę unsure.gif Ir niekas nesako,kad ta Lietuvėlė bloga,bet,kad niekas uždirbti neduoda...tai ir ieškom kur geriau-kur geresnė gyvenimo kokybė mirksiukas.gif
Atsakyti